| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Pan Rybář by se divil...

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 156 [Dalších 136 >>]
Michaela
  • 
8.3.2009 19:05:46
Tak teď to Natanela rozsvítila. Už mi to chybělo. Buď ďábel nebo Bůh, není žádná jiná cesta. Kameny jsou okultimus a za tím byl vždycky ďábel. Chcete-li být uzdraveni z nějakých nemocí, tak buď vám pomůže lékař (kupodivu tam chodí i křesťani) a může to být i nevěřící lékař, klušou k němu rádi. I oni zjistili, že je lepší běžet k lékaři než se jenom modlit za uzdravení, ono to totiž nefunguje. Dobri a Natanela zapomněly napsat, že veškeří léčitelé (i kdyby fakt pomohli) mají svoje schopnosti od ďábla (i kdyby to byli věřící v Boha). Zkrátka oni vědí všechno, ve všem se vyznají a nemají pochybnosti, to je také součást víry. Jakákoliv pochybnost je totiž také od ďábla, tak se potom nedivme, že mají opravdu "pevnou" víru. Oni si nesmí jakoukoliv pochybnost dovolit, to je pokouší ďábel. Nemyslet, nepochybovat a pouze věřit!!! To je jejich víra.
Michaela
  • 
8.3.2009 18:57:59
Ale, Insulo, ateisti nebudou spaseni. Nikdo kromě křesťanů nemá na spasení nárok. Přesně, ateisti a veškerá jiná náboženství než křesťanská nemají nárok na spasení a tečka.
Michaela
  • 
8.3.2009 18:53:52
Tulko, samozřejmě všichni, bez výjimky, kdo nevěří v oběť J. Krista, tak jde do pekla, to znamená, já, ty, Dalajláma atd. a vůbec nejde o to jaký život vedeš (viz mé příspěvky výše). Názory křesťanů na Boha jsou pro mne nevydýchatelné. Na toto odpoví Dobri, že se chci spasit svými skutky, což je opět na facku. Oni zkrátka nic nechápou. Já ani nevím, jestli nějaké spasení existuje, to nikdo z nás neví, jenom křesťani mají jasno. Takže tak jak žiji svůj život, nedělám to pro spasení, ale proto, že jinak žít neumím, to jest nedělat nikomu to, co já nechci, aby on dělal mne. To je stručný popis mého života, myslím, že tady mne pochopí pohani, křesťani určitě ne.
Michaela
  • 
8.3.2009 18:46:36
Tak podle toho příspěvku od Dobri, který jsem přesně čekala, vidíš, Šabrar, že s křesťany se nedá diskutovat. Spasení je jenom pro křesťany, oni ani Židé nechápou, že i když uctívají stejného Boha jako křesťani, tak tím, že nepřijali J.Krista, tak také nemají šanci na spasení. A už konečně všichni pochopte, že sebelepší a sebehodnější člověk, který ale nevěří v J. Krista nemůže být spasen. Ale sebevětší zrůda, hromadný vrah, intrikář, zkrátka hnusák největšího kalíbru, ale s vírou v J. Krista spasen bude, už to nevěřící konečně pochopte a nedohadujte se s křesťany. Mají patent na pravdu, jsou narozdíl od nás zdraví a my ti nemocní a pořád se nechceme od nich nechat uzdravit a nechat si od nich vymývat mozky, a to je štve nejvíce.
Miíchaela
  • 
8.3.2009 18:39:25
Jak ty, Dobri, víš, že jsme nemocní? A kde bereš jistotu, že ty jsi zdravá, není to u vás křesťanů spíše drzost nebo pýcha? Já třeba mám jenom úplně jiný názor na Boha, než ho nabízí křesťané. Jsem proto nemocná? Třeba se pletu a je ještě horší, než ho nabízí křesťané, ale třeba také úplně jiný, než ho nabízejí křesťané. Pozor, bibli i Nový zákon slušně znám, abys mi nepřiřkla neznalost bible.
Michaela
  • 
8.3.2009 18:35:26
Nemohli byste vy věřící, Dobri, už blábolit něco jiného? Je to únavné. Mlátíte pořád tu samou prázdnou slámu. Nic jiného není potřeba, přijmout víru v oběť Ježíše Krista a můžeš být i sadistický hromadný vrah a hupsneš do nebe. Nemám už sílu se dohadovat s křesťany.
Michaela
  • 
8.3.2009 18:27:49
Mně je zase líto tebe, Dobri, že jsi tak vymaštěná.
6.3.2009 20:42:32
Žabátko, v některých případech určitě a asi jich nebude málo, ale to se dneska netýká jen léčitelství, ne? Řekla bych, že v každém odvětví někoho takového najdeš. Stačí se podívat směr politika, obchod, plastická chirurgie, spousta snobských záležitostí atd. atd.
6.3.2009 16:25:44
Ty stránky biblické archeologie jsou www.b-a-n.cz
6.3.2009 15:58:20
Žabátko, Bůh tvoří slovem. Chceš-li mít nějakou prvotní hmotu, kde se vzala? Co bylo tedy dřív vejce nebo slepice, to nevymyslíš. Slovo má obrovskou moc i v našich ústech, představ si, že tak velikou, že to co mluvíme se děje. Je dobré se jeden den opravdu poslouchat, co ti vychází z úst. Je toho víc pozitivního nebo negativního? Co převládá? Hodnotíš svůj život, to co se ti děje, spíš pozitivně nebo negativně? Udělej si někdy takový test a uvidíš, že se opravdu děje to, co ti vychází z úst.
Žabátko, neposuzuj duchovní věci podle našeho měřítka. My máme hodně omezené smysly. Např. lidi, kteří prožili vytržení ze svého těla, např. klinickou smrtí nebo duchovním zážitkem, mluví o tom, že jenom myšlenka stačila, aby to jeho tělo udělalo.
Vědci v poslední době stále čím dál tím víc potvrzují pravdivost Bible, ať se jedná o archeologii, astrologii, lékařství, atd. Hodně lidí uvěřilo, právě díky tomuto potvrzení. Jestli tě to bude zajímat koukni se na www.biblickaarcheologie.cz, nejsou tam žádné suchařiny.
PS: mile jsi mě překvapila, že jsi našla odvahu Bibli otevřít~R^
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 156 [Dalších 136 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.