| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Bakalářky, …ale moje!

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 36 [Dalších 16 >>]
22.10.2008 14:15:49
Chtěla bych se zeptat všech studentek, jak stíhají práci, máte částečný úvazek?? O studiu taky v nejbližší budoucnosti uvažuju, tak mě to pro inspiraci zajímá, jak zvládáte. Mám ještě rok dva čas, je mi teprve 37. martina:-)
22.10.2008 12:36:05
Všem Vám strašně moc děkuji za podporu a pozitivní energii, kterou jste doslova zaplavili celý náš byt. Se všemi, kdož doporučují studia absolutně a naprosto souhlasím.Všechny, kdo se z nějakého důvodu ještě nerozhoupali a mají chuť a nápad, vyzývám - JDĚTE DO TOHO. Žádná výmluva proč ne, neobstojí. Zdravím Vás a přeji jen a jen krásné zítřky. Vaše Martina;)
Denča7
22.10.2008 10:49:55
Připojuji se ke gratulacím!!!
ostatním maminkám vzkazuji: Jděte do toho! Je to někdy náročné, zejména na čas, ale ty výsledky a pocit vykonané práce fakt stojí za to. Na střední jsem prolézala jak se dalo, na VŠ mě to baví a jak už někdo psal, pátky pro mě znamenají jiný svět:-) namaluji se, obleču se pěkně (prostě jinak než s dítětem na procházku), nemusím neustále okřikovat zlobivé dítko a hlavně, trochu se dostanu do jiné společnosti.
MSteflova
22.10.2008 9:49:36
H&M, pravdu máš. S tím zapamatováním si slov ve dvojicích taky. Já si psala někdy celé věty, abych věděla, kdy a jak to slovíčko použít.
Michaela Pecharová
22.10.2008 9:43:52
Učení slovíček je pro mě zrovna aktuální. Mně pomáhá, když mě z nich manžel zkouší. Tím, že nějaké neumím a on mi ho řekne, se mi kupodivu potom ůépe pamatuje. Možná ve spolupráci s dobrou duší by to šlo lépe ~R^. Nebo kouknu do výkladového slovníku na příklad užití ve větě a to taky hodně pomůže. :-)
&
22.10.2008 9:42:45
Lassie,
Ja jsem to myslela, trochu jinak. Jasne, ze je jedno z ceho se ty slovicka ucis, pokud je mas tak cesky na levo a anglicky na pravo nebo obracene. Ja mam dost spatnou mechanickou pamet. Jeste k tomu jsem dys- ...
A studuju v Holandstine VS a tzn. delam prezentace, ctu, posloucham, pisu {coz je tedy orisek}.. ale kdyby mi nekdo rikal jednoduche vety v Cestine at mu je prelozim do Holandstiny, tak mi to da hrozne prace. Ja vim, ze je to jednodusi pokud v te zemi jsi...
Ale anglicky jsem se ucila podobne v Lite. S tim psanim a opisovanim mas pravdu, ale v mem pripade, si to slovo musim napsat tak 10x :(
Spis jsem chtela rict, ze ten vyraz mas mit ve dvojici s tou urcitou veci nebo situaci, ne si to prekladat v hlave do Cestiny.
katka+katka
  • 
22.10.2008 8:48:47
a tu ústní už určitě zvládnete /mě osobně vždy přišla lehčí a kratší/. Určitě je výborné ostatní maminky povzbudit ke studiu. Studium VŠ beru jako nejlepší investici mého života. Nedávno tu byl podobný článek a já, která uvažovala, že třetí VŠ nastoupím až půjde dcera do první třídy, jsem neodolala a přihlásila se už teď. Přihlášku jsem podala za pět minut dvanáct, ale pár přednášek už mám za sebou a musím říct, že ve škole se mi líbí a chybělo mi to (kamarádka říká, že čím jsem starší, tím jsem blbější:-) Každopádně mám najednou pocit, že ta škola snad omlazuje. Takže pokud zvažujete studium, nebojte a jděte do toho
22.10.2008 7:31:04
Super,obdivuji lidi co dokáží návrat do školy.Já to zkoušela po 13letech a co jsem měla z matem. za dvě jsem teď nechápala ,jak se to počítá,pravda vybrala jsem si špatné období -první třída s těžkým dysletikem,tak jsem to nervově neustála a v pololetí jsem to vzdala /po druhé ráně-operace kolenních kloubů a zjištění ,že je mám zhuntované na výměnu,ale jsem moc mladá:-)/.Stále mám roupy zkusit to znova,ale hledám parťáka na učení půjde to ve dvou určitě líp.
vendy
  • 
22.10.2008 0:36:02
Opravdu moc gratuluji k vašemu rozhodnutí. Já sama mám dvě děti 10 a 4 a už bych se do dalšího učení asi neodhodlala. Obdivuji vaše rozhodnutí a přeji jen to nejlepší. Nebojte s tímto odhodláním to vše zvládnete. Držím vám palce. A váš článek mě opravdu potěšil, možná že si to ještě rozmyslím, miluji psychologii a váhám do toho jít.
Blanka+Adámek
22.10.2008 0:22:12
A jeste jedno + to ma - kdyz mate kolem sebe spoustu mladych kolousku :-) a i ucitele jsou zhusta mladsi nez vy, tak vam to otevira uplne nove obzory a zazijete veci, ktere by se vam jinak nepodarilo zazit. Rika 38-leta studentka 3. rocniku pravicke fakulty :-D. (PS: ale je fakt, ze do hlavy mi to leze rychlosti ochrnuteho sneka)
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 36 [Dalších 16 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.