| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Chovatelské okénko - díl první: Přichází přemožitelka!

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 185 [Dalších 165 >>]
Lassie
  • 
24.4.2007 19:56:47
Mám dojem, že kočky jsou svým pachem proslulejší. Stačí zajít v ZOO do pavilonu šelem :-)
24.4.2007 19:43:47
Toranoko, já bych se psem vztah mít nemohla, psi jsou mi v podstatě protivní - tím základem psí povahy. Navíc dělají kravál a smrdí. Nepotřebuju zvíře, které ke mně bude vzhlížet. Kočka je něco úúúúúplně jiného. :-) Prostě jsou "psí lidi" a "kočičí lidi".
Toranoko
  • 
24.4.2007 18:02:11
Ja jsem zazila oboji a musim rict, ze vztah s hadem, zelvou, kreckem, cimkoli se vztahu se psem proste nevyrovna...nemluve uz o zvireti, ktere je kdesi "v prirodovednem krouzku" - tam se snad muzes naucit zaklady vztahu ke zviratum, ale opravdovou zodpovednost za nej stejne nemas.
A divim se, jak malo bys treba verila tomu, ze dcera, kdyby se chtela o psa starat, by to nedelala - musela bys to delat ty. My jsme meli prvniho psa ve veku, kdy jsme tohle byly schopne zvladnout a pochopit, a taky jsme to delaly - samozrejme, ze se o nej starali vsichni, ale nikdy ne mamka na ukor vsech. To je prave ta vzchova k zodpovednosti za zvire, ktere je na peci zavisle.
Toranoko
  • 
24.4.2007 17:54:25
Nam vetsinou staci, kdyz psovi rekneme "staci" nebo "bez za panickem", pripadne jen "bez" - rikame to, pokud psi dorazeji na naseho psa, ktery se jich boji. Zatim to pomohlo vzdycky.
Kaca
  • 
24.4.2007 17:50:07
Aby ses y toho Rakouska nepotento...to uz vazne neznas jiny stat? Proc se tam neodstehujes, kdyz je to tam o tolik lepsi a snazis se porad dokazovat, jaky jsme narod debilu ?
Lassie
  • 
24.4.2007 16:18:36
Jedla bych jen ty hezké a libové - ale představa, že mi v restauraci naservírujou třeba Paroubka mě moc na apetitu nepřidá :-)
hmr
  • 
24.4.2007 16:06:44
A co takhle kanibalismus, ten by jste nezkusila? Maso, jako maso, lidské se prý podobá vepřovému, je jen trochu nasládlé...
Toranoko
  • 
24.4.2007 15:55:35
No, s tim souhlasim, ale psi za to nemuzou. Ostatne, duvod asi vidi ti, kteri maji penize ze zastavenych ploch - takovy park moc nenese. A na vetsinu tech travniku psi stejne nesmeji - neboli, kdyz jdu v centru okolo parku, kam je na travnik vstup zakazan, pes se stejne vycura na chodnik.
Toranoko
  • 
24.4.2007 15:49:19
No jo, to ja souhlasim, ze je to o tom, co pejska naucis...ja se snazila vybrat co nejvic neutralni pojmy :-}
Lassie
  • 
24.4.2007 14:23:49
Nebuď tak militantní, mluvila jsem o budoucnu. Co se týče Japonska - ano, nikdy jsem tam nebyla, ale mám tam dobrou kamarádku, se kterou jsem bydlela půl roku v Londýně, něco jsem o jejich kultuře a tradicích vyslechla. Mimochodem - všeobecně považuji Japonce a vůbec lidi z Asie za velmi příjemné a inteligentní lidi, když jsem pracovala na mezinár. škole, právě děti z Japonska nebo Korei byly velmi bystré a vychované....Ano, všude se dávají přebalovací pulty, restaurace jsou rodinné atd., ale ruku na srdce - žijeme ve společnosti, kde nejsou zrovna oblíbené rodiny s více dětmi, zkus přijít s takovým počtem do restaurace, či nastoupit do autobusu...a to, že je dnes čím dál více párů, ktré se rozhodnou(nemluvím o zdravotních důvodech!)pro jedináčka, to je prostě fakt a je to, dle mého názoru, škoda - myslím to, že se rodiny čím dál více "smrskávají". Ano, jsem proti půjčovnám psů, zvířata se tak pasují do pozice věcí - ale jsem, samozřejmě, i proti tomu, aby si pořizovali zvířata nezodpovědní lidé. Jinak zdravím do Japonska, ráda bych se tam někdy vypravila. Je to jistě zajímavá země.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 185 [Dalších 165 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.