| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak jsem byla překvapená realitou

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 130 [Dalších 110 >>]
helicka
  • 
30.1.2006 10:26:16
ahoj. Musim rict ze jsi me v zaveru clanku pekne dojala. A to vazne mile. Bylo to prima. Za tyden mam termin a mam totalni pocit ze nic nezvladnu, ze nejsem ten spravny typ pro vychovu deti apod. S tim tvym, ze vlastne nikdy nevime co cekat, jak to nakonec vse bude, a ze je to velke dobrodruzstvi jsi me oslovila. Ahoj helicka
barbie
  • 
29.1.2006 20:06:03
hoj Bellano,¨¨

už dlouho jsem se tak nesmála, jako když jsem přečetla Tvůj článek.¨¨
Jsi úžasná, co děláš, když nekojíš.
¨Měla by ses věnovat psaní, protože Tvůj
humor by pomohl mnoha lidem v těžkých situacích. Protože máš krásně optimistickký pohled na svět, a takových lidí je pořád málo.
¨Přeju ti, aby Tvoje miminko bylo pořád pěkně protivné/protože to Tě vyburcuje k dalšímu psaní/ a aby se si jinak všchno dařilo tak, jak chceš.¨¨

Zdraví skoro babka Hana
kamka,7.měs.těhotenství
  • 
26.1.2006 15:20:37
Musím přiznat ,že jsem se vážně pobavila.Tvůj článek jako by mluvil i ze mě.
Na své miminko jsem si musela počkat a tak za to čekání jsem si navysnívala věcí co budu potom dělat,jako že budu cvičit,jíst zdravě nepropadat panice u vyšetřeních atd.Ale postupem času jak teď přibývám na váze a lenoším jsou mé ideály o těhotenství ty tam.Snažím si to maximálně užívat.Je to jako delší dovolená.A tak s radostí plením lednici a povaluji se na gauči.Někdo by asi namítl ,že to není zdravé pro mne natož pro miminko,ale já zastávám názor,že raději budu klidná na gauči než stresovaná při cvičení.
Mé sny se nějak rozplývají a jak se blíží termín porodu rozplývá se i můj ideál o sladkém malém andílku,který bude plakat jen velmi málo a já samozřejmně,jako správná máma,budu vždy vědět co s ním.Spíš se teď budím opocená a s hrůzou v očích jestli to všechno vlastně zvládnu.A tak pro jistotu straším i manžela ,že bude nacházet doma nejen uplakané dítě ,ale i uřvanou manželku s depresí .
Věřím ,že ale každá z nás si tím musela projít a nakonec člověk zjistí ,že ten její maličký brouček za to všechno stojí.
A tak piš vesele dál ať se nad tím vším můžeme povznést a od srdce zasmát.
Kamka
  • 
25.1.2006 23:51:47
To není špatný nápad, napsat knížku o tom, že realita nemusí být tak růžová, jak bývá psáno. Tak koukám, že je nás tu mnoho s podobnými pocity. Jdi do toho, napiš to, jdu do toho s tebou :-)
Eva
  • 
20.1.2006 16:43:53
Porodní plán mít nemusíš.Můžeš, ale nemusíš.
Radka (dnes termin porodu)
  • 
20.1.2006 16:23:34
Ahoj Bellano,
musim rici, ze Tvuj clanek je naprosto fantasticky. Zitra mam termin porodu a nekdy jeste stale vaham, zda je to tak vse v poradku. Vcera me prekvapilo, ze si mam sestavit porodni plan a ja vubec nevim, co si s tim pocit. Ale moc casu nezbyvat, tak jeste chvili budu brouzdat a urcite na neco prijdu ! Kazdopadne Ti moc dekuji za optimisticke pojeti te velike zivotni zmeny !! Drzim palce at Ti takovy pekny nadhled zustane a budu ho prat i sobe. Pekny den Radka
Eva
  • 
20.1.2006 14:17:46
jé to jsem se dobře zasmála, muj synek jen kouká, co se mi to děje. Máš talent na popsání života z nadhledu, sepisuj to prosím a vydej, bude to trhák!!! hned se mi na tu obvyklou (kolikátou už?)procházku půjde veseleji.
eva
  • 
19.1.2006 13:33:14
Ahoj,
tento článek mě uchvátil jakou formou byl napsaný ale zároveň vystrašil představou své budoucnosti. Měla bys uvažovat o vydaní knihy, píšeš skvěle a dobře by se to četlo. Jsem žena povoláním ředitelky firmy, co má vše naplánováno od schůzek s klienty v diáři po volný čas s partnerem, jenž se chystá za pár měsíců o prvního potomka. Mám skoro vše dopředu naplánováno, řízení firmy s dítětem na klíně, jak budu skvělá a pohotová matka(živé dítě-miminko jsem držela v náručí asi před 16 lety) a ono to budou asi růžové brýle. Tak nevim jestli si radši nepořídíme toho zmiňovaného kocoura a ještě nepočkáme :-)))
Všem maminám zdar a pevné duševní zraví.
Alena
Lucka
  • 
19.1.2006 12:33:22
Dopadla jsem úplně stejně, akorát bych to tak vtipně nedokázala napsat. Hodně sil do dalších dnů :o)
Jana na začáku cesty 10tt
  • 
17.1.2006 16:05:03
Díky díky díky. Je hrozně pozbuzující vědět že se to zlepší. Jen s těmi komarádkami zatím vidím bledě.Jedíná společenská aktivita kterou se tu lidi zabývají je návštěva hospody a ti ostatní se asi někde schovávají. Při procházce vesnicí nikdy nepotkáme ani živou duši ,ale nebudu házet flintu do žita ono se to nějak vyvrbí... :o)
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 130 [Dalších 110 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.