| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Šťastní manželé vypadají mladě

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 38 [Dalších 8 >>]
Dáša,
  • 
26.5.2006 14:05:09
Milá Nefertiti,

já jsem relaxovaná báječně. Jen bych ráda podotkla, že ne každý řidič se zabije v autě stejně jako ne každý kuřák se prokouří k nádoru. Strýček je jistě naprosto zdáv, ráno nekašle, dýchá se mu dobře, srdce a cévy jakožto i urolog. syst. mu jistě slouží výborně... Ale každému co jeho jest.
P.S. Proč ve znaku Nefertiti? Že by také zamindrákovaná "královnička"?
P.P.S. Nicky obecně (Prolétuvší apod) neřeším, neboť autorka pod nickem zřejmě skrývá svou neschopnost či nechuť spojit svůj názor se svojí osobou
Jsem nakoukla
  • 
26.5.2006 13:45:58
Milé dámy, nějak mi uniká, co to vlastně řešíte. V článku se psalo, že duševní spokojenost (kdo žije ve štastném manželství, by spokojený mohl být) a přiměřené vystavování pleti slunečnímu záření přispívají k tomu, že lidé vypadají mladší. Co je na tom k nepochopení? Je jasné, že nemoc (rakovina, či cukrovka, astma atd.) a stejně tak nadměrné slunění ke stárnutí přispívají. Tak vo co gou?
Dáša
  • 
26.5.2006 13:44:45
Je tam někde na Tebe mail? Nebude to hned ale pošlu Ti toho dost. A ta zmínka o CHOPN mne má omráčit?
Jsem nakoukla
  • 
26.5.2006 13:43:32
Milé dámy, nějak mi uniká, co to vlastně řešíte. V článku se psalo, že duševní spokojenost (kdo žije ve štastném manželství, by spokojený mohl být) a přiměřené vystavování pleti slunečnímu záření přispívají k tomu, že lidé vypadají mladší. Co je na tom k nepochopení? Je jasné, že nemoc (rakovina, či cukrovka, astma atd.) a stejně tak nadměrné slunění ke stárnutí přispívají. Tak vo co gou?
Milada.
26.5.2006 13:12:00
Tedy Marplovko moje mila! :-)) Tohle mi delas schvalne, ze mi to beres z klavesnice? :-))
Milada.
26.5.2006 13:10:28
Daso,

ehm..tak nevim, kdo by tu mel cist poradne a neslovickarit. Nick te osoby nebyl "Prolétnuvší", ale "Nahlídnuvší".

Ovsem o to tu nejde:-)

Jde tu o tyto Tve vety: A k těm cigaretám - proč 20 let? Jsem si jistá, že po takové době a takovém množství cigaret se ta dotyčná osoba bezpečně prokouří k nádoru a to, že vypadá o rok starší už bude po 3 cyklech chemo stejně jedno..

Pokud temi 3 cykly chemoterapie myslis jako rakovinu plic v dusledku koureni, jak mi prosim vysvetlis tu skutecnost, ze muj otec kouril tak od 18ti let (mozna i 15ti - nikdy jsme z nej poradnej udaj nedostali). No a kouril skoro do 71, kdy zemrel. A nezemrel na rakovinu plic ani niceho jineho (rakovinu proste nemel), tudiz ani zadnou nikdy chemoterapii nemel.

Takze ja bych Te tez prosila o nejakou studii o tech letech, ano?

Dekuji.

/Tim samozrejme nechci rict, ze koureni je zdrave, mame zde jine nemoci napr.CHOPN. Ovsem nikdy bych si nedovolila napsat jakysi pomer odkourenych let a cyklu rakoviny/.
Petra
  • 
26.5.2006 12:57:40
At ctu, jak chci, tak tomu textu nerozumim. Ale jak koukam na svuj prvni komentar, tak se neumim ani podepsat do spravne kolonky ... tak mozna bude problem jinde :)

Ja kdyz jsem nestastna, tak sedim doma a truchlim, takze slunicko na me nemuze. Mozna by tedy
memu zdravi a svezimu vzhledu prospelo, kdybych truchlila co nejcasteji ... ;) Mohla bych pak napsat clanek s nazvem "Nestastni lide vypadaji mladsi" ....
26.5.2006 12:36:10
Mila Daso,
tak pribrzdi, relaxuj, uvedom si, ze je patek a precti si svuj prvni prispevek, kde pises, ze jsi si JISTA, ze se dotycny BEZPECNE prokouri k nadoru za 20 let (a zrejme jiz diagnostikovanemu a 3x lecenemu). Nu, musim rici stryckovi, ze by mel neco delat, ze asi neni v poradku :-). Je mu 68 a kouri 20 denne od 17ti let. Nador nema a chemoterapii neprodelal ...

A k tìm cigaretám - proè 20 let? Jsem si jistá, že po takové dobì a takovém množství cigaret se ta dotyèná osoba bezpeènì prokouøí k nádoru a to, že vypadá o rok starší už bude po 3 cyklech chemo stejnì jedno.. Jestli to mìl být návod ke zdravìjšímu stylu života - nekouøit a ménì sluníèka - proè ne,jen to možná mìlo být napsáno pøímo...?
Dáša,
  • 
26.5.2006 12:19:13
a kde tam píšu že přesně za 20 let? Prolétnuvší - čti pořádně a neslovíčkař. Těch studií je skutečně dostatek a stejně jako Ty můžeš zpochybňovat jejich autory, výsledky atd, můžu já zpochybňovat např. Tvoji schopnost přečíst 3 řádky bez chyby....
26.5.2006 12:13:03
Dášo, pročetla jsem v rychlosti odkaz, který by měl doložit to, na co se ptala slečna Marplová. Žádnou takovou studii jsem tam nenašla. Možná mi to uniklo. Pomohla bys mi, prosím to, jak se "presne za 20 let prokouris k nadoru a mas za sebou tri chemoterapie" najít? Nebo taková studie neexistuje?
Děkuju!

Jinak studie je studie. Dá se akorát tak zpochybnit její původce nebo způsob, jakým se dělala. Ale o tom víme houby. Takže do té doby, než někdo přijde s jinou studií nebo odhalí špatně provedenou metodiku to budu brát jako fakt.
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 38 [Dalších 8 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.