| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Je alergie metlou dnešní doby?

 Příspěvky 110 z 131 [Dalších 121 >>]
Lída + 4
20.12.2012 13:20:15
Petro, já na vaření používám mlíko jen výjimečně ~;) Nedávám ho skoro do ničeho.
Člověk, obraz Boží
  • 
20.12.2012 9:23:07
Autore, chcípni. Zvířata jsou tu našemu prospěchu, to je jediný důvod, proč existují, stejně jako vše na tomto světě. Nemají duši, možno je užívat jako vodu či písek.
  • 
3.1.2011 10:46:29
Ve zdravotnictví je celkem normální, že se popírají objektivní příčiny zdravotních problémů a předstírá se, že nejsou známé. Alergie mají konkrétní prokázanou příčinu, ale to není žádoucí připouštět, protože jejím odstraněním by mnozí přišli o zdroj z příjmů z pouhého potlačování příznaků.
  • 
24.3.2010 15:32:49
www.hippokratin.sk - na tomto webe nájdete unikátny liek, ktorý Vás vylieči. Treba vyskúšať a uvidíte skutočný účinok.
Tomáš12
26.7.2008 0:34:42
zbynekmyslivecek@seznam.cz
Tomáš12
26.7.2008 0:32:06
Dobrý den,
Používám jen Hylu. Je to Vodní systém Voda-Rotační separátor.
Všechno jde do vody a mám 100% jistotu, že úklid měl smysl. (Je to vidět, když vodu vylévám). Nádobu jen propláchnu a je čisto, nikde nic nehnije a nesmrdí.Každý sáček, nádobka, filtr či Heppafiltr je na nic. Všechny zachycují nečistoty a postupně brání proudění vzduchu k motoru (Což vede k postupnému přehřátí a zničení). Snižují transport nečistot, hnijí a smrdí (to si pak pouštíme do vzduchu při opětovném spuštění). Z hygienických důvodů by se měli.... po vyluxování (i během) "vždy" vyměnit za nové. Vždyť vodu z nádobí také vylíváme , koš z kuchyně vynášíme a proč?...
Hyla je mnohem levnější než Rainbow (což je taky Voda-rotační separátor) .
Hyla větší kapacitu nádoby na vodu(méně výměny),
Hyla má samočistící separátor(žádné nebezpečí špatně dotaženého závitu, když u Rainbow musíte po každém úklidu rozdělat a vyčistit(napsáno v příručce).Navíc mi přijde jako podvod , když po 4hod. ukázce Rainbow ,jak jsou hepafiltry a sáčky špatné, zjistíte v jejich příručce , že v přístroji je Hepafiltr a ten se taky zanáší a musí se vyměňovat.Tady už si ho sami vyměnit nesmíte! Jen firma. Takže je to dražší...

Hyla má příslušenství snad na všechno, od vysávání za sucha i mokra, po vytírání a praní koberců, mytím oken,atd..... , po 6m dlouhou hadici třeba k nástavcům na koně(moc šikovný, když se z koně nepráší při hřebelcování - doporučuji)


www.hyla.cz

Po úklidu tímto systémem "Voda-rotační separátor" můžete vyčistit i vzduch od prachu, bakterií, alergenů, pachů , takže se nemá co usadit na nábytku ....zároveň optimalizuje vlhkost 60% (Vhodná pro Astmatiky , Alergiky , Atopické Ekzémy ,laringitida a jiné kožní problémy) a krásně provoní (s esencí např.Eukalyptus na dýchání).Přidáním mořské soli do teplé vody v nádobě si před úklidem vytvořím ozdravný vzduch jako v solné jeskyni nebo u moře.



Našel jsem už hodně možností jak Hylu využít jinak než k úklidu a inhalaci.Napište mi a rád se s vámi podělím o zkušenosti.
24.3.2007 22:18:43
Ahoj Petro, v čem spočívala ta kineziologie a jak často jste na ní chodili? Jednalo se o cvičení, že? Díky.
Petra, dcera a syn
  • 
20.3.2007 0:50:42
Dobrý den! Proč nevyzkoušíte to, o čem píšu. Určitě pro Vás není snadné vědět, že Váš syn nežije život, jaký by chtěl. Bude Vás to stát asi jen 500 Kč a třeba budete opravdu mile překvapen.
18.3.2007 10:57:58

-I já mám stejné trable ze synem 4. roky je od narození pořád nemocný i alergik a astmatik.Nemůže ty samé potraviny ,rohlík, mouka, jižní ovoce, čokolády, mléko, jogurty atd.Naše paní doktorka to vyřešila uplně jinak mám na syna přiznaný příspěvky péči o osobu blízkou a peníze na léky a jiné věci.Stejně by chtěl do školky má starší sestru která chodí do školy a už se nemůže dočkat až půjde také do školy.Z paní družinářkou máme domluvené hraní si v družině než začne dceři vyučování i odpoledne si pak hrají v družině jsme moc rádi ,že aspon tak může syn být v kolektivu mezi dětmi .Nechápu jen jednu věc proč nemůže v každém městě být nějaká školka kde můžou bít takhle nemocné děti vždyt oni za to nemohou ,že jsou zdravotně omezeni
1.2.2007 10:42:18
Chléb mi peče maminka, dělá ho z biomouky, soli, droždí a slunečnicových semínek a peče ho normálně v troubě ve formě na biskupský chlebíček.
Občas kupuju selské rohlíky v obchodě.
 Příspěvky 110 z 131 [Dalších 121 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.