| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Dnes porodíte svoje dítě

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 129 [Dalších 109 >>]
31.8.2008 21:03:59
proč tolik křiku? ne snad pro klystýr a holení...i když probíhá-li porod normálně, dojde k vyprázdnění samovolně a včas. Alespon má zkušenost a je to tak i popisováno. Holení-nevím, kdo se zbavuje bobra zrovna ve vysokém stádiu těhu???!!! normální ženská asi ne. Článek rozhodně nevybízí k přirozenému přivedení dítěte na svět a pokud vím, tak v porodnicích se to taky moc nedaří. to nemluvím z vlastní zkušenosti, jsem domorodka. :)
31.8.2008 21:03:56
proč tolik křiku? ne snad pro klystýr a holení...i když probíhá-li porod normálně, dojde k vyprázdnění samovolně a včas. Alespon má zkušenost a je to tak i popisováno. Holení-nevím, kdo se zbavuje bobra zrovna ve vysokém stádiu těhu???!!! normální ženská asi ne. Článek rozhodně nevybízí k přirozenému přivedení dítěte na svět a pokud vím, tak v porodnicích se to taky moc nedaří. to nemluvím z vlastní zkušenosti, jsem domorodka. :)
eva dva krásní kluci
  • 
31.8.2008 18:54:13
milé dámy ,já jsem rodila za husáka ,bylo to strašné ,jedno jak druhé a po druhém porodu,když mě oan doktor velice pěkně zašil,jsem měla a mám do dneška problémy při sexu,nikomu bych to nepřála,všude v porodnici špína a sestra hnusná ,řvala na mě ,že jsem prase,jelikož kluk šel zadečkem a vytlačil ze sebe nějakou šernou kaši a já jsem při těch bolestivých chvílích musela na kolena a utřít to ,věřte ,že dnes byste asi nerodily ,snad je to dnes jiné ,lepší i přes nějaké nedostatky
Denin
31.8.2008 10:33:27
Taky se hodně bojím porodu,ale aspoň mě tady uklidňují některé ty vaše příspěvky.Tatínka u porodu asi nechci,aspoň teď nad tím tak uvažuji,chci aby mě viděl v pohodě a chtěla bych být trošku statečná,ale těžko říct jak se budu chovat až to vážně přijde.Někdo mi říká,že to měl naprosto v klidu a někdo zase,že kdyby měl možnost skočit z okna,tak skočí,takže se jenom modlím...Tenhle článek mě trochu vyděsil:-(
ALianan
30.8.2008 15:57:14
Rodila jsem před dvěma lety, nekonalo se holení, na klistyr se zeptali.

Nástřich, kdyby mě ho udělala preventivně tak jsem šitá a bůhví jak dlouho se z toho léčím. Tahle jsem byla bez šití a mohla jsem si sednout hned po porodu na zadek.

Začínám chápat domorodky. Myslela jsem si, že se ve všech porodnicích chovají jako v té mojí, než být před porodem preventivně vyholená, nastřižená a s klistýrem to raději porodím doma.:-D
30.8.2008 15:41:36
Rodila jsem před třemi lety a skoro všechno co se tady píše tak bylo. Holila jsem se doma, jinak by mě oholili v porodnici a klistýr jsem taky dostala. Polohu porodní jsem si mohla vybrat, zkoušela jsem na stoličce, ale nakonec stejně zvítězila klasika, jen ne v leže, ale v sedě. Nástřih mi udělali bez zeptání, ale co vím, tak je to lepší, než čekat kam se natrhnu. A nebylo to tak hrozný, jak píšete, při těch bolestech jsem to ani neřešila. Ale byla jsem ráda, že to mám za sebou a že je prcek hlavně zdravej. :-)
Beruška9
30.8.2008 9:34:21
Místo čtení tohoto blábolu plného bludů se raději podívejte se a promyslete, zda přidat podpis:

http://www.normalniporod.cz/
misa,dvě dcery
  • 
30.8.2008 8:09:16
No tohle přečíst před porodem, tak se radši zazátkuji. Já měla oba porody,které šly mimo daná pravidla(což je jasný) Jako prvorodička mě první praskla voda, pak přišly stahy,tak tak jsem stihla dojet a administrativu jsme musely dopsat za pochodu, protože jsem se během jedné hodiny otevřela a začala rodit(na jednu stranu dobrý-nadruhou děs-člověk je nepřipravený a najednou je všechno ráz naráz) z toho plyne, že druhý byl 2x tak rachlý(nevím-třetí mít radši nebudu nebo to nestihnu ani dojet. A k nástřihu a klystýru-to byl největší strašák, že se na sále poto...:-) a nakonec jsem se i pozvracela,a nikdo z toho vědu nedělal a navíc tyto procedury bych ani nestihla. A nástřihnutí bylo u prvního, u druhýho porodu to nestihly a natrhla jsem se A výsledek? Pokaždé super zašitý a seděla ještě ten den úplně v pohodě. Tak nevím milá redakce zda není lepší zvážit vložení některých článků. Už kvůli prvorodičkám, pravda není to procházka růžovým sadem, ale zvládnout se to dá vždycky a radši povzbuzení a nějaká dobrá rada, než tento monotónní blábol. já byla poprvé dost vystrašená jak se to bude odehrávat a fakt by mě přečtení tohoto vůbec klidu nepřidalo.

Ps. jinak super pro zasmání.
30.8.2008 7:03:43
taky bych chtěla aby všehny porody za mě odrodila asistentka :-D:-D:-D
a co se týče pamatovvání si porodu, klidně pdvyprávím celý, pamatzjisi všechny dokonale.
ad klyzma a holení: ani jedno jsem nikdy nepotřebovala, při holení kůže dochází k mikrotraumatům a to je pak vstuoní brána pro infekci, po klyzmatu naopak odchází voda z konečníku a tělo má jednu báječnou vlastnost: před porodem se vyprázdní, tak není co řešit.
každý máme jiný názor a s holením bobra si nemusím hrát na infantilní holčičku.
Mohyla, 1 dcera
  • 
29.8.2008 12:17:08
K nepřirozenosti jsem se vyjádřila už výše, teď k těm asistentkám. Věřím, že každý člověk je jiný a může říkat čemu věří, já jsem však na asistentku měla štěstí, odrodila mi celý porod, snažila se mi pomáhat, prostě jsem jí věřila. Doktor se na mě přišel podívat jednou, chvíli tam stál a pak jen řekl: "jde vám to dobře" a pak spokojeně odešel. Popravdě řečeno jsem jeho přítomnost skoro nevnímala. Musím potvrdit to, jak tu někdo psal o tom, že z poslední hodiny si toho rodičky příliš moc nepamatují. Aspoň u mě to tak bylo. Většinu mi odvyprávěl manžel.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 129 [Dalších 109 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.