| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Záhada ztraceného hrnce

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 110 [Dalších 90 >>]
Teraza Horáková
11.3.2009 22:55:16
cindulko, zcela chápu, od doby, co zmizely 3 lžičky a doma byl poprask - způsobil ho manžel, ale máme předraženou sadu příborů vše alá 12 ks :-))))

dávám dětem do školy lžičky umělé, nebo ty levnější a vytrvale podezírám manžela, že když baštil ten salát, prostě to pak "zapakoval" jak píšeš... protože zmizely 2 dezertní vidličky nepoužívané nikým jiným :-)))

a myčka je fakt nesežrala.
Teraza Horáková
11.3.2009 22:52:55
děkuju za info, pouvažuju... resp. uvažuju už dlouho, ale pořád nevím, jestli nám to u ČEZu nesežere rozpočet :-))) zapátrám po spotřebách
Markéta
  • 
11.3.2009 20:09:45
My z nich šijeme maňásky. :-)
Dana
  • 
11.3.2009 15:39:35
Tak vidím,že nejsme až taková výjimka :-).Mě mytí nádobí neba a štve mě ta kupa ve dřezu.Stačí pár talířků a hrníčku a je to hnus.Takto s myčkou by bylo pořád uklizeno.Ale museli bychom asi předělat kuchyň,odpady,elektřinu...
No a ta sušička také není k zahození.Máme sice balkon,ale teď v tomto počasí to schne dlouho a je to také hnus-pořád se dívat na pověšené prádlo.No,ale kam jí v pidi koupelně dát?Pračka se sušičkou v jednou prý není nejlepší.
11.3.2009 15:21:49
U nás zas pro změnu mizí dezertní lžičky. Mám podezření, že manžel občas vyhodí s kelímkem od jogurtu i lžičku. Teď mě navíc nařknul, že prý je vyhazuju já, abych ho mohla napadat - asi to dělám, když náměsíčním (tedy jsem náměsíčnění na sobě nikdy nezpozorovala, narozdíl od muže, který velmi často vyběhne v noci ve spánku z místnosti a hledá zloděje). Tak raději už nic neříkám a koupila jsem další sadu příborů :-) Jo, zloděje manžel ještě nikdy nechytil :-)
Marki3
11.3.2009 13:53:16
Mám ráda našeho Ponožkožrouta. Se zbylými lichými ponožkami se perfektně umývá wc. Jsou to hadry na jedno použití~:-D
11.3.2009 9:38:26
Asi nemám ten správný smysl pro humor:)))
Udělal ti tvůj příspěvek dobře?,-)
Jinak to nepřišlo vtipné, ani lidem s dětmi, tak to asi o té bezdětnosti nebude...prostě jsem ztracený případ, co se ,,rodinného" humoru týče. Jj, musím si to vyjednat s maminkou, k čemu mě vedli,-)
Tereza + 3 holky
  • 
11.3.2009 9:34:54
No, tobě zjevně nepřijde nikdy žádný článek vtipný co si tak vzpomínám. Čímpak to asi bude?
Michaela Pecharová
11.3.2009 9:29:10
Pokud nemáte myčku, protože po ní prostě netoužíte, nebo vás nádobí baví, nemám proti tomu ani muk. Ale když mi někdo řekne, že to stojí moc peněz, musím si ťukat na čelo a myslet kdoví co ~a~ Nejvíce mě dostávají hovory žen, které půlí tablety do myčky, aby ušetřily ~t~~t~~t~
Sušičku nemám, koupila jsem si radši pračku, která má až 1600 otáček a mohu prádlo pověšené dopoledne večer sebrat - paráda ~R^ ~z~ S naší starou, která měla snad jen 600 nebo 800 otáček to bylo někdy i třeba na 2-3 dny - v oblasti gum nebo silnějších věcí ~a~ Brrr už nikdy více. Ale kdo ví, třeba si ji časem, až třetí dítko vyroste do "prasečího věku" (promiňte mi ten výraz), tak si ji třeba dokoupím ~d~
11.3.2009 9:18:37
Jíťo,

nenazvala bych autorku tak tvrdě, sama jsem zmatkař, nicméně článek mi také vtipný nepřijde...To je jako bych psala, že hledám brýle tak dlouho, až zjistím, že je mám na nose. Ala každý má zjevně jiný smysl pro humor.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 110 [Dalších 90 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.