| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Šťastní manželé vypadají mladě

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 38 [Dalších 18 >>]
skoropadesatka
  • 
26.5.2006 17:07:46
Rakovina je dedicna, a slysela jsem (ale nevim presne) ze je zakodovana v genech - tudis jestli korim nebo nekourim na tom nezalezi, jestli rakovina v mem tele nesidli....
Spousta lidi dostalo rakovinu po Cernobylu.
Dale ziju celkem jizneji nez vy vsechny, drela jsem jak maniak, byla jsem vystavena obcasnemu slunicku, ale radeji jsem se schovavala v pozdejsich letech, nekourila jsem a hadaji mi na max. 35, kdyz se smeju, tak i o 5 mene - hahahahahaha
tak se tady nehadejte, pridava vam to vrasky..
26.5.2006 17:05:12
No ja bych to tak nezvelicovala. Nemyslim si, ze koureni (pasivni) nekoho poskozuje vice nez vyfuky aut a fabrik (viz. clanek v Reflexu minuly tyden). A taky se da psat o hormonech, ktere do sebe po kilogramech lide bouchaji a po vylouceni je ja pasivne prijimam. I to mi vadi, lec s tim tez nic nenadelam. Cim to bude? Snad, ze nejsou hormony videt? Citit? Ze se toho jeste nechytla nejaka hystericka skupina? Snad jednou prijdou tyto kampane k nam, az to vymysli v USA. Nu, aspon i neco rozumneho nam sem poslou! :-)))
Dáša
  • 
26.5.2006 16:54:15
Dášo, já jsem samozřejmě Nahlídnuvší. Jen jsem Ti tak chtěla ukázat, nakolik je Tvé "Dáša" spojená s Tvou osobou.
26.5.2006 16:50:52
Dášo,
Tobě připadá, že když se sem nahlásíš jako neregistrovaná Dáša bez emailu, tak nám ukazuješ svou schopnost a chuť spojit svůj názor se svou osobou více, než když já sem chodím pod registrovanou ikonkou s odkazem na email?

To je ale legrační!

26.5.2006 16:44:19
Já si myslím, že dánská studie je správná: pokud člověk září štěstím, vypadá určitě lépe, lépe se i cítí a vůbec, má chuť do života a to je vždycky fajn.
To, že slunko zrovna nepřidává, o tom se taky ví. Jenže vyhřát si občas kosti má taky něco do sebe. Pokud člověk dodržuje při pobytu na slunci aspoň trochu zásady správného opalování - zase tak fatální ty následky nejspíš nebudou.
No a to kouření. Záleží na tom, jestli odpovídá kuřák nebo nekuřák. Kuřáci nikdy nepřiznají, že škodí nejen sobě (to ať si každý rozhodne sám), ale hlavně ostatním. Je to názor proti názoru. S tím rozdílem, že nekuřáci si mohou dovolit mít námitky - oni přece nikomu zdraví nekazí........
Takže moje odpověď za nekuřáky - divím se, že ve studii se píše, že lidé díky kouření nevypadají až tak starší - nebude to tím, že je zahalené v hustém dýmu vlastně ani není vidět?!?!
26.5.2006 16:29:11
Ačkoliv tenhle příspěvek nebyl určen pro mě, rozhodně mi to nedá neodpovědět. Slečno Marplová! nebuďte trapná. Každá protikuřácká kampaň je dobrá a může jednou zachránit život i vašemu dítěti - všichni přece dobře víme jak nebezpečné je třeba jen pasivní kouření. Jistě, že ne všichni po dvaceti letech hulení skončí na onkologii - někteří mají i štěstí, ale každopádně je větší procento těch, kterým to ke zdraví neposlouží. A jejich okolí také ne. Já jsem rozhodně pro STOP kouření. A nedokážu pochopit, jak to někdo může takhle blbě zlehčovat.
26.5.2006 16:18:45
Dášo, tímto se Ti omlouvám. Nenapsalas přesně, ale bezpečně. Smysl Tvého příspěvku se tím ale vůbec nemění.

Takže tomu, žes mi nenašla tu citaci, mám rozumět tak, že tam skutečně není? Děkuji.
26.5.2006 15:54:15
Osmnáctiletá krasavice, nemá-li náladu, vypadá jako roztomilej, ale naštvanej miláček. Čtyřicetiletá dáma, štíhlá, investující do image při špatné náladě vypadá jak stařenka.
Která z vás neslyšela" Jé, vy jste tak krásná, když se smějete"

No a kouření je v článku i v reakcích opět nepochopitelně zdůrazněné, neboť, jak už bylo 100x řečeno ( a zmanipulovanými nekuřáky 100x odmítnuto):))je jen kapičkou v noři.

Zdravím Sl.Marplovou:)
Milada.
26.5.2006 15:17:45
Daso,

ne, nema Te nic omracit.
Mozna by jsi jen mela opravit tuhle vetu: Jsem si JISTÁ, že po takové době a takovém množství cigaret se ta dotyčná osoba bezpečně prokouří k nádoru.

Stacilo by tu vetu opravit na: Můj NÁZOR JE atd...
26.5.2006 14:48:30
Daso,
tva protikuracka kampan je az zarazejici. Skoro by si nezaujaty pozorovatel mohl rici, ze ti kuraci neco udelali. Treba zle pokousali, ne? :-)))
Obrazek Nefertiti nikoliv pro zamindrakovane "kralovnicky" (konec koncu muj nick reprezentuje me a ne tebe), ale protoze se mi proste libi. Tot cele.
Ad: zdravotni stav meho stryce ... to je zrejme do diskuze Koureni, ne? Me jen zarazilo tve rozhodne prohlaseni o tom, ze za dvacet let se BEZPECNE prohulis k nadoru. Ovsem kdyz tak ctu tve prispevky o tom, jak muzi odnosi dite na pobrisnici, pak musim nasi debatu ukoncit jakozto naprosto neplodnou.

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 38 [Dalších 18 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.