| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Dovolily jste si říct manželovi někdy NE?

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 323 [Dalších 303 >>]
Dita, Matyáš 08,Kiki 11
19.1.2009 14:06:28
Souhlasím, taky mám doma asi něco jiného. Sic je třeba naštvanej když řeknu ne, tak ho to prostě přejde a výčitky večer, nebo druhý den , tak to tedy neznám. Přece sex se dělá pro potěšení a snad je samozřejmostí, že pro potěšení obou účastníků, ne???~l~
Monika,2 dcery
  • 
19.1.2009 9:54:56
u někoho jo,ale u mýho manžela ne.Když mu řeknu at jde na záchod jestli tak nutně musí tak mi odpoví,že si toho užil dost když byl sám a ted když má manželku,jako mě,tak nevidí důvod si to sám dělat.
HB, dva kluci
  • 
18.1.2009 18:19:31
Ahoj Soňo a Lenko a ostatní. NE jsem zkusila už nejednou, řeči následují okamžitě a druhý den je tichá domácnost. Ale já to úspěšně ignoruji. Bohužel i já si někdy připadám jako služka, jen bez výplaty. Rozhodně se ale svého nároku na NE nevzdám. H.
Petra Vondrušková
18.1.2009 14:25:32
souhlas ,někdy zkrátka touhu po sexu přebila touha společně prožitých chvil při příjemném posezení,čaji,popovídání a to třeba manžel z počátku chtěl a já ne.Nakonec to dopadne tak, že oba povídáme třeba do tří do rána a spokojeně znaveni uléháme,jak se máme dobře že se máme.
18.1.2009 9:31:24
Vážená dámo,možná jsem jediný chlap,který si Váš článek přečetl,ale musím říct,že Váš muž je přinejmenším hulvát,neřku-li vůl.Pokud není schopen uznat,že ne vždy máte sílu,chuť nebo v jeho případě náladu,tak se Vám ani nedivím.Měl bych pro něj dobrou radu.Ať se občas porozhlédne po bytě, jestli všechno svítí nebo není potřeba pomoci s úklidem nebo vzít děti ven nebo na plavání,překvapit tím,že udělá oběd nebo večeři,abyste si mohla udělat čas jenom pro sebe.Možná by stačila občas kytička. Pokud není schopen myslet dopředu,že se mu to může vrátit ve Vaší přízni,tak ať si vzpomene na vojnu,kdy také neměl vždycky ženskou po ruce kdykoli chtěl.Pokud na vojně nebyl,tak ať si něco přečte o autoerotice.Pokud to nepůjde, může se zlobit akorát na sebe.Držím Vám palce.Tomáš Lubovský
Fonina
17.1.2009 20:45:03
Můj partner je taky neuvěřitelný sobec. Miluje jen svůj klid a svoje pohodlí.V téhle chvíli, kdy jsem konečně uspala naše dítě,o které se celé dny starám sama a jen poslouchám co všechno dělám špatně, leží pěkně napapanej u televize.. ostatně jako každý večer. Ráno vstane až se mu chce,a den má podle sebe. Nás má asi rád, ale stačí mu, že tady jsme.. má svoji náročnou práci.. svoje sporty..materiálně nás zabezpečí.. jsme si věrní..ale běžný náš život jde kolem něj.. Psaly jste tady podobné příspěvky a většinou to končilo tak, že pak už večer nemáte sílu na sex.. a ani chuť..U nás to končí jinak..on má chuť na sex tak jednou za měsíc a to zase nestačí mně~a~
17.1.2009 20:21:24
Milá Majdo
díky za tvou reakci. Myslí si, že přestože i v mém synovi jsou geny mého bývalého ať chci nebo ne, správnou výchovou jde hodně dokázat. Nyní je synovi 15 let, kdykoliv mám pocit, že má tendenci se chovat podobně jako jeho otec, hned to rázně zatrhnu ale zároveň mu vysvětlím, kde dělá chybu a proč by se tak chovat neměl. Totiž i jeho přáním postupem času bylo, abychom se rozvedli a že s ním rozhodně být nechce, měl i období, kdy brečel, že se stydí, že má takového tátu (téměř nikdy se mu nevěnoval, jen opravdu vyjímečně a když syn o něj projevil sám zájem, tak ho odbyl, že nemá čas a šel se bavit po své, když mu něco slíbil, většinou to nesplnil). Prostě myslím si, že snad z mého syna bude pozorný muž, který bude svou ženu a rodinu milovat a věnovat se jí. Alespoň zatím to tak vypadá. I on sám, když třeba za něj chci něci udělat, povídá, že už je přece velký a že to musí zvládnout sám, aby se o sebe dokázal postarat v životě. prostě cítím, že má výchova je snad v pořádku a že jednou by z něj mohl být správný a pozorný chlap. Přeji i tobě v životě hodně štěstí.
