| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Pan Rybář by se divil...

 Příspěvky 110 z 156 [Dalších 146 >>]
9.3.2009 14:07:52
tvá bolest a zranění, které máš ve své duši je hodně hluboké. Možná jsi kdysi tomu Ježíši sama i věřila, přála sis, aby byl přesně takovým, jakýho jsi ho znala z dob svého dětství.

Kdo tě tolik zranil~n~ a zradil?

Nevěř náboženství, to vždycky říká, že nejsi hodna~q~.

Věř živému Bohu, který říká: ,, Miluji tě, právě takovou, jaká jsi i s tvými slabostmi a bolestmi."
Drahá Michaelo, uvěřila jsi lži, Bůh tě vždy miloval a vždy tě milovat bude. Buď si jistá, že vždy slyšel tvé modlitby. Důvěřuj mu~m~
Markéta
  • 
8.3.2009 20:23:57
Myslíte? Ještě v předchozích příspěvcích to bylo formulované až příliš jasně - okultní síly jsou produktem ďáblovým. A kdo rozhodne, kde namalovat tu hranici? Pan farář? Řadový věřící sotva, tomu je dovolené jen slepě se odevzdat.
Markéta
  • 
8.3.2009 20:20:40
Co je na tom za odvahu? Takovéhle pokrytecké poplácávání na rameno mám nejradši, zvlášť od někoho, kdo by se sám neodvážil otevřít knížku, kterou mu pan farář výslovně nedoporučil. Vy militantní křesťané šíříte obraz ateistů jako zaslepených hlupáků, kteří se bojí dovědět něco nového. Ale není to spíš naopak?
Michaela
  • 
8.3.2009 20:12:09
Natanelo, nebuď si tak jistá tím, že půjdeš do nebe. Vždyť i Ježíš praví. "Řeknou mi v ten den mnozí:" "Pane, ve jménu tvém jsme uzdravovali a činili mnohé zázraky a já jim řeknu:"Jděte ode mne činitelé nepravosti, nikdy jsem vás neznal": Ty asi zázraky neděláš ani neuzdravuješ, ale jistě budeš souhlasit, že to je myšleno na cokoli, co kdo dělá ve jménu Ježíše Krista i tu evangelizaci. Na tvém místě bych byla opatrnější s tou jistotou spasení.
Michaela
  • 
8.3.2009 20:01:42
Když už napomínáš z papouškování jiné, Natanelo, tak si zameť před vlastním prahem. Znáš vůbec bibli? Co váš apoštol Pavel nejsvatější snad ze všech? Ten to právě zavedl, aby byla žena podřízená. A to je Nový Zákon. "Žená budiž poddána muží svému". Ženám nedovoluji učit, ať se ptají svých mužů". "Muž je hlavou ženy.". On totiž apoštol Pavel měl velký problém, nenáviděl ženy a přesto ho Bůh použil? Velmi divné, asi se nejspíš použil sám. Že by Bůh používal tohoto fanatika? Pavel byl nejspíš homosexuální a nechtěl si to přiznat, proto nejvíc nenáviděl ženy a homosexuály. A jeho "rady" opravdu křesťani velmi použili, a to vedlo ve středověku k velikému bezpráví na ženách. On Pavel byl velice svérázny apoštol. Jemu by totiž také Kristus řekl, že takhle si to nepředstavuje, Pavel by ho také upálil. Přece znáš jeho verše: "I kdyby přišel anděl z nebe (to jest od Boha) a hlásal jiné evangelium než my, budiž proklet! Ten si byl jistý svojí pravdou, že! Ježíš Kristus se choval k ženám jinak, ale jak vidíš i bible, jelikož ji psali muži, poslouží velmi dobře právě těm mužům ke zneužití a přitom se to hlásá jako pravda nejvyšší a nemyslící křesťaní jenom papouškují.
Michaela
  • 
8.3.2009 19:52:17
Tak tak, Tulko, psali ji muži, a to řekli právě ti muži o sobě, že byli vedeni Duchem svatým. Jak si to třeba představuješ? Myslíš, že jim Duch svatý (Bůh) hlasitě z nebe diktoval co mají psát? Zeptejme se křesťanů. I oni totiž věří, že myšlenky, které mají oni sami, je vlastně ten Boží hlas, který s nimi rozmlouvá. Nejsou na blázinec? Co myšlenky pohanů neboli nás? Naše myšlenky jsou tedy jenom od ďábla? Bůh s námi přece nerozmlouvá. Já jsem tedy přesvědčena, že ty myšlenky jsou moje vlastní a myšlenky křesťanů jsou také jejich vlastní a myšlenky pisatelů bible byly také jejich vlastní. A to, že ji psali muži, to se tam projevuje, nejvíce ve Starém zákoně, Židi - to byl vlastně orient - a postavení ženy ve Starém zákoně bylo úděsné. To byl ten starozákonní Bůh ale nespravedlivý, nadržoval chlapům a ženské byly onuce bez jakýchkoli práv.
