Peťa |
| • |
12.6.2006 7:17:28
V čem je to jiný? Třeba v tom, že nevěřím, že by se nechal Baroš, Čech, Rosický... uplatit:-))) A jaký umolousaný!!! Viděla jsi je někdy zblízka? Takoví krásní kluci!!!( teda většina:-)))
|
Peťa |
| • |
12.6.2006 7:13:32
Ahojky, super článek:-))) Moc jsem se pobavila, jen ten monitor poprskaný od kafe, trošku kazí to výborné ráno:-)))
U nás se nijak extra fotbalem nežije, ale připoměla jsi mi nedávnou dobu při MS v hokeji či ZOH:-))) Neboj, všude je to stejné! |
|
|
11.6.2006 15:45:33
My zvládnem zajisté obojí - mistrovství i rozmnožování. A protože budu mít těsně po šestinedělí, tak doufám, že to "rozmnožování" bude pouze formou tréninku a ne hned gólem do brány :-)))
Fandíme oba, ale s mírou. Narozdíl od tchýně, která je hlavní lékařkou na oddělení, ale od fotbalu neodtrhnutelná. Je totiž Angličanka a asi to má v genech :-) |
| • |
11.6.2006 10:08:48
No, přiznám se, že mě fotbal nebere a výkřiky typu "kdo neskáče, není Čech", které tohle klání vždycky nutně provází, mě za srdce neberou už vůbec. Na druhou stranu, když se náš tým někde dobře umístí, donutí snad aspoň pár lidí, kteří o ČR nevědí, ani to, že je, aby se podívali na mapu. Prostě nás ti kluci v dresech zviditelňují. Z tohoto pohledu jim jejich úspěchy a radost ze hry fakt přeju.
Akorát odmítám kolektivně šílet u TV (mimochodem, žijeme bez TV a je to fakt paráda) nebo v hospodě:-) |
abcd |
| • |
10.6.2006 23:24:06
Já se na kopanou někdy podívám a někdy ne. Podle nálady. Fotbal hrál můj tatínek, manžel a teď ho hraje i můj syn.Ono je to mistrovství světa takový trochu svátek nejen pro fanoušky, kteří to sledují z gauče ale i všech chlapů, kteří si někdy do míče kopli. Nejsou to myslím vesměs nedoukové, on vrcholový sport zase není pro blbce a neschopné, to by to asi daleko nedotáhli.A zaplatbůh, že kluci hrají na pláckách kopanou a nehulí a nefetují. Souhlasím jen s tím, že by se mělo víc sypat do amatérského sportu.Ale považovat lidi které zajímá fotbal za nějaké ubožáky není na místě. At se každý baví, čím chce,těch 14 dní jim klidně dopřejte, je to velká událost. abcd
|
|
|
10.6.2006 23:07:25
Těším mne, že jsou stejně potrefené rodiny jako ta naše. Mladej je brankář (hraje za Slávii), tatínek vedoucí mužstva. Mladej trénuje 4x týdně (horko těžko kloubíme se školou, neb většina spoluhráčů chodí na školu, která má slávistické třídy, zatímco náš mladej na osmiletý gympl, kde mu pochopitelně rozvr s tréninky neladí ;-). Manžel chodí na tréninky jen občas, zato máme doma mj. dvě sady dresů (a po každém zápase jedna visí na našem sušáku), dvě baterie lahví na pití a asi 6 míčů ... Každý týden mistrák - jezdí po půlce Čech (Cheb, Blšany, Roudnice, Most ...), občas turnaj, v zimě dvě soustředění... Poslední turnaj hrají tuším poslední víkend v červnu, třetí týden v červenci odjíždí na soustředění a po něm už trénují ... (což nám letní dovolenou jaksi smrsklo na 14 dní :-( ). No a zrovna teď jsem slaměná (což teda není špatné - aspoň mne nikdo nevyhazuje od PC) - víkendový turnaj kdesi u Přerova ... A oba dva to baví... To nelíčené nadšení mladýho, když mu po víc než měsíci sundali gyps z ruky (můžete hádat, kde si tu zlomeninu pořídil ;-) a mohl začít trénovat ...
Takže zdravím Mecháčka (a hlavně jeho ženu ;-) i autorku článku ;-) |
Verka |
| • |
10.6.2006 20:32:28
Hm, tak to mi silně uniká. Kdo je Baroš je mi fuk, Nedvěda jsem zaregistrovala, když dostal nějakou cenu a bylo to i v hlavních zprávách a jméno Koller bych snad přiřadila k Lucii :-)). Ne tak hrozně na tom nejsem, ale fotbal mě dost odpuzuje. I když je MS. Mám kliku, že fotbalovým šílenstvím netrpí ani můj přítel, jinak bych se odstěhovala na chatu. Tam nefunguje pomalu ani rádio :-).
|
Maui Wowie |
|
|
10.6.2006 20:13:26
opsane to opravdu neni, psala jsem to minuly vikend - ale verit mi to samozrejme nemusis a hlavne je to podle reality - jo a ty paragrafy nam uz visi doma na nastence :-D
|
Maui Wowie |
|
|
10.6.2006 20:10:36
Mechacku, sice mam POKLAD :-D
Ale ten muj POKLAD hraje za 1B tridu (sobota odpoledne turnaj + 2x tydne trenink) a mame 2!! syny - take fotbalisty... jo a navic je tak desne iniciativni, ze dela starostu mistniho fotbaloveho oddilu (zaci i dorost hraji kraj -zadna bida) zkus si to predstavit - myslim, ze jsme na tom s Tvoji manzelkou dooost podobne :-D :-D U nas predstavuji "fotbalove prazdniny tyden v zime na horach, samozrejme bez sobot (to jsou i v zime hlavni treninky venku) a v lete kola ci voda, ale taktez -- od patku do nedele (i mimo hraci sezonu je treba trenovat :-)) |
|
|
10.6.2006 14:07:28
Jo jo, Pavlo, to máš asi pravdu. Jenže to všechno ocení právě člověk, kterého fotbal bere. Pro ty ostatní je MS totéž jako česká liga
- prostě fotbal:(. Tím nechci nikomu kazit náladu a brát mu nadšení - pro všechny ostatní fotbalu zdar!! :) |
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1
Tříkrálový průvod PrahouPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.