| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Anděl strážný

 Příspěvky 110 z 28 [Dalších 18 >>]
Kordelia
29.7.2006 13:23:06
Ja som isla s dcerkou -rok a pol- po sidlisku a niekto na nas z panelaku HODIL jablko, skoro trafil a rychle zatvoril okno.Ludia, keby jej to spadlo na hlavu, mohlo ju to zabit...bolo to z vyssieho poschodia:-(
  • 
8.5.2006 20:52:21
Tedy úplně mi zamrazilo, když jsem si to představila.
Naše slečna týden po akci se zámkem vzala motorku, otevřela si vrata (byla zamčená, tak musela vyháknout kličky a otevřít je celá) a šla ven.
Naštěstí šla zrovna v ten okamžik paní, která ji zastavila.
Malá to stihla za dobu, kdy jsem si jenom šla domů vzít jiné boty, protože chtěla jít na procházku. Asi se jí nechtělo čekat...
Tak už máme na vratech navařenou velikou těžkou zaklapávací kolébku, která když je zaklopená, nedovolí, aby se vrata otevřela.
Shodou okolností nám opět pomohl ten skvělý člověk, co mi zachránil dítko ze zamčeného domu.
  • 
8.5.2006 20:40:40
No jo, ale tohle byl bezpečnostní zámek u vchodových dveří :o)
Mischa, syn 2 roky
  • 
6.5.2006 12:31:45
Bydleli jsme čerstvě v novém bytě a já během 1.týdne vytopila sousedku a málem jsme vyhořeli. S tím ohněm se to seběhlo následovně....Ráno jsme se synem ješte polehávali v posteli. Já jsem dopspávala, brouček si vedle mě hrál. Najednou ho napadlo vzít lampičku, kterou jsme měli na nočním stolku a nějak se mu povedlo ji zasunout pod polštář. Potom taky usnul a jak si tak ve spánku cestuje, asi přilehl spínač...Vzbudila jsem se strašným zápachem a uviděla polštář v jednom ohni, jenom kousek od jeho hlavičky. Naštěstí se mi to podařilo hned uhasit. Při předsavě, co se mohlo stát...dlouho jsem se z toho nemohla vzpamatovat. Teď už si s malým nedovolím ani na chvíli usnout a hlídám ho jako oko v hlavě.
Alena Damijo
4.5.2006 17:52:58
to je proste znamy fakt a kdyby to tak nebylo, par z nas by ted nemohli byt na tehle diskusi :)
Yhec
4.5.2006 1:08:52
Jo vterinka. Vzdy, kdyz mam chut kritizovat, vzpomenu si na jednu maminku. Byla o ni reportaz na Nove. Bytecek naprosto podrizeny male nezbednici. Pokud si vzpominam nemeli doma ani konferencni stolek. Nikde nic v dosahu, zadny klic, zadna ostra hrana. Maminka si na chvili odskocila do kuchyne (kam ji nechtela brat s sebou) a mala ji mezitim vlezla za topeni. Resit to museli az hasici.
Tady jde jasne videt, ze zadna domactnost neni bezpecna.
3.5.2006 16:22:31
Taky se mi stalo něco podobného. Jako malá (na 1. stupni ZŠ, přesně si to nepamatuju) jsem byla s prarodiči tuším v Maďarsku. Jako každé dítě jsem si hledala děti na společné hraní. Našla. Ony neuměly česky, já samozřejmě neumím maďarsky. V kempu byly takové houpačky na dlouhých kovových tyčkách a dole se sedátkem. Jenže to sedátko na jedné z nich nebylo, zůstal jen rám. Od babičky jsem měla v sáčku bonbóny, nabídla jsem je i ostatním dětem. Jedné holčice spadly na zem. Zastavila jsem její houpačku, nějak rukama jsem jí ukázala, že jí je podám. Asi ne moc správně. V momentě kdy jsem se zvedala nahoru s bonbóny v ruce, ona holčička se zhoupla přímo na mě. A ten rám houpačky mi naštěstí jen malinko sekl do obočí. Děda je lékař, tak mi to ošetřil sám, nebylo potřeba ani šití, nic. Tenhle zásah mého andělíčka strážníčka mi dodnes jen připomíná malá jizva na levém obočí. Ale vrazit ta houpačka tehdy do oka...
3.5.2006 15:53:30
Tak na záchodě se zásadně nezavírám. Do koupelny děcka samy nesmí, ale z kuchyně je nemůžu dostat, to bych asi nic neudělala.

Jednou jsem kojila našeho 4-měsíčního syna v kavárně pod jabloní. Najednou ze stromu spadlo jablko mě na ruku asi 10 cm od jeho hlavičky. No hrůza. Od té doby jsem pod ovocným stromem nekojila. Mě to prostě nenapadlo.

Klíče máme všechny pryč, jen na záchodě zůstal, protože tam děti nikdy nejsou samy.

Sousedka dokonce nutí svého 4-letého syna, který je hrozný kaskadér, běhat venku s cyklistickou helmou. Praktikuje to po několika nocích strávených na úrazovce.
Soňa, 2 dcery
  • 
3.5.2006 14:24:19
Maminky, pokud jste doma s dítětem samy, máte klasickou kliku na záchodě a nemáte tam okno, na záchodě se nezavírejte - může zapadnout střelka zavírání a i když nezamčená, z tohoto vězení se sama nedostanete. Sice je to nepohodlné, ale já už (když jsem sama s dětmi) na záchodě pouze přivírám dveře - už jsem si to vyzkoušela!!!!!
Díky andílci!!!
Dana
  • 
3.5.2006 13:17:25
To můj bratranec na sebe dokázal převrátit 3 skříně, jelikož byly k sobě přišroubovaný. Naštěstí on zůstav uvnitř jedné, takže kromě šoku se mu nic nestalo.
 Příspěvky 110 z 28 [Dalších 18 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.