| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ale paní učitelko, my se fakt snažíme!

 Příspěvky 110 z 46 [Dalších 36 >>]
Mrňus
28.6.2014 16:19:39
Dobrý den, moje řeč. Pokud vyjde kniha, kupuji pro sebe i své okolí. Články jsou úchvatné a na rodině je nikdy nepřeskočím. Moc za ně děkuji!!!~g~
Jana
  • 
22.2.2009 14:18:34
No tak Ty seš trubka! Kdyby nechtěla, tak je nemá. Způsobů je mnoho. Někteří lidé prostě děti chtějí - stejně tak, jako je sobci nechtějí, nebo jen "aby měli splněno" očekávanou povinnost.
Jana
  • 
22.2.2009 14:18:34
No tak Ty seš trubka! Kdyby nechtěla, tak je nemá. Způsobů je mnoho. Někteří lidé prostě děti chtějí - stejně tak, jako je sobci nechtějí, nebo jen "aby měli splněno" očekávanou povinnost.
jedna z dcer Náglových
  • 
4.2.2008 14:28:24
Paní Lenko,
chápu, že je to pro Vás asi těžko představitelné, a proto máte tyto zkreslené představy. Každý má právo na svůj názor. Ale kdybyste poznala, jak to u nás chodí, a kdybyste poznala moji maminku, přehodnotila byste. Máma je skvělá, chytrá a krásná ženská, která někde hluboko v sobě bere sílu všechno zvládat a ještě si plnohodnotně a možná víc než některá jiná mamka dokáže užívat života. Není to žádná chudinka, která se nechala jedenáctkrát otěhotnět a slouží tyranovi manželovi! A že by naši procházeli očistcem na zemi? To jsou teda hodně silná slova. Oba jsou pracovití, mají potřebný nadhled i smysl pro humor a taky víru. To jsou, myslím, základy toho, že zvládli a zvládají úspěšně vychovat tolik dětí. A ještě toto: Máma mi jednou řekla, že s každým dalším dítětem ne že jí sil ubylo, ale naopak další přibyly. Takže tak.
2.2.2007 17:40:39
Přesně. A když jsme u obýváku a kuchyně, neznám prakticky nikoho, kdo by je dohromady NEMĚL.
Tvoje horší já
2.2.2007 17:38:28
Jasně, pro větší rodiny je výhodnější mít koupelnu a záchod zvlášť, pokud tedy nemhou mít těch WC a koupelen víc. Ale proč to říkat takovým způsobem?
  • 
2.2.2007 17:25:44
A proč máte WC společně s koupelnou? To je strašná zhovadilost !!! Máte taky kuchyň a obejvák dohromady?
Lavanda
29.1.2007 18:33:30
To se prvně zeptejte u Náglů, jestli procházejí očistcem na zemi. Mě se zdá, že jsou docela spokojení, no spíš bych řekla, že velice spokojení.
Lenka
  • 
29.1.2007 17:51:57
Jen dvakrát:-) Máme dvojčata a jednoče:-) - nechtěli jsme jedináčka a lup, pak přišla na řadu dvojčátka. Plánovaně, chtěně - ale stačí mi až až!!! NECHÁPU, jak to může paní Náglová stíhat, fakt ne! A co má ze života?... Když jsem převlíkala postele, po třetí dětské jsem si řekla: "Ty vado, ještě skoro čtyřikrát tolik!" Dvě i čtyři děti mi přijdou rozumné, ale jedenáct je fakt úlet. Moje babičky (obě ročník 1924) jsou "jen" ze sedmi dětí, dědečkové (ročníky 1915) jsou ze dvou jeden a druhý ze čtyř, a to prosím jedna strana jsou Srbové a druhá Češi... Už tenkrát se dokázali "ochránit". Každému dle svého, ale na mě, protestantku, to působí jako nepřiměřené uctívání katolických zásad rodiny Náglových (ono se to hezky kecá proti antikoncepci, když mám přikázaný celibát...). Můžou to být fajn a inteligentní lidi, ale procházejí pověstným očistcem na zemi.
Lenka a tři dítka
  • 
28.1.2007 20:05:12
Holky, ubohost asi jo, ale mně to fakt přijde strašné - lítáme doma jak hadry na holi při JENOM třech plánovaných dětech - a mít jich čtyřikrát (!) víc, to je představa NEUVĚŘITELNÁ!!! Fakt nezávidím paní Náglové život - a panu Náglovi vlastně taky ne. Antikoncepci zdar! Nazdar...
 Příspěvky 110 z 46 [Dalších 36 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.