Martin, tři děti |
| • |
25.3.2006 23:33:38
Konečně rozumnej příspěvek, obdivuji, že to sem také někdo napíše !!!
|
| • |
13.2.2006 14:13:36
Botičky na doma se u nás velmi řešili. Vždy jsme měli podlahy studené a tak nutnost bačkůrek byla. I když české bačkůrky měly certifikát žirafy, tak jsem je nikdy nekoupila. Buď měli děti nožku uzoučkou, širokou, jedna má paleček nahoru, tak potřebuje vepředu hodně místa. No zkrátka, nakonec jsme dávali kvalitní sandálky. Po létě jsem je omyla na zimu do bytu a když odrostli, tak jsme koupili další a v létě zase byli i na ven. U nás to problém bačkůrek vyřešilo a já jsem neměla obavy, že mají botky, které jim buď padají, nebo jinak nesedí. Prý jsou nejlepší na doma protisluzové ponožky (ale asi lepší sandálky než neustálé rýma :-).
P.S. Nosili sandálky i ve školce, i když učitelky hudraly, že ostatní mají přece bačkorky... (:-) |
|
|
11.2.2006 20:50:06
Mrkni na www.essishoes.com
|
Simča,2roky |
| • |
11.2.2006 18:18:59
Ahojda holky co jste psaly o botkách Essi,
kde se dají koupit, dáte mi tip? Předem moc díky |
Gábina syn 5 let |
| • |
10.2.2006 8:58:14
Ne papuče jim neoblíkám, ani je nenutím se zouvat, u nás návštěvy chodí v botech, pak se uklidí.
|
Lída+2 |
|
|
10.2.2006 8:09:57
Markéto a zkontrolovali vám velikost nosní mandle?pokud ne, tak to nech udělat. myslím,že to je ta nejpravděpodobnější věc proč máte pořád rýmu a kašel.
|
|
|
10.2.2006 7:51:08
tak já je párkrát za zimu naimpregnuju a promáčej se fakt málokdy...takže to je v pohodě.Máme velikost 26-27,tak jsem zvědavá,jaká pro nás bude nabídka na jaře.Jinak v Essi bych si vybrala boty i já,na jaro měli loni super balerínky,do vel.40
|
| • |
9.2.2006 23:49:44
Nelibi se mi zaver clanku, "zirafove boty" jsou jenom jedna firma z mnoha, nemaji patent na zdravi. Nakupuju (zejmena) letni boty pro decka od fi Sante, stoji kolem 350 Kc a jsou skvele, pouzivame je cely rok na doma.
|
|
|
9.2.2006 23:10:09
Jo, ještě, Gábino.
Tátu mám už dávno po smrti. Ale když jsem postupem času jako dospělá poznala, jakých negativních vlivů se na mně moje matka se svojí výchovou dopustila (jakože se snažím se s tím smířit a jí odpustit, pochopit, zapomenout), tak dneska navýsost lituju, že s námi (se mnou) táta netrávil víc času. Byl tak hodný a tak jemný. Dodnes si pamatuju jeho laskavý oči. Nechápu, že takový dar, jako je tátova náruč, někteří lidé ani neocení. M. |
|
|
9.2.2006 22:55:59
Gábino, jenže oni ti mužští by taky museli mít odpovídající příjmy - všichni!!! Kolik chlapů, kteří řádně pracují, někteří i dokonce "hlavou", mají podprůměrné příjmy! A co mají jako dělat? To se nemají ženit nebo jak? A proč, když jsou to třeba inteligentní a hodní kluci, šikovní etc, jen mají tu "vadu", že nevydělávají třicet tisíc měsíčně? Hele, já neříkám, že by byla skvělá věc dostávat příspěvek na boty. Ale ti lidé mají taky právo na svůj vlastní život a svá vlastní rozhodnutí - a nevidím důvod, proč je vinit z toho, že žijí na úkor někoho jiného. To je o solidaritě. Prostě není každý chlap takovej borec, aby vydělal v našem skoupém světě peníze na obživu sebe a celé rodiny dle potřeby. Až budou mít i normální lidi jako učitelé nebo konstruktéři takové příjmy, že to půjde, tak ani neceknu. Ale tady to fakt bez mateřské nejde. Musela by nastoupit ženská. A to už tu jednou bylo - viz jesle, prudící babičky atd. Myslím na švagrušu - brácha konstuktér maká jak zjednanej, přesto má plat podprůměrnej, sotva vycházejí s penězi, bydlí na vesnici s mojí matkou, která se sice obětavě snaží být hodnou a tolerantní tchyní, jenže i to je dost silné kafe, takže švagruša je nešťastná, nejradši by i s rodinou utekla, jenže nemají kam a za co... Naprosto nepřichází v úvahu, aby šla do práce a holku nechala mé matce, už i proto, že má naprosto odlišné názory na výchovu než má matka, a protože zcela logicky cítí odpovědnost za výchovu té malé, tak nic takového nepřipustí. Navíc sama taky měla problém s uplatněním - dělala učitelku ve škole, jenže nemá kompletní vysokou, "jen" bakaláře, takže ji říďa vyhodil, ona pak dělala v sázkové kanceláři, odtud ji zase vypudili kvůli nějaké známosti... Žijí dost skromně, a - upřímně - nedovedu si představit, že by ještě neměli mateřskou. Nevím, jak by to řešila. Mohly by nastat dvě situace - buď by obětovala dítě a celý život pak koukala, jak jí tchýně zkazila dceru, nebo by mého bráchu opustila a našla si někoho bohatšího. Mno, myslím, že to si nezaslouží - ani to dítě, ani můj brácha.
M. |
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.