| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Je alergie metlou dnešní doby?

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 131 [Dalších 111 >>]
31.1.2007 10:07:42
Tak to promiň, protože to já jsem se ozývala za nás, dle mého normální. To Uniqa tady neodbytně vnucuje své názory, proto jsem jí napsala, to co jsem jí napsala. Jinak je mi úplně jedno, co, kdo a jak jí, to je každého věc, možná by sis tu diskuzi měla přečíst znovu od začátku, abys věděla, na čí hlavě to máslo leží.

PS: a moje doktorka je bezva baba, která mi zachránila dítě - nikdy mi maso nevnucovala, bylo to moje rozhodnutí a za její nakopnutí jsem vděčná. Věřím tomu, že i vegetariánky mohou mít zdravé děti, ale můj osobní neověřený názor je, že spíše si zadělávají na problémy.
Danie
  • 
30.1.2007 21:48:28
Uniqo, ten chléb si pečeš sama? Nebo je to nějaký speciální kupovaný?
Danie
  • 
30.1.2007 21:48:18
Uniqo, ten chléb si pečeš sama? Nebo je to nějaký speciální kupovaný?
Šumi
  • 
30.1.2007 14:15:23
Já jsem porodila dceru 3,75/52, kamarádka 3,50/51 a nevěřím, že tak tmářská a drzá doktorka existuje, aby hlásila takovéto bludy, pokud ano, je to smutek, 100 let za opicema..
Ale v pohodě, jez si, co uznáš za vhodný, ale nehovoř o Unique jako o divné. Jisté věci musí každý pochopit a vyzkoušet sám, já se dávno do žádných vzdělávacích misí nepouštím. Ale pokud se někdo naváží do nás, ozvu se.
30.1.2007 9:28:59
Jen tak mezi námi. Já maso moc nejím, ale každopádně ho jím, hodně málo, spíše na chuť (dvě sousta mi klidně stačí), preferuju zeleninu, těstoviny apod. Stejně tak mé děti. Manželovi díky těžké práci maso dopřávám hojně, dle jeho chuti. A díky tomu, že jsem ho jedla málo, jsem měla ve druhém těhotenství hodně velké potíže. Michalka mi nepřibírala, vypadalo to na vyvolávání porodu v době, když měla 900g. To se naštěstí nekonalo, protože jsem se ptala lékařky, jestli to není tím, že mému tělu a následně i Michalinu něco chybí. Dívala se na mě dost divně, málem mi vynadala. Začala jsem jíst maso více a bum, dítě se mi narodilo a vážilo 3,60 kg. Jak lépe si už to tělo mohlo říct, potřebuju maso?! Jen kvůli malé jsem ho jedla často, ačkoliv přiznávám, že bez chuti. Já jsem prostě jenom proti těžkým extrémům, což je právě případ uniqy!
Šumi
  • 
29.1.2007 23:16:17
jestliže řadíš sebe a svou rodinu mezi predátory, prosím, ovšem v tom případě by bylo dobré lovit vlastními zuby, nikoliv nechat průmyslově "vyrobit" maso a potom si ho dát k obědu.(plné antibiotik, stresoidů a dalších svinstev)
Petra, dcera a syn
  • 
29.1.2007 21:46:38
Ahoj všichni! Mám na alergie a spoustu dalších zdravotních problémů trochu jiný pohled. Je známo, že tělesné zdraví je odrazem zdraví psychického atd. Jednoduše řečeno: Mému synovi se brzy po narození objevil atopický ekzém. Nic podobného jsme v rodině neměli a navíc kojím, takže to bylo překvapení tak trochu i pro paní doktorku. Vyzkoušela jsem KINEZIOLOGII a zhruba po 8 týdnech byl můj Vašíček hlaďoučký jako každé správné miminko. Asi v osmi měsících se objevila alergie na kravské mléko. Taky jsem vyhledala pomoc kinezioložky. Dnes má Vašíček 14 měsíců. Kojím a on může baštit vše, na co si vzpomene a já žiji s úžasným pocitem v srdci. Krásný večer všem!A hlavně se nebojte vyzkoušet i věci neznámé! Onic nepřijdete.
29.1.2007 20:26:11
Jen si tak říkám, jak to sójové maso, vyráběné z ropy bude chutnat třeba tygrům v ZOO?
Šumi
  • 
29.1.2007 11:33:03
Uniqua má být divná?
Protože kromě toho, že poukáže na to, jak nelidsky se živočišné produkty získávají, nabídne jejich plnohodnotnou a přirozenější náhradu?

Uniquo, já věřím, že jednou budou všichni vegetariáni:)
Barča, 2 kluci
  • 
29.1.2007 9:46:05
Opět musím trošku nesouhlasit. Je důležité dodržovat pitný režim. Můj syn pije 5-6l denně a to mléko se do toho nezapočítává. Vím to, protože máme za sebou vyšetření na nefrlologii (doufám, že je to správně) a ani tam neměli vůči mléku a mléčným výrobkům výhrady. Jeho jídelníček je pestrý, co se týká masa tak má nejradši a také nejčastěji kuřecí, jí také ovesné kaše, netučné tvarohy apod. Nevyhledává sladkosti a uzeniny. Jediné co moc nejí je ovoce, ale zeleninu má rád. Prostě to tak chce a já nevidím důvod proč ho omezovat co dělá špatně (podle Vás).
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 131 [Dalších 111 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.