Michaela
  • 
8.3.2009 19:43:57
Graine, píši misté Natanely. Ty Graine stavíš svůj dům na písku, Natanela na skále. Přijdou vody a čí dům spadne? Přece ten tvůj. Tvoje názory, Graine, odnese voda a Nataneliny pravdy zůstanou na věky jako Boží slovo, budovala na skále neboli na Božím slově. Pochopte tyto křesťany, jak jsou vymytí, tak cokoli hlásají tak jsou přesvědčeni o tom, že jednají ve jménu Boha živého, tak nemá cenu jim to nějak rozmlouvat. To nejsou jejich názory, to jsou názory samotného Boha, neboť oni jsou jeho vyslanci. Už to my pohani konečně pochopme! Jinak křesťanství také považují za parádní obchůdek. Budu dodržovat a věřit v tebe a ty my dáš nebe. Ale jací by byli opravdu křesťané, kdyby nebe nebylo? Jak by se chovali? Jde to vůbec poznat, co je zbožná fasáda a jací jsou opravdu?
Michaela
  • 
8.3.2009 19:36:57
Podle mne, Natanelo, ty patříš přesně k těm křesťanům, kteří by dnes, kdyby přišel Ježíš Kristus jako tenkrát k Židům, tak by ho pro jeho názory ukřižovali, přestože vyvyšuješ jeho jméno. Ty bys ho totiž ve skutečnosti vůbec nepoznala. On by ti určitě také řekl, že tvoje náboženství je úděsné jako to řekl farizeům, a to by ses rozčílila. Já jsem dokonce přesvědčená, že takových 80% dnešních křesťanů by toho svého oslavovaného Ježíše znovu ukřižovali, přesně by vám totiž říkal to co tenkrát těm farizeům.
Michaela
  • 
8.3.2009 19:30:50
Natanelo, z tebe jako křesťana mi naskakuje husí kůže jako pralinky, ty bys řádila a upalovala čarodějnice ve středověku, upalovala kacíře, to jest ti co mají jiné názory než ty. Naštěstí už dnes nemáte tuto moc, abyste nás upalovali. Přece jenom Mirka patří k těm normálnějším křesťanům, se kterými je ještě možno trochu komunikovat, s tebou bych se fakt nechtěla setkat, abys mi nesla evangelium a vykládala o Ježíši Kristu.
Michaela
  • 
8.3.2009 19:15:35
Na to ti, Žabátko, odpovím klidně za Dobri a Natanelu. "Není žádného jiného jména pod sluncem skrze které bychom mohli být spaseni, než Ježíš Kristus" a sám Ježíš praví: "Já jsem ta cesta, pravda i život". Neboť tak Bůh miloval svět, že dal svého jediného Syna, aby každý, kdo v něho uvěří, měl život věčný". Verše z bible. Takže je ti už jasno? Samozřejmě bibli psali lidé, opisovali už z dávno starších textů ať z Gilgameše (potopa) nebo ze sumerských textů o stvoření, ale to vykládej křesťanům. Věří, že toto je jenom v bibli, že si to Bůh ohlídal. To fakt nemá smysl. Také si myslím, že Boha vymysleli lidi, aby se jim nějak lépe žilo. Já přesto ale evoluci jako vědecké dogma neberu, ony už vyšly i knihy o Darwinově omylu, velice zajímavé, třeba jsme fakt potomky mimozemšťanů, kteří si nás tak stvořili z jejich vlastní DNA. To už dnes je pro nás pochopitelnější než před 30ti lety. Klonujeme a jdeme v poznatcích jako lidi velmi rychle kupředu. Takž mimozemšťané by byli tehdejšími lidmi chápáni jako bohové, to asi nikoho nepřekvapí. Pak by byli různí bohové pochopitelní a každý národ si vymyslel svého Boha.
 Příspěvky 110 z 156 [Dalších 146 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.