| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Naše děti jsou pod vlivem. Pod vlivem reklamy.

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 71 [Dalších 41 >>]
Jane
  • 
22.11.2007 8:59:48
To že jim koupím co chci já, neznamená že jim nekoupím i to co líbí jim :-). Znamená to že jim nekoupím všechno co se jim líbí. A šťastné dětství není o tom mít vše co chci a co se mi líbí!!!
kveta19
22.11.2007 8:09:30
Nase dcera se vratila po vikendu od babicky,neuveritelne zmlsaná..
Najeli jsme na nas jidelnicek a nechtela jist.Doktorka mi rekla,ze pud sebezachovy je nejsilnejsi na svete.Holka si to rychle rozmyslela.
Mozna je to o tom,jen vydrzet :-)),i kdyz chapu,ze ne kazdy rodic na to ma nervy.
O tom,ze v Kinder je plno mleka a vitaminu tise pochybuju,je to chutne,ale mleko se da pit samotne a vitaminy jsou v ovoci a zelenine.
Petrajda
21.11.2007 23:32:39
Známá si mi nedávno stěžovala, že její malá (1 rok) nechce pít mléko, když jí do něj nedá kakao, a ani to někdy ne, ale naštěstí jí aspoň Kinder Penguin, Brumíky apod., takže nějaké to mléko přece jen má. Manželovi rodiče nám taky už v roce pro syna dávali Happy Hippo a Brumíky s čokoládovou náplní atd. - věděli, že mu čokoládu a podobné sladkosti nedáváme, ale tohle je přece speciálně pro děti. A třeba čokoláda Kinder je vysloveně pro děti, je plná mléka, a Kubíky a Jupíky - ty jsou zas plné ovoce.

Ale nic proti Kinder čokoládě, s manželem nám chutná moc, když ji konzumujem místo syna.
MSteflova
21.11.2007 20:47:58
Začínám tě podezřívat, že se ucházíš o práci korektora na rodině :-) A oni si toho ne a ne a nevšimnou...
Bulik
21.11.2007 19:47:27
Proč by to nešlo eliminovat? Počasí se dozvím buď ráno v rádiu, nebo na internetu přímo z ČHMI a podstatně rychleji a přesněji. Zprávy totéž, půlhodiny čučet na televizní zprávy mi příjde jako totální ztráta času, naposled jsem je viděla tak víc než před 10 lety ještě u rodičů. Ráno při snídani pustíme Radiožurnál, zprávy víme okamžitě, během 5 minut a opravdu jenom ty podstatné. Večerníček nepouštíme, máme mraky DVD, takže si vybíráme pohádku přesně podle chuti, klidně každý den jinou a hlavně v čas, který vyhovuje nám. Kouzelnou školku jsme sledovávali, ale naposled jsme se dívali loni v prosinci, pak jsme byli mimo domov a naprosto bez TV signálu a teď minulý týden, když byl syn nemocný, tak jsme to zkusili znova. Po 8 minutách sám nahlásil, že to mám vypnout.
Televizi jako samostatný přístroj vůbec nemáme, jenom TV kartu v počítači, kvůli pouštění filmů z DVD. Takže pokud jde o aktuální "hitové" reklamy je nejenom můj syn, ale i já s manželem naprosto vedle jak ta jedle. Totálně netuším, která bije a musím říct, že mi to fakt vůbec nechybí.
kveta19
21.11.2007 19:42:35
Ja bych mela velmi nestastne detstvi,kdyby mi moje matka kupovala jen to,co se libi ji a ne me.Deti maji sve sny a vetsinou si tajne preji jejich splneni.
Vysvetleni "proc nekoupim" ja treba neberu-promin .
21.11.2007 18:59:50
Pardon, přeťukla jsem odeslání

Milado,

tebe to asi baví, ale vůči autorce, která nám svým článkem zamýšlela jisté sdělení nebo nastínění problému mi podobné rozpitvávání přijde netaktní, ne - li dokonce neslušné.

Je rozdíl na chybu upozornit a dělat z ní téma dne.

Čímž tuto minimálně předmětnou debatu nad chybkou končím...:-)

Hezký večer.
21.11.2007 18:55:33
Milado,

asi tě to baví, ale vůči autorce, která nám svým článkem chtěla cosi sdělit nebo nastínit (a vůči komukoliv, kdo se podobně překlepne)
Jiřina+Honzík 4 roky
  • 
21.11.2007 14:08:13









jéžiš, došlo mi to, až po přečtení Tvého příspěvku..
21.11.2007 9:31:01
Milado,

původní články se snažíme vždy zkontrolovat, článkům převzatým z jiných časopisů, které mají vlastního korektora, důvěřujeme a již tolik péče nevěnujeme. Takže se občas něco takového stane a rozhodně se nevymlouvám, ale omlouvám.

Jirka
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 71 [Dalších 41 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.