| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Anděl strážný

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 28 [Dalších 8 >>]
3.5.2006 9:28:09
přesně taklhle mě zachránila moje sestra když mi byl asi rok a půl. Také na panelákovém balkónu těsně před pádem. Mamči pozor na balkóny moje děti tam vůbec bez dozoru nesmí.
Lída+2
3.5.2006 9:14:50
No klíče: pokud máte takový ty klasický klíče ve dveřích v bytě stačí na ten konec vypilovat drážku a z druhé strany si pak lehce odemknete šroubovákem. Když jsem byla malá tak tak byli opatřený všechny klíče v domě.

My máme klíče všechny vyndaný a i od bytu jsou vysoko, aby tam nedostali. A takový ten přídavný zámek je namontovaný v 180cm vysoko, takže tam ani jeden nedostane. Prostě jen tak projistotu...¨


Radka, 2 děti
  • 
3.5.2006 8:49:49
Taky jsme měli příhodu na balkóně. Dceři bylo asi rok a čtvrt. Do té doby jsem se domnívala, že existují normy pro vzdálenost šprušlí v zábradlí a ty normy že platí i pro paneláky. Vklidu jsem věšela prádlo, naštěstí jsem zvyklá stále po očku hlídat, co to zlatíčko dělá. V momentě, kdy jsem se po ní znova mrkla, měla hlavičku prostrčenou skrz zábradlí a už si nakračovala, o vteřinu později by spadla. Dnes už vím, že dítě mnimálně do roka a půl proleze zábradlím v paneláku a to na balkóně i na chodbě. Už teď trnu, až malý doroste do věku, kdy zvládne vlézt na balkón.
Věra, Anička 7 měsíců, Vojta 12 let
  • 
3.5.2006 7:25:52
No to my do té doby taky :-))
2.5.2006 22:42:51
Domácnost máme jak z příručky " bezpečný domov " co se dalo nakoupit a namontovat za různá zabezpečení, to máme. Přesto se našim 1,5 ročním dvojčatům, když jsem byla na WC, podařilo na sebe převrátit vysokou komodu s oblečením, dodnes vůbec nevím jak, sama jsme s ní skoro nehla. Našla jsem je řvoucí pod ní. Už je přišroubovaná ke zdi. Napadlo by vás to ? Takže my máme 2 anděly a pořádně jim větráme perutě.
Hanče,Kryštof 2,5roku
  • 
2.5.2006 20:10:49
Když bylo našemu chlapci 23 měsíců,povedlo se mu zamknout se v autě(klíčky zůstali uvnitř) díky tlačítku,které umí zamknout všechny dveře. Přední dveře mají el. stahování oken - bez zapnutého klíčku to nefunguje.Takže i když okna otevřít Kryštof umí,nebylo mu to moc platné. Asi po dvaceti minutách, kdy manžel jel půjčeným autem domů pro náhradní klíče,jsem já a moje maminka běhali okolo auta a vymýšlely jsme jak ho zabavit (malej to docela bral jako legraci,bát se začal až po těch 20ti minutách) jsme si všimly,že zadní okna jsou na kličku a bylo vyhráno. Štofi rychle pochopil co a jak a rázem bylo auto otevřené.Jak se nám všem ulevilo. Manžel přijel už když byl kluk venku, ale trasu zvládl ujet velmi rychle. Dnes už se tomu jenom smějeme.
Podruhé jsem se za špatně uložené klíče proklínala asi před měsícem.Malý (29 měsíců) zůstal na dvorečku, klíče ve dveřích z jeho strany. Jen jsem si odskočila na wc. Ven už jsem se nedostala. Okno to jistilo (jako v dětství).Jo, holka za blbost se platí, řekla jsem si.
Moruše
2.5.2006 16:48:52
U nás asi strážníček zaúřadoval už když jsem byla těhotná.V loni v únoru jsem byla v šestém měsíci těhotenství a vracela se z práce domů autem okolo 22. hodiny.Asi 200 m od domu auto dostalo smyk, následoval čelní náraz a kotrmelec, auto bylo totálně na odpis.Ani nevím jak, ale já z něj vylezla bez jakéhokoliv škrábnutí, jen v šoku.Pak jsme do 3 hodin do rána čekali na Policii a ta doba než jsem mohla pryč od havárky a manžel mě mohl odvézt k lékaři byla NEKONEČNÁ.Ten vrak jsem vůbec nevnímala, neskutečně jsme se bála o miminko.Pořád jsem ho přemlouvala ať se hýbe, abych věděla, že je v pořádku. Všechno dobře dopadlo, Barunka je krásná, zdravá holčička, ale od té doby jsem mnohem pokornější.
Tak hodně zdraví a štěstí našim drobečkům.
Včelka Mája
  • 
2.5.2006 16:16:16
Mám 3 děti a řeknu vám, rozhodně nejsem tak kritická k matkám, co je vláčejí Bleskem a zprávama na Nově, jako jsem byla před lety. Myslím případy, kdy se stane nějaké neštěstí. Ruku na srdce - kdo z nás nenechal dítě NIKDY ani na vteřinku bez dozoru! A právě ta vteřina někdy stačí k velkému neštěstí.
Věra, Anička 7 měsíců, Vojta 12 let
  • 
2.5.2006 16:05:49
Taky přidám jednu příhodu. Synovi byl ro a půl, byl podzim, jeli jsme na kaštany, abychom mohli vyrábět zvířátka. Syn seděl v kočárku a spokojeně civěl nahoru na stromy, já sbírala kaštany a najdnou začal syn plakat. Kouknu na něj a přesně mezi očima měl ranku od kaštanu, který na něj spadl ze stromu. Kdyby padl kousek doprava nebo doleva, mohl být malér. Ale i u nás andělíček stržníček zaúřadoval.

Ale řeknu vám, to musí být pěkná fuška, být andělíčkem strážníčkem :-))
K - dvě děti
  • 
2.5.2006 15:34:41
Protože doma máme 5 a 3 roky staré děti, tak samozřejmě u nás klíč k žádnému zámku ( ani ke skříni) už v dosahu dětí neexistuje. I na záchod jsme udělali dveře pouze na magnet a holt se u nás ani návštěva nemá šanci zamknout. Jenže jak jsme někde na návštěvě my,tak je to jasný...Nedávno jsme rekonstruovali náš byt a měli půjčený velmi luxusně zařízený cizí. To bylo něco pro děti...Všude spousta čudlíků a páček a já na mrtvici. Hlídala jsem kde co - aby nepřeprogramovaly plynový kotel, troubu, nezvonily na vrátného domácím videotelefonem nebo nezapínaly placené kanály na televizi...Na obyčejné klíče od neobyčejně drahých interiérových dveří jsem zapomněla. Tříletá slečna se mi zamkla hned druhý den v ložnici. Přes drahé kouřové sklo se na mě culila a navíc klíč ještě naschvál vyndala. Ani nevím, jak jsme to se synem dokázali, že jsme jí přesvědčili ho tam strčit zpět a otočit na správnou stranu. :o)
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 28 [Dalších 8 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.