| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Pláč a temperament dítěte

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 32 [Dalších 2 >>]
Leny, slecinka 3 roky, chlapik 8 mesicu
  • 
10.1.2007 21:03:37
Jejda, Vaše holčička má 11 měsíců a stále ještě kňourá? To mi neříkejte :-), každým dne se utěšuju, že v 11 nebo 12 měsících už to bude za námi ... Je pravda, že je to lepší a lepší, obzvláště, co teď náš chlapík leze, ale stále je to Brečounek. Tak díky za podporu, a taky jednu vysíláme k Vám.

Poslední dobou mám pocit, že, ať se na Rodině objeví jakýkoliv článek - o porodech tam či onde, o potratech, o brečounech atd., tak se najde někdo, komu se zdá, že články jsou pořád dokola. Jestli to nebude tím, že Rodina je prostě o rodinách s dětmi, maminkami, tatínky a jinými mazlíčky a je o starostech i radostech každodenního života, které jsou stále dokola. Komu se to nelíbí, at´ to tedy nečte nebo ať si najde nějaký jiný server, třeba www.blesk.cz.
10.1.2007 20:10:52
snad do puntiku to sedi na moji(11m.) dceru,narozena v terminu,ubrecena,ze spani ji probudi kde co a hlavne je netrpeliva a presne jak uz vyse psali jidlo se pripravuje s revema apod.Cele dny mne nespusti z oci a visi na noze.
take nevim co to je koukajici miminko v kocarku,u nas se driv jen rvalo nebo spalo az kdyz sedela zlepseni,lehatko neuspelo vubec,sama zahrat? ani nahodou..
Nezbyva nez cekat az vyroste, cist clanky ze v tom nejsem sama a doufat ze zvrtat prijde co nejdriv.
Líza
10.1.2007 5:17:00
Kate, myslím, že bys měla být ráda, že tenhle způsob "utěšování" nepotřebuješ. Kdokoli z rodičů uřvaných dětí by s tebou z fleku měnil. Nevíš co mluvíš.
*Kate*+ dve holky 05+08
9.1.2007 22:02:55
nejak mi prijde, ze se posledni dobou roztrhl pytel se clanky na tema ubrecene deti. a ze vsech trci fakt, ze takove dite sice ted rodice tyra tak, ze by nejradsi skocili z okna pripadne tam ubrecence hodili, ale az se to spravi..nejlepe vekem, tak z nej bude naprosto uchvatny jedinec...bystry, cily, fyzicky zdatny. chapu, ze rodice takovych deti potrebuji povzbudit...ale jako matka naprosto pohodoveho ditete zacinam citit deprese....dcera asi bude uplne tupa a leva na vsechno protoze breci malokdy. :-)))
9.1.2007 16:21:39
Některá potřebují méně spánku než většina dětí. Jiná spí naopak velmi dobře, protože je pláč vyčerpává


-- v tom se najde myslím každý. Jinak moje dítě je také dobrý společník, který se rychle učí... plus na něj sedí jedna výše uvedených možností. Aspon jsem se pobavila:)
Pavlína a Brečoun
9.1.2007 14:22:58
Právě tohle virtuální a přitom skutečné spojenectví mi pomáhá, Díky Pavlína
Katka + Brečoun II.
  • 
9.1.2007 13:51:50
Ahoj Pavlíno, souhlasím s tebou, Váš život s Brečounem sleduji od narození své dcery (6M) a marně se snažím najít nějaké tipy na zvládnutí totálně uřvaného, nespavého, nekočárkového dítěte :-)) Zatím mi pomáhá jediné..číst si o maminách, které jsou na tom podobně nebo ještě hůř viz. tvůj článek Člověk má dělat...který mi mluvil z mé "zoufalé duše" Článek, tedy úryvek z knihy není nic jiného než reklama na knihu...pozdravuj svého Brečounka:-)))
Linda
  • 
9.1.2007 13:17:00
Jo, tak na mojí dcerku sedí naprosto všechny body. Když byla malé miminko, kočárek musel pořád jezdit (když jsme zastavili - probudila se a řvala). Jakmile se nic nedělo - řev (nechápu, že některé děti vydrží v lehátku, ohrádce, apod....). Jídlo chtěla hned - ještě že jsem kojila, nevím nevím, kdyby měla čekat, až umíchám mlíko. Při zavádění příkrmů taky problém - než jsem vše nachystala, celou dobu řev. Zkrátka všichni byli stále v pohybu. Při dobré náladě ale super společnice. Přesně jak se píše v článku.
Pavlína a Brečoun
9.1.2007 13:13:49
Já mám doma 8m brečounka a tento článek (jakož i řada dalších podobných) nenabízí maminkám žádnou radu, jen předkládá fakta. Pokud se zde Portál cituje úryvky z knih, měly by mít větší přínos, takhle je to spíš jen reklama na tu kterou knihu.
Aja
  • 
9.1.2007 11:58:34
Syn v terminu, uplakane, nespave dite. Celkem to sedi, hlavne to, ze ho cokoliv, sebemensi hluk dokazal probudit. Spat zacal po druhem roce a ted je to uplny pohodar.Kupodivu:-)
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 32 [Dalších 2 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.