Markéta s párkem |
| • |
8.3.2011 15:07:14
Manžel dostává do šuplíku své ponožky nespárované.
|
MartinaNov (dva rošťáci |
|
|
5.3.2011 15:45:31
dokupovala jsem celou sadu talířů (mimo jiné i proto, že máme hodně příbuzných a v případě oslavy nebylo na co nachystat jídlo). Kvůli myčky jsme dokoupili sadu kávových lžiček a z obou důvodů uvažuji i o ještě jedné sadě příborů.
Problém s naplněním nemám, jelikož jsem na RD, pořád se něco šudlí, takže myčka jede jednou denně. PS: všimly jste si, že když myčka myje, zní to jako mořský příboj??? Takže po nedělním obědě zapnout, uvařit kafčo a snít o dovolené |
|
|
5.3.2011 15:41:20
pokud zbyde, je problém s rozpouštěním tablety, nikoliv s měkkou vodou. Takhle tableta nefunguje.
Občas se mi taky nerozpustí |
|
|
5.3.2011 15:36:59
přece ode zdi... moje teorie - neotírá se tak každý kousek o zeď, která může být přece jenom špinavá (bakterie). Klukům je to jedno, ale my, co se utíráme i tam....
|
|
|
5.3.2011 15:34:04
jj a taky spoustu malých trpaslíků, kteří mi vezmou věc, někam schovají a poté, co prodělám menší nebo větší hysterický záchvat, mi věc vrátí na místo, odkud ji vzali a kde jsem ji mezitím xkrát hledala.
|
|
|
5.3.2011 13:49:09
zrovna má Tchibo i Dedra takové ty kroužky, kterými se ponožky spojí, pere se s tím, dá se to dát i do sušičky. Koupila jsem, pod pohroužkou násilí manžela donutila používat - kupodivu se chytil (když jsem mu vysvětlila, že takto nespárované ponožky já nehodlám dopárovávat - tudíž uklízet).
Tolik radosti za stovku |
|
|
5.3.2011 13:47:31
jste divné. Pro mně je relax knížka ve vaně a děti s manžílkem na hony daleko, ale lidi jsou různí.
Moje nejlepší kamarádky: pračka, myčka, sušička. Nedám dopustit, nikdo jiný mi tak nepomáhá |
|
|
5.3.2011 13:45:48
zrovna je kamarádka moje pokažená, taková blbost, zlomila se ta spona, která ji drží zavřenou, takže ji nemůžu používat... je to jako návrat do středověku. Musím mýt nádobí v ruce, není čas mýt promptně každý talířek, tak se to kupí... ó jaký byl s myčkou pořádek....
![]() |
|
|
5.3.2011 13:44:37
nemáš tam časovač?? Že by sis to nachystala, aby se sepla třeba v sedm ráno a než vstaneš, máš to hotový. Já to tak dělám s pračkou, myčku pouštím i v noci.
Sousedům zas pořád vyje pes, takže je to 1:1 ![]() |
Teraza Horáková |
|
11.3.2009 23:05:08
Miky... co se tablet týče, dostala jsem je darem a použila, připadalo mi to pohodlnější. A půlím. Ne, nešetřím, ale jsme v regionu s měkkou vodou a půlka tablety pravidelně zbyde v myčce.
Doma ani náhodou, vyhovuje mi regulovat leštění, sůl i přípravek, tím jsem chtěla sdělit, že šetření nemusí být vždy důvodem. |
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.