| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ach ten předvánoční čas...

 Příspěvky 110 z 41 [Dalších 31 >>]
  • 
24.12.2007 8:46:48
Tak přesně to jsem zkusila. Zašla jsem na odbor kultury městského úřadu s prosbou, zda by bylo možno změnit interval přehrávání z patnácti minut na hodinu. Výsledkem bylo, že strom hraje i v noci.

  • 
24.12.2007 8:25:36
Tak včera mne dostala vánoční nálada naplno!
Jaktak máme vyhrávající vánoční strom na náměstí a co čtvrthodinu musíme poslouchat elektronické melodie. Samozřejmě, že tolik koled aní není, takže se přehrávají i písničky a melodie s vánocemi nijak nesouvisející. Je to na odstřel. Myslela jsem si, že horší to už být nemůže. Omyl.

Včera o půlnoci nás probudila ruská hymna... z vánočního stromu. Aby se to nepletlo, melodie pokračovaly až do dvou v noci.
20.12.2007 22:29:48
No, naše vánoční přípravy taky lehce nabourala synova viroza. Takže ted máme trochu víc napilno, než bych si představovala. Zatím jsme shon kupodivu nějak obkličkovali, dokonce jsme se všichni tři zdárně nechali tento týden ostříhat, aniž bychom v kadeřnictví čekali. Ale zítra musím se synem do města ještě kvůli jeho asi dvěma dárkům, pochopitelně až po škole, takže do toho největšího návalu. To bude pěkná zkouška nervů!
Iveta
  • 
20.12.2007 13:13:25
Tleskám a souhlasím! Díky
20.12.2007 7:26:34
Kunhuto, já jsem dlouho netušila, o čem to lidé mluví - jaké šílení, jaký stres - všechno si obstarám dopoledne, kočárkem a je mi fajn.
Ale včera jsem byla nucena vyjet autem, jsem po operaci zubů a musela jsem na kontrolu, tak jsem chtěla všechno vyřídit najednou - nevyřídila jsem nic. Nejdříve jsem jela do Tesca - tam (v jedenáct hodin dopoledne) nešlo zaparkovat, uvnitř šílená kalamita, myslela jsem, že nás s dcerkou ušlapou - nakoupila jsem nákup za 29 kaček (asi si dovedete představit, jak se koukali ti majitelé přeplněných košů) - a šla jsem v klidu nakoupit do Alberta (v Tescu už mě do vánoc neuvidí), pak jsem jela na pojišťovnu nahlásit změnu (je to povinnost do osmi dní), čekala jsem tam asi půl hodiny. Pak jsem šla pro fotky, které, jak mi přišlo mailem, už tam měly být - nebyly. Pak další 20 minutové čekání na parkovišti, až se uvolní místo - nebyla bych tam čekala, ale jak jednou najedete do fronty, máte peška, otočit se nelze. V dalším obchodě, kde jsem měla objednanou nabíječku, jsem opět neuspěla. Před poštou mě na křižovatce zablokoval řidič, který si v křižovatce zastavil a vykládal paní - což si myslím, šlo udělat i na méně nebezpečném místě - a ještě na mě ta husa gestikulovala, když viděla, že vařím - no dojela jsem domů a klepala se z toho až do večera. Takže, podtrženo sečteno - všechen ten stres si lidé dělají sami. Včerejšek jsem naštěstí přežila, aniž by mě kleplo, dneska už budu opět v klidu vánočně rozjímat :)))
20.12.2007 2:16:56
Pro stromeček jezdí manžel (chlapi nejsou nerváci) a dárky nakupuji jen přes internet. Když vyrazím do předvánočního shonu, tak určitě ne do hypermarketů, kde by mě asi klepla pepka, ale maximálně na svařáka a procházku po osvíceném městě. S musím se smát tomu, jak lidé šílí.
19.12.2007 23:15:17
taky by me to vytocilo. Nesnasim podobne neotesane, drze typy a uplne vam verim, ze to, co pisete je pravda. Mozna by bylo zajimave si precist nazor druhe strany, jak tady vetsina lidi poznamenava, ale uprimne...me jeji nazor ani nezajima. Radsi vubec nepotkat, neposlouchat, nepoznat lidi jako byla ona.
Takovych lidi je bohuzel hodne a musim rict, ze v Cechach vic nez kde jinde...
Take jen chci rict, ze ted ziji v USA a tady jsou vsechny stromky rozbalene, jsou roztridene podle druhu a velikosti do nekolika ulicek. Clovek temi ulickami prochazi a vidi stromky v plne krase a rovnou i s cenou. Nikdo se nemusi pretahovat, hadat, nelame vetvicky rozbalovanim, proste je to v klidu a pohode...
Katka,kluci 5 a 8
  • 
19.12.2007 15:51:47
Hele, tohle bych asi oznámila....třeba by tam udělali alespoň nějakou kontrolu...Ale zase vás chápu, že jste nechtěli trávit hodinu - dvě na policii s velmi nejistým výsledkem...
MartinaNov (dva rošťáci
19.12.2007 1:14:12
tak my jsme dneska narazili na opravdovou vánoční atmosféru. Přijel k nám kamion Coca-cola. Zastavili jsme se tam na chvilku a stoupli si do obrovské řady, na jejímž konci si děti sednou Santovi na klín, vyfotí se a dostanou vánoční čepičku. Přiznávám se, šlo mi o tu čepičku, pro našeho prďolu. Žel, měli jsme lískty na koncert, takže opravdu nemohli čekat 2-3 hodiny, až se dostaneme na řadu. Kousek od nás stáli nějací puberťáci, čepičky na hlavě, tak mě napadlo, že poprosím, jestli by neprodali. Ten mnou oslovený odmítl, ale druhý ji hned strhl z hlavy a dal mi ji. Šla jsem za manželem pro peníze, chtěla mu dát stovku, on ji ale odmítl, že prý jsou Vánoce, tak ať je máme hezké. Fakt mě to hrozně příjemně překvapilo. A on určitě ještě udělal plus u holek, když se ho ptaly, kde má čepici, no uznejte, říct, že podaroval miminko, to určitě zjihne každá. 8-))))))))))
Takže veselé vánoce, slibuji, že to někomu "vrátíme".
18.12.2007 21:06:02
Hanko, je nás víc:-). Taky posílám ráda pohledy, teda nejraději je vybírám. Poslední dva roky máme doma před Vánoci krizovku, tak nemám to správné vánoční ladění na psaní jako dříve. Dřív jsem si i to psaní hezky vychutnávala. Jinak sama pohledy sbírám, mám jich několik alb, většinu samozřejmě těch, co od někoho dostaneme. Ale taky kupuju na každém výletě nebo dovolené, a že ted nenecháváme dělat fotky, tak lidičkám, co s námi nebyli, místa našich zážitků přibližujeme prostřednictvím pohledů. Jedna naše známá se podivila, jak hezké pohledy existují, že to prý vůbec netušila:-). --- K předvánočním zmatkům v poštovních službách chci podotknout, že včera v Chrudimi mi prodali krásné známky s Rychlými šípy, moc mě to potěšilo:-).
 Příspěvky 110 z 41 [Dalších 31 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.