| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Český druh "superžena": kdo se jí odvděčí?

Příspěvky 110 z 243 [Dalších 233 >>]
atisa
20.11.2010 21:30:29
Souhlasím,viděla jsem to na dědovi,tátovi a s manželem již 9 let více,či méně úspěšně bojuji~a~
atisa
20.11.2010 21:27:36
článek nemá chybu,to jsem zase po dlouhé době od srdce zasmála.A nad onou omezenou bych mávla jen rukou...podle sebe soudím tebe
p
  • 
26.9.2008 23:45:26
Je jich dostatek?
Cindule 37 + 1 ještěrka (21 m)
  • 
25.9.2008 14:16:53
já se nebudu snižovat na tvou úroveň a urážet tě.
Jen si, prosím, přečti alespoň můj nick - nejsem ještěrka, nýbrž mám dcerku (ještěrku).
A mohla bys mi ještě vysvětlit, proč mám být ten ubohý skot?
Navíc, mléka jsem měla málo a např. taková kráva, když jí kousne ovád, tak se plaší, to já nedělám, tak si troufám tvrdit, že kráva nejsem... :-)
Co tak trochu nadhledu a méně urážek?
Mikeš
  • 
25.9.2008 13:57:13
Jo, včera jsem si vysloužila kritiku za to, že jsem mu vyprané a poskládané tepláky položila ve skříni na špatnou hromádku. Málem je měl na hlavě...
Žaneta
  • 
24.9.2008 9:23:31
...Cindule, ty nejsi ještěrka, ty jsi k*áva.Vůbec nic nechápeš!Ale abych ti nalejvala rozum do hlavy-ani náhodou...
madelaine
23.9.2008 18:04:50
:-D:-DR^
23.9.2008 15:43:10
To mi zrovna dnes přišlo po e.mailu:
Vzbudila jsem se, rychle se umyla, podojila krávu, zakouřila si,dala žrát slepicím a králíkům,odvedla kozy a krávu na pastvu, vzbudila jsem děti, udělala snídani, zkontrolovala věci do školy, odvezla jsem je do školy, naklepala jsem kosu, posekala trávu, šla do práce, pohádala jsem se s podřízeným, vyhodila ho, vydělávala jsem penízky, vydělala penízky,přišla jsem domů, nasekala dříví, připravila jídlo, dala prát prádlo, zaběhla pro děti,nakrmila jsem je, udělala jsem daňové přiznání, šla na pole a okopávala zeleninu až do tmy, stihla jsem ještě zajít ke kosmetičce a objednat si balzám, vrátila jsem se domů, došla pro krávu a kozy, připravila večeři, vyměnila pojistky, nakrmila děti, vykoupala děti, uložila
děti ke spánku, šla jsem na internet, prostřednictvím bankingu jsem zaplatila účty, prošla poštu, dala sušit prádlo, sebrala jsem ze stolu krajíc chleba a zahryzla se ..... a už už jsem chtěla jít v klidu spát, a vtom najednou - hrůza - uvědomila jsem si, můj muž!!! - leží celý den na gauči nepomilovaný!!! :-)
Cindule 37 + 1 ještěrka (21 m)
  • 
23.9.2008 15:40:13
Hmmm, dost často takto reagují muži, kteří se chtějí vracet domů k teplé večeři, ráno si automaticky ze skříně vezmou čistou a vyžehlenou košili, aniž přemýšlejí, kde se tam vzala. Rádi se vracejí do teplého domova, s dětmi, které je ale neobtěžují, když si sednou ke sportu v televizi a nakonec ještě roztoužená manželka radostně večer roztáhne nohy...
Ale když něco z toho není, tak se diví, jak je to možné, když žena se celý den jen fláká doma a odpočívá...
Eva, 2 kluci
  • 
23.9.2008 15:00:56
Psala jsem o pracovitosti a úspěchu.. Sama jsem zažila velmi dobrá léta i léta špatná, kdy na máslo nebylo - jen suchý chleba. P.S. to je cca 5 let.. A s pracovitostí to samo nemá co dělat.. jen s tím úspěchem (nebo štěstím?)..
 Příspěvky 110 z 243 [Dalších 233 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.