|
|
26.1.2007 21:46:36
Lenko, ty jsi jedla vtipnou kaši, co?
A proč ty sis vlastně nechala (s tvým postojem k těhotenství a porodu) od manžela TAK UBLÍŽIT dokonce třikrát? Nebo jsi u vás v rodině brána za nesvéprávného jedince, který nemá nárok se ani vyjadřovat, ba co spolurozhodovat, o takové věci jako početí miminka? |
petru |
|
|
26.1.2007 17:08:21
třeba se Lence fakt nerodilo lehce a nebo je její manžel tyran, každý není jako pan Nágl, bohužel
Já mám ale jiný dotaz? Mám sice jen tři děti, ale všichni odcházíme z domu ve stejnou dobu a když se vzbudí jedno dítě, tak se málokdy stane, že by další ještě mohly spát, tak je u nás ráno pěkná fronta na WC, to je navíc v koupelně a nemá dveře. Přála bych vám slyšet tu idylku, když pubertální dcera čůrá a malá stojí před ní a čeká. Řešíme to závěsem, domluvama, nočníkem - ten ale nemůžeme používat do nekonečna. Co nám poradíte? Jo, vžilo se u nás heslo-takové skoro pravidlo:"na záchod se chodí, když je volno, ne když se někomu chce" ale to lze praktikovat jen o víkendu, rána bývají krušná. |
|
|
26.1.2007 15:08:04
Taky většinou nereaguju na takové výlevy ubohosti, ale tentokrát, Lenko, musím : "Uuuuááááááá" - uf, to se mi ulevilo.
|
Kohnova |
| • |
23.1.2007 18:12:42
Nerozumim presne, pises "jen ucitelku", proc? Pripada ti tve povolani podradne? Ad L.N.: jiste je daleko tezsi zvladat jedenact deti nez dve, ale proc mit uce za zle, kdyz mi na schuzkach rekne, ze videla ditko kourit? Je lepsi vedet, ze zkousi kourit, nez to nevedet, ne? Nebo je uca blba, ze si troufla rict o mych detech neco jineho nez chvalu jen proto, ze mam deti jedenact?
|
|
|
22.1.2007 13:45:55
|
|
|
22.1.2007 13:26:33
..... a asi mi něco uteklo já myslela, že mají 5 dětí ne jedenáct .....
|
|
|
22.1.2007 13:10:30
Vás asi třikrát znásilnili, že nevíte, že v normálních rodinách, kde to funguje právě tak jako u Náglů, se většinou na rozmonožování rodiny podílejí dva.
|
Lavanda |
|
|
22.1.2007 13:01:19
Předpokládám, že paní Náglová měla jedenáct dětí zcela dobrovolně a ráda, po vzájemné dohodě se svým manželem. Nevím tedy, proč by měl pan Nágl své manželce nějak ubližovat.
Nikdy by mě nenapadlo přemýšlet způsobem, že těhotenství a porod jsou pro mě utrpením a manžel mi ubližuje tím, že se mnou chce mít děti. |
Lavanda |
|
|
22.1.2007 13:00:31
Předpokládám, že paní Náglová měla jedenáct dětí zcela dobrovolně a ráda, po vzájemné dohodě se svým manželem. Nevím tedy, proč by měl pan Nágl své manželce nějak ubližovat.
Nikdy by mě nenapadlo přemýšlet způsobem, že těhotenství a porod jsou pro mě utrpením a manžel mi ubližuje tím, že se mnou chce mít děti. |
Haluška |
|
|
22.1.2007 12:53:34
Ježkovy voči Lenko, to bylo míněno vážně, nebo pouze jako provokace? Většinou na takové výlevy nereaguju, ale tentokrát si to nemůžu odpustit... Mám teda jenom tři děti a každé těhotenství a porod jsem prožila ráda. A věřím, že jsou ženy, které si jich rády prožijí i víc. A to, že někdo někam nepíše, prosím není známka vůbec ničeho. Nebo si chcete to, že můj muž sem nepíše, vykládat taky tak, že jsem mu způsobila tolik trápení tím, že se musí postarat o rodinu se třemi dětmi, a tudíž má příliš mnoho práce?
|
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.