| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Góóóól!

 Příspěvky 110 z 48 [Dalších 38 >>]
7.6.2010 22:31:35
no, dobrý. Přiznám se, že v sobě tolika sebezapření nemám, abych oblíkla do dresu sebe i dort.. Hokej je sice lepší že to víc odsejpá (neni to tak nudné a tedy se na to můžu občas dívat i já), nicméně když se zeptám "kdy to končí",tak odpověď je "ještě 2minuty hraího času", což může znaenat klidně třičtvrtě hodiny... takže komunikace selhává. NO nic...letos to už máme pěkně za sebou
Dita
  • 
13.6.2006 23:56:25
to moc nechápu, dle tebe je člověk, který se dívá na fotbal, křupan? Co je na tom špatného? Celý ten úvodní článek je celkem přitroublý a je legrační, kolik ženských mu přizvukuje...
13.6.2006 17:10:10
Přesně, my už se na to s manželem těšíme hodně dlouho...nějaký dobrý jídlo a napětí jak blázen :-, fandění a emoce.. Naštěstí oba fotbalu rozumíme, takže kecáme, řešíme, každej zná něco novýho o mužstvu atd....Sport zbožňuju od malinka , ale proti mé mámě jsem nic..ta má nalajnovaný všechny zápasy na papíru a přesně si všechno zapisuje..stačí ji kdykoliv zavolat a řekne vám výsledky a kdy bude další zápas a to nejen našich ! :-)) A semifinále nebo finále už sháníme hlídání a mažem do víru někam, kde je fandů spousta, protože ta atmosféra je úžasná. Kdysi dávno jsem měla přítele, kterej nechápal a nerozuměl ani jednomu sportu, pamatuju si , jak jsem ho po několika letech nakazila...Takže když jsem manželovi řekla, že bych se vyprsila v krajkách, když hrajou naši fotbal nebo hokej, tak se začal smát jako blázen..:)))
Zuzka
  • 
13.6.2006 12:28:08
U nás se fandění dědí po přeslici.
U nás v rodině fandí hokeji a fotbalu moje maminka. Zato táta ostentativně odchází od televize. V rodině mého táty také fandila jeho maminka a tátu to nebavilo.
Mě velké fotbalové a hokejové události baví mooooc!!! Nedávno jsem se vdala a hádejte za koho :-)))? Fotbal? Ježiš to jsou ti blbečci, co se honí za tím kulatým? A co na tom vidíš zajímavého?
Ještě že mám dceru, aspoň se jednou nebudu muset koukat sama.
Soňa
  • 
12.6.2006 14:03:42
Teda když si představím ty upocené fotbalisty, kteří si zmáčknou jednu nosní dírku a potom smrknou - nezlobte se, ale to je potom leckterý chlap doma na sadačce v teplákách více sexy.
chiara
  • 
12.6.2006 13:37:26
Ten článek byl fakt super. Já se hrdě hlásím k fanouškům fotbalu i hokeje a už se nemůžu dočkat,až naši večer vyběhnou na hřiště a já si s mou 5l neteří a 3l synovcem zazpíváme naši hymnu.
Vždyť jen ta atmosféra stojí za to a aspoň na malou chvilku lidé zapomenou, že mají někde doma nějaké problémy.
Jo a milé dámy, které jste tady psaly, že váš manžel je "poklad", tak to já opravdu nechápu, co je to za chlapa.
Kari
  • 
12.6.2006 11:52:28
Zajdeme si hezky s manželem pro točený do džbánečku, dáme k němu nějakou dobrou baštu a hlavně, vyblbnem se u TV jako malý děti. Jen doufám, že si zařveme z plných plic Góóóóól častěji než Američani :o)))))))))
  • 
12.6.2006 10:22:53
Doporučuji dodat tyto praragrafy pro manželky:

§ 11: Menstruační cyklus zařídit tak, aby byl v době fotbalových zápasů, nikoli po nich, kdy by hlava rodiny mohla mít zájem o erotické hrátky.

§12: Žádná pořádná česká žena neotěhotní v době fotbalového mistrovství! Pokud ano, musí se smířit s tím, že si své těhotenství po danou dobu prožije v osamění, společně s péči o domácnost, výdělek, hlavu rodiny a popřípadě i o další již narozené ratolesti.

§ 13: Česká žena neruší v době fotbalových zápasů pána rodiny porodem! Takové vyrušování muže z jeho pohody je naprosto nepřípustné.

§ 14: Žena, která není schopna pro blaho (hlavy) rodiny dostát předchozím 13§, nechť zůstane raději svobodná.
Ema
  • 
12.6.2006 7:33:58
Tak já to mám podobné. Jsme spolu 11 let, a za žádnou cenu by mě nezlomil dívat se, či dokonce FANDIT! Umění, je umění, a fotbal je přeci tak primitivní.
Tento názor přetrval, až do té doby(celých 9 let), než jsem otěhotněla.
Byla jsem někde v 8 - 9 měsíci, když bylo EURO 2004, a já místo jiných zvláštních těhotenských chutí, zažila úplně jinou chuť...FANDIT, zajímat se (smrtelně vážně)o tom proč kope tak a tam, co je ofsajd, rohový kop, rozdíl mezi penaltou a přímým kopem..jména hráčů(znám je dokonce už i líp než partner, a vím přesněji v kt.klubu hrají)...uf.
A v second handech sháním naší malé rodině dresy...tak mám pro 21m.synka dres Figa,Barcelonu, Liverpool, pro sebe Mexiko, a pro muže asi 10 dalších dresů!

Asi jsem se opravdu zbláznila! :-)

Chápu ženy, které fotbal samozřejmě nezajímá, a trpí během fotbalu nazájmem...sama jsem to přeci zažila, ale vždy si dopředu raději vymyslela svůj program. Být odstrčená, kvůli kulatému míči,a nepochopitelnému běhání po hřišti, je někdy ponižující.
A já jsem nakonec měla to "štěstí", že si mě fotbal našel sám.
Táňa
  • 
12.6.2006 7:21:55
A ještě jsi Pavli zapoměla na ty páry, kdeto sice jednoho baví, ale ten druhý na něm není natolik závislý, aby nebyl schopen přežít pár večerů sám!!! Naopak se docela těším, až manžel večer zasedne k TV a já budu mít čas sama pro sebe!!!
 Příspěvky 110 z 48 [Dalších 38 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.