| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Agi a zvěř, aneb Mauglí a jeho parta

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 67 [Dalších 47 >>]
Danielka
  • 
22.4.2006 17:54:51
No to je teda síla, na matka sociálku!!!!!
:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
21.4.2006 22:05:23
Krásný článek Bellano. Čtu tvé články pravidelně a vždycky se dobře bavím a s napětím očekávám další. Mám doma taky rezavého kočičáka Matěje. Je mu 15 roků, na svůj věk rozhodně nevypadá, a je podobného ražení jako ten tvůj.Manžel říká že je dementní. Možná je to tou barvou srsti a ne pobytem v útulku. Náš Mates totiž vyrůstal zahrnutý láskou a dobrou krmí už od útlého koťátkoství. Pravda teď má doma lezoucí 6 měsíční soupeřku a jeho kožich trpí,ale on to s trpělivostí snáší.
maybe
21.4.2006 13:50:34
Krasny zacatek noveho dne...v klidu si tu snidam a vyuzivam ticha v dome, nez se moje deti probudi...a pochichtavam se...diky za clanek:-)!
Ropuska
  • 
21.4.2006 13:01:02
dekuji za tento clanek - uplne v tom vidim nase dve kocici damy. Jsme teprve pet dnu zpet z porodnice, takze se jeste neodvazily vlezt do postylky (na rozdil od kocarku), ale jinak maji chovani uplne stejne! Uz se tesim, jak je mala bude honit a tahat za usi. Mej se krasne s Agatkou i kocickami. Ropuska
21.4.2006 12:31:31
Zuzko, já zase jsem zvyklá spát s třema kočkama za krkem a když pak spím někde na návštěvě, tak se pořád budím a je mi smutno, že mě nikdo nehřeje a nedýchá mi teploučko za krk, že nemůžu zabořit nos do voňavého kožíšku. A je mi úplně jedno, jestli se kočky válí v Jiříčkově oblečení nebo postýlce, protože i kdyby ne, tak on se válí s nima na zemi a je to úplně nastejno :) To je jen otázkou názoru a přístupu
Zuzka
  • 
21.4.2006 12:20:08
Danielo, ten kotec na zahradě se mi taky nelíbí. Může být doma doma třeba v křesle nebo na gauči, jen by nesměl do mojí postele.
PajaMM
21.4.2006 12:12:45
Zuzko,

to je pravda:-)
Ja bych treba zase nesnesla, aby muj pes spal zavreny v kotci na zahrade...kazdy jsme jiny :-)
Zuzka
  • 
21.4.2006 12:06:47
Danielo, to je pravda. Co je pro mě nemyslitelné, je pro jiné normální. Když to někomu vyhovuje, ať si spí třeba s smečkou psů :-)
PajaMM
21.4.2006 11:56:23
Zuzko,

to je tvuj nazor a nikdo ti ho nebere. Mas proste ke zviratum jiny vztah.

Ale nekteri lide maji ke zviratum jiny postoj. Ja mela napr. 11 let fenku nem.ovcaka, mela pres 40 kg, byla vazne velika. Mela jsem ji od svych 13,5 let. Kdyz byla stenatko, spala jsem s ni v jeji ohradce, co mela v chodbe, na zemi ve spacaku, abychom si na sebe zvykly a vytvorily si vztah. Pak jsem si ji vzala do pokoje. Puvodne mela byt v kotci na zahrade, ale ja nemela to srdce ji tam davat. Takze nakonec skoncila se mnou v posteli. A ja ji milovala, ona me taky. Az kdyz jsem byla tehotna, prestala spavat v me posteli a kdyz se mala narodila, spala za dvermi meho pokoje.
Jako velka uz se mnou v posteli casto nespavala, ale obcas si tam skocila, chtela byt se mnou. A nevadilo mi to.

Takze lide jsou ruzni. Co je pro tebe nemyslitelne, pro druheho je normalni...
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 67 [Dalších 47 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.