| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Velikonoční pondělí na pohotovosti

 Příspěvky 110 z 214 [Dalších 204 >>]
hanka,bezdětná
  • 
15.5.2006 14:59:13
neochota a arogance doktorů na pohotovosti je u nás úplně obvyklá.nemám sice děti,ale zažila jsem to na vlastní kůži.
jsem sice asi moc mladá,ale já bych se tam s tím doktorem pohádala do krve,protože takové jednání nenávidím.na to nemá nikdo právo.
  • 
12.5.2006 14:08:31
Co se tyce zneuzivani pohotovosti - u nas se opravdu pohotovost bezne zneuziva (na chirurgii leci krome zlomenych rucicek malych holcicek taky porezane totalne ozrale a pos...pacienty, lidi, ktere "uz tyden boli koleno" a jdou v nedeli, protoze budou rychleji na rade....). Dokud se nebude platit aspon 800,- za vstup do ordinaci o pohotovosti, tak budou doktori pretizeni a protivni na slusne lidi (na ozralovi si moc vzteku nevylejete). Na druhou stranu - okamzite zjistit jmeno lekare a poslat PISEMNOU stiznost do spitalu. Jina cesta neni. Jde o zacarovany kruh a nekde se musi protnout. Zacneme tim, ze si postezujeme na spravnem miste. Plakat na hrobecku na Rodine je sice utesujici, ale k nicemu.
Emaja
9.5.2006 21:10:28
Jezkovy oci KATKOOOOO,

tak tu praci nedelej,kdyz to nezvladas!! Delas ji prece
dobrovolne, vybrala sis ji jako sve zivotni poslani, tak bud to delej na 100% nebo se na to vykasli a neztezuj si,ze to nezvladas.
To je jako by se ucitel omlouval rodicum, ze on za to nemuze, ze je na jejich deti zly a janevimjaky, protoze at si nekdo zkusi travit hodiny s temi rozmazlenymi pacholky a za tech par korun!
Jsou i jina zamestnani,kde nemusis jednat s lidmi,kdyz Te to nebavi nebo obtezuje. Ostatne treba na pitevne se da taky delat medicina, ne?
9.5.2006 15:56:56
21 let využívám doktory jako matka marodů, nesčíslněkrát mi přijela pohotovost do bytu, mnohokrát jsem byla na pohotovosti, jednou dokonce s vyndáním klíštěte, které nebylo klíště:), VŽDYCKY se ke mně chovali slušně, za totáče i včera.
Magdalena Tři děti, pět vnoučat
  • 
9.5.2006 14:40:17
Kecy , kecy , kecy . Sama jsem zažila pár arogantních doktorů a ještě víc arogantních sester . Je to vždy jen o lidech . Jeden pan doktor vstane i o půlnoci a je příjemný a milý , a druhý i po dobrém obědě se tváří jako kdyby ho šťípla včela . A sestry ?? I na JIP po těžké operaci na sebe dělají ksichtíky když stará babička pláče bolestí--- viděno na vlastní oči!!!! Chápu ,neberou tolik jako na západě , ale úcta člověka k člověku by měla být i když ji zrovna nemám v náplni práce.!!!!
9.5.2006 14:34:00
Katka, mate to ako lekari bezpochyby tazke. Z arogantneho spravania to vsak ziadneho z vas neospravedlnuje.
KATKA, LEKAR
  • 
9.5.2006 14:22:20
NO MOJA SKUS SA OVLADAT 32 HODIN V KUSE....A NIE LEN 1 KONRTRAKT!
KATKA, LEKAR
  • 
9.5.2006 14:18:47
Vam tusim harasi, si myslite, ze v sedemnastich, ked som zmaturovala, a sla na LF, tak som tusila, ze ma po siestich rokoch na VS a dalsich rokoch OD atestacie budu v noci budit ludia co fakt nemaju antikoncepciu, alebo sa im minuli kvapky do oka na alergiu???? A potom pojdem dalej pracovat aby som v kuse odmakala 32 hodin??? myslite ze tych 150 korun za neprespanu noc je tak uzasne vela????
Hanka
  • 
9.5.2006 7:55:49
Ale to jsem nechtěla,aby můj příspěvek vyzněl takhle,asi jsem to měla psát pod rozjetou diskusi o zneužívání pohotovosti,ne jako nový příspěvek.
Samozřejmě že naprostá většina lidí jde na pohotovst oprávněně a taky vím,že by se personál měl chovat jinak než v popisovaném případě,to je vážně hrozný.Sama za sebe snad můžu říct,že jsem se snažila být příjemná i ve dvě ráno.Některé mé kolegyně držkovaly na každého pacienta,naštěstí už jich teď slouží jen pár a jsou to ty příjemnější sestry.
Já jsem zrovna včera po dlouhé době využila pohotovostní služby,nebyl žáden problém.
A maminky,jsou lékaři,kteří jsou alergičtí na to,že si pacient "dovolí" stanovovat diagnózu,tak pozor na to.Já vím,že je to špatný přístup,ale prostě to tak je a nejvíc takových "polobohů" bývá právě na chirurgiích.
8.5.2006 3:18:53
Mirko,
já se s tím setkávám právě jen u těch tuzemských klientů, proto píšu "český fenomén". Přijde mi to totéž, jak kdybych se já omlouvala v krámě prodavačce, že si u ní chci koupit rohlíky.. :)

Ale je to rozhodně příjemnější, než když mě chce někdo do telefonu zdupat :)).
 Příspěvky 110 z 214 [Dalších 204 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.