| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Veselé usínání

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 31 [Dalších 11 >>]
Petra+Matej21měsíců
  • 
11.4.2006 13:07:53
Ahoj,

já jsem svého syna dala na velkou postel v necelých 18 měsících a od té doby spí celou noc. V malé postýlce se vždy nějak zašprajcoval emzi špršle (hodně cestoval) a tím se vzbudil. První měsíc jsme dávali vedle postele molitan, spadl 2x, a od té doby už nikdy. Přïpadá si ve velké posteli důležitě.

Petra
Petra+Matej21měsíců
  • 
11.4.2006 13:07:39
Ahoj,

já jsem svého syna dala na velkou postel v necelých 18 měsících a od té doby spí celou noc. V malé postýlce se vždy nějak zašprajcoval emzi špršle (hodně cestoval) a tím se vzbudil. První měsíc jsme dávali vedle postele molitan, spadl 2x, a od té doby už nikdy. Přïpadá si ve velké posteli důležitě.

Petra
Zuzana a dvě vnoučata
  • 
10.4.2006 17:26:28
Nedávno jsem hlídala vnoučata výjimečně i přes noc, jsou jim 4 roky a 2 a půl. Pořád se jim nechtělo spát, i když už bylo po pohádce, pití atd. Bylo už půl deváté, když dětičky konečně usnuly. Říkala jsem si - no aspoň budou spát ráno déle. Nicméně před sedmou hodinou se začaly vrtět a za chvíli slyším slabý hlásek toho malého: babiško, jdu k tobě... Sice se mi chtělo dost spát,nemohla jsem otevřít oči, protože v noci jsem se několikrát vzbudila, ale řekl to tak roztomile, že jsem se na něj nemohla zlobit, že mám po spaní. Po něm následovala i ta větší. Říkala jsem si - až budou velké, už je to ani nenapadne, tak si člověk musí dětičky užít, dokud jsou malé, roztomilé.
Zonka,dcera 2r
  • 
10.4.2006 15:10:04
My taky máváme - rybičkám (každé zvlášť),zvířátkům na dětském metru,pejskovi na batůžku,kolům visícím v předsíni,odrážedlu,pak dáme pusinku plyšovýmu medvídkovi a uložíme ho taky do postýlky.Je to vypracovaný do posledního detailu a hlavně to 100% zabírá.
  • 
10.4.2006 12:47:40
Já jsem obě dcerky učila na velkou postel ve 2 letech. K posteli jsme dávali na noc 2 židle - aby nepadala, potom nějakou dobu menší peřinku na zem (kdyby náhodou). Myslím, že když se "prošvihne" správný čas dát dítě spát do velké postele a pokud možno do svého pokojíku, jde to potom hodně těžko - podle dětí svých známých a kamarádek.Nám se osvědčila doba 2 let.Přeji hodně štěstí.
Martina, David 20měsíců
  • 
10.4.2006 10:40:36
Dobrý den, můj dotaz sice není k uspávání, ale týká se postele. Můj syn zatím pořád spí v postýlce a chci se zeptat, od kdy ho můžu dát spát do velké postele. Mám strach, aby z ní nespadl a neutíkal mi. Děkuji za odpověď. Martina
Peta
  • 
9.4.2006 23:58:05
Dito,souhlasím s tebou kolikrát žasnu jak Portál maminky oblbuje.Mám 2děti a každá je úplně jiná což je logický a když řeknu jde se spát tak maličká které je 20měsíců tak leze do postýlky a starší si pouští pohádku a jsou do 20min.tuhý.V zimě chodíme dá se říct pravidelně spinkat kolem 19-20hod.když nechtějí tak chvilku blbnou když to přehánějí tak se tam vlítne a za chvilku je klidídek.Začíná se oteplovat a režim se mění couráme a připravuji je na noční svět už se nechodí hajat v 19hod.ale třeba v 22hod.a žádný problám v tom nevidím spíš naopak jsou víc unavený a nemají čas na blviny.A co se pití týče tak mladčí má láhvičku s vodou i na noc a občas jí musíme doplnit.Ve dvou letech jsem starší lahvičku vzala a tý jsem lahvičku plnila 4-6krát za noc a byla jsem z toho úplně hotová a k tomu přebalovat aby se nezbudila paráda.TUTO CHYBY NEHODLÁM OPAKOVAT.Dva dny až možná týden jsme tak nějak přerušovaně spali a další týden jsem vysadila i plenu asi 3 krát se v noci počůrala a bylo klidu sama chodila na wc a nočník byl FUJ.Malá ta je potvora ta chodí na wc jen u mé kamarádky a když jí posadím na na nočník tak strašně řve jako kdybych jí řezala nohu.Vím že se to povede a naučíme se to.A Portál to teda bude za chvilku Amerika.Hi?Ahoj P.
Nika, 4 miláčci
  • 
9.4.2006 8:29:57
Ahojte, možná je to komerční článek, ale dívala jsem se i na další ukázky z této knížky a už jsem si ji i včera koupila. Našemu nejstaršímu je 14 a nejmladší teď rok, takže nějaké zkušenosti přece jen mám :), ale přece jen bojuju s uspáváním, jídlem atd s každým dítětem a pokaždé je jiné. Tahle paní mě poprvé nadchla svým přístupem, že se některé návyky nemusí lámat přes koleno (nechat vyřvat atd). Ta knížka je celkem dost tlustá, ale psaná formou bodíků, takže jsem se hned začetla do různých částí. Nechci ji propagovat (za to mi bohužel nikdo nezaplatí ;) ), ale myslím si, že tentokrát se mě vyplatilo číst komerční články.
přeju hezký den
Alena
  • 
8.4.2006 11:11:05
Presne tak, pro meho syna je odmalicka nejvetsi trest byt sam. YMslim, ze proste jsou deti, ktere rodice soupnout do postylky , odejdou a tem to nijak nevadi a pak ty, co nechteji byt samy. Ja jako mala taky nedokazala usnout sama a vzdy se mnou nekdo musel zustat. Pak jsem se to naucila:-) ale ted uz zase nespim sama....je to individualni.
  • 
7.4.2006 18:27:44
Mám taky doma takového synka...prostě je pro něj problém zůstat o samotě...potřebuje mít pocit bezpečí, a společnosti...četla jsem, že malí střelci jsou tímto typičtí, tak se ho snažím pochopit....vaše dítko může mít taky měsíc nebo ascendent ve střelci...a taky jiná znamení nemají rády samotu...každé dítě je samozřejmě jiné. za chvíli nám odrostou a co??? Aspoň máme na co vzpomínat. Mějte se hezky.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 31 [Dalších 11 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.