| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Digitální tma

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 120 [Dalších 100 >>]
Teraza Horáková
19.5.2009 21:09:31
A zapomněla jsem. Mám kamarádku, té kdykoliv zavolám, kouká na něco děsně zajímavého. Tak jsem jí řekla, až přestane koukat, ať zavolá:-)) neslyšela jsem ji 14 dní :-)))

takže je to složitý
Teraza Horáková
19.5.2009 21:07:57
Hanko, když byli kluci malí, ani si nevzpomenu, kdy jsme ji zapínali - jj, koukali na Teletubbies... takže i děti věděly, že TV máme :-)) a určitě večer, když odpadly.

Jak vypadly do školy, začalo mi být smutno, takže mi tu pořád něco hraje, rádio, TV, nebo CD v počítači s muzikou. Tady mám jen rádio (jsem v kanceláři).

V bytě pouštím buď rádio, nebo v obýváku TV, no, vzhledem k tomu, že tam vařím, či pletu nebo dělám něco jiného, tak z ní mám většinou docela houby, ale někdo tam se mnou je...... když je manžel pryč, nebo kouká jinde na něco jiného, nebo čte, nebo spí :-))) Mám v tomhle domě problémy s tichem. Taky bodejť, žije nás tu hodně.

A na chalupě jsem manželovi vynadala, že pouští rádio, když jsem hrabala venku trávu... copak neslyší to ticho a ty ptáčky, jak zpívají??


Asi má všechno smí meze, i konzum, i odmítání. Mně by chyběla, ale nedivím se nikomu, komu nechybí. Jsme různí


Hanka 75
19.5.2009 20:50:28
každému podle jeho gusta, ale pro mne by tohle bylo mučení. Nesnáším televizi jako kulisu. Naše půlroční děti televizi ještě neslyšely a neviděly, takže by zřejmě na návštěvě u vás také utrpěli šok. Když si představím, že tam jsou slyšet hádající se lidé, výkřiky... no určitě. Máme dvojčata, takové skleníkové kytky, protože nikam moc nechodíme.

Jinak zcela bez TV jsme byli cca 7 let, a ted ji půl roku téměr nesleduji. Nicméně z domu bych ji už nedala. Prima věc k žehlení apod. :-)
Petr
  • 
19.5.2009 17:33:39
Před nějakými40.000 lety nějaký týpek měl dost času na to aby z mamutoviny vyřezal sošku ženy. Z těch stovek tisíců let co mají lidi čas večer odpočívat a schopnost nějak se bavit je tu televize nějakých sedmdesát let a kdoví jak dlouho ještě bude - možná moc dlouho ne :o) Je to fakt módní záležitost, jen na chvilku :o)
Teraza Horáková
19.5.2009 15:44:13
já bych to za módu nepovažovala. jsou prostě lidé bez TV a lidé, co ji mají :-)))
Irena-m
19.5.2009 15:26:12
neříkám, že mi VŽDYCKY vyjde čas. mám odpoledne volno, mrknu na program a vidím,ne? mám čas večer, mrknu a vidím,ne? někdy tv zapnu a někdy ne. a když nic nevidím, tak se hlavně nepo...u~;) většinou se všechno stejně opakuje..
a nahrávat si něco? nejsem blázen a maniak.

mě zase zajímá, kam se lidi chodí dívat na ty dokumenty na internetu? všichni říkají, že to co je v tv, tak je i na netu, tak dejte mi sem odkaz např. na nějaký dokument BBC např. o chování různých zvířat, o podvodní říši, o transplantacích, o polárních dobyvatelích apod? ráda se podívám
Teraza Horáková
19.5.2009 14:55:05
TAK TAKTO BYCH TOMU ROZUMĚLA :-)))
Martina-S
19.5.2009 13:20:25
Tak to ti gratuluju, že ti vyjde čas zrovna v tu dobu, kdy dávají to, co tě zajímá, být doma a moct se dívat. Mně to prostě nějak nevycházelo. A pořizovat ještě něco, čím to nahraju - a pak si vzpomenout, že jsem si to nahrála, je nad mé schopnosti. Nejsem příliš schopná, uznávám.
Filmy půjčujem v půjčovně (většinou) a kupujem ve stánku (občas). Fakt.
danca55
19.5.2009 12:52:11
Tak to pořízení TV kvůli MS v hokeji mi něco připomíná..... asi tak nějak jsme přišli k TV i my
Irena-m
19.5.2009 12:29:33
To je teď strašná móda, vykřikovat do světa, že televize nikdy... většinou to vykřikují dámy, co prosedí hodiny a hodiny denně u přiblblých diskuzí jarňátek a dubňátek apod.kde si sdělují pokroky u dětí a počet pokakaných plen...
já za sebe říkám, že všeho s mírou.. my televizi máme, malá sleduje ráno Kouz.školku a večer Večerníčka. +někdy se mnou pohádku v neděli :)
přece si může člověk vybírat, na co bude koukat, ne?
my s manželem sledujeme dokumenty z přírody, lékařská témata apod.to bych na netu hledala hodiny a hodiny..a vtěchto pořadech na CT reklamy nejsou..
také sem tam kvalitní film není k zahození..(pro ty, kdo okamžitě uvedou, že si tento film raději pustí na dvd, tak se ptám-máte originál, nebo patříte k černým pirátům?)
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 120 [Dalších 100 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.