17.1.2009 20:05:31
Milá Deniso!
Velké díky za podporu, můžu říct, že jsem teď opravdu šťastná, i mé děti. Vím, že dcery jsou již dospělé, starší se pomale staví na vlastní nohy, mladší začala studovat vysokou školu, mimochodem rehabilitaci postižených, k čemuž si myslím, že má opravdu předpoklady, ale někdy i přemýšlím, jestli si tohle poslání nevybrala také vinou toho, v čem žila. Často si za to dávám vinu, že jsem jim asi zkazila dětství, přestože jsem se jim snažila ze své strany dát maximum. Jak jsi psala o drogách, totéž jsem prorokovala o svých synovcích (synům sestry svého bývalého), když jsem viděla, jak se chovají a jak se jim nesmí nic říct, do jejich výchovy též zasahovala tchyně. No a dopadlo to tak, že hlavně ten starší již od 15 let popíjel alkohol, začali pěstovat na rodinné zahrádce marihuanu, o čemž samozřejmě všichni v rodině věděli, již měli problé s policií, protože ve vedlejší vesnici opakovaně zdevastovali pod vlivem dopravní značky a začali kšeftovat s drogama, stáhli do toho i syna z manželova prvního manželství, no děs. Ale samozřejmě jsou ve všem nevinně. Prostě tohle já nějak nedokážu pochopit, každý přece své dítě miluje, ale všechno má své meze a je potřeba dát také nějaké mantinely. Snažím se svého syna vychovat tak, abych se za něj nikdy nemusela stydět, aby byl citlivý a pozorný ke své jednou ženě. Snad se mi to i daří. Přeji i tobě hodně štěstí.
*Lilka*
17.1.2009 17:09:21
tak takhle to bylo i dříve u nás. Měla jsem šílené výčitky, že neplním manželské povinosti, slýchávala jsem slova jako "....frigida...." atd, nakonec jsem to dělala, aby byl klid, až se mi sex zprotivil :-( Teď už je to v pořádku, manžel se změnil i já a máme skvělej sex a hlavně to právo říci ne chápe, i když.... :-))
Pavla
  • 
17.1.2009 17:04:05
A víte co je nejhorší? Od které ženské nakonec manžel spíše odejde? Od té pohodové nebo té servané, udřené a ustarané? Je 21. století, neměly bychom se chovat jako za doby Pepičky Kondelíkovy, ale ta alespoň byla v domácnosti se služkou. My chodíme do práce, finančně se musíme podílet, takže v domácnosti se musí zapojit i bývalý pán tvorstva. Ne všichni muži jsou sobci, ale když jsem blbá a vezmu si magora a sobce, mám s ním 2 děti, tak to je záhul. A až nebudu mít sílu na sex s tímto sobcem, určitě se půjde omladit někam, kde ta síla bude, ona se zase nějaká husa najde. A kdo asi vychovává tyto sobce? Dokonce jsou to jejich matky, posluhují svým manžílkům, synáček to vidí a tak to jde pořád dokola. Ještě dnes se najdou matinky, které dceru vychovávají, že domácnost je její práce a její bratříček se mezitím válí na gauči, jaký pak asi bude manžel? Toto by si měly včas uvědomit všechny, které se chtějí vdát, prohlédnout si rodinu budoucího manžela, jak to tam funguje, ono se to opravdu kopíruje.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 323 [Dalších 303 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.