| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Nemoci štítné žlázy a problematika jódu u dětí a v těhotenství

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1113 z 13 
18.4.2008 7:34:09
Ahoj holky, já na to že s mojí štítkou nebude něco v pořádku přišla až jsem se snažila marně celkem dlouho otěhotnět. Na gyndě mi dělali různé rozbory na hormony z krve a přišli na příliš vysoké TSH. Zašlo to až tak daleko, že jsem chodila úplně vyřízená, unavená, jako živá mrtvola a stále jsem si nějak neuvědomovala, že to asi nebude úplně normální, k tomu strašně suchá pleť a taky tloustnutí. U nás v rodině to nikdo nemá, prostě se to stane.
Určitě doporučuju ať vám obvoďák nebo gynekolog vezme krev, je to fakt maličkost oproti problémům kterým můžete předejít.
Jana (Kuba, Zuzanka)
17.4.2008 21:20:25
Asi na tom něco bude...
já před těhu nějak hubla a byla unavená... asi to bylo ze stresu - stěhování, práce... doktorka sama od sebe dělala vyšetření na štítnou žlázu a mluvila a tom, že je dobré to udělat když uvažuji o těhu...
Vše bylo naštěstí OK.
17.4.2008 14:51:39
Pokud vam vsem mohu doporucit, vyzadejte si u sveho obvodniho lekare nebo gynekologa pred tim, nez zacnete uvazovat o poceti, kontrolu stitne zlazy! I kdybyste si to mely zaplatit, stoji to za prevenci pripadnych komplikaci pri otehotneni i v ramci tehotenstvi. Pokud to vas lekar bude bagatelizovat (bohuzel se mi to stalo), je cas zamyslet se nad vymenou lekare. Hodne stesti!
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1113 z 13 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.