| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak jsem se nervově zhroutila

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 187 [Dalších 147 >>]
katka jedno dite
  • 
24.11.2006 18:27:34
Ja myslim,ze nic nejde naplanovat,tak jak bychom asi chteli.Ja jsem ze ctyr deti a kazdy jsme byli uplne jiny.Je to tezko.Sama mam synka pravda jsou mu jen necele tri roky,ale byl uplne zlaticko,kdyz se narodil.Ted uz to takova sranda neni.zacina rikat vse,co slysi a co by nemel,a samozrejme to pouzije v uplne nevhodnou dobu.takze to je potom vizitka.Ja mam za to,ze se to musi vydrzet nebo spis prezit.Ted bychom chteli mit druhe dite a to muze byt presny opak.Jednou jsme se na to dali,tak to musime a hlavne chceme zit.Zdravim a pevne nervy.
Zuzka,syn Vojtík 2,5 měsíce
  • 
14.8.2006 10:30:03
Díky za úžasný vtipný text, který není vlastně vůbec vtipný, ale je to pro mě ohromná vzpruha, protože od té doby co se synek vyklubal, tak zažívám to samé v bledě modrém. Utěšovala jsem se, že to je jen období 6ti nedělí, teď že to jsou ty 3 měsíce a pak asi počkám tak do 15 let :-)).
Hodně síly a zdaru při výchově Agátky!!
  • 
14.7.2006 21:33:03
ahoj, nevím zda se ještě někdy koukneš na odpovědi ke tvému článku, ale jestli jo tak ti mooooc děkuji, že jsi něco takového napsala. Zrovna se mi podařilo v náručí udyndat mého 12 týdenního synka, který mě poslední týdny mučí svý m pláčem, kterému už apsolutně nerozumím a s pláčem jsem odešla hledat rady na internet, ačkoliv nádobí na mě úpěnlivě volá že by se taky rádo ošplouchlo. Nejenže jsem se tedy dost zasmála, ale dodalo mi to odvahu znovu tomu pláči čelit a spadlo ze mě to zoufalství, že jsem asi špatná matka. Musiš být fajn osoba, díky a zdravím Agátku. Míša
Lucie,14mesicni dcera
  • 
30.6.2006 12:26:46
sice uz jste sem psali v lednu takze uz to asi neni aktualni ale ani nevite jak se mi psychycky ulevilo .zazivam hodne podobneho,take zavidim matkam ktere si muzou prohlizet vylohy nebo povidat a stat s kocarkem.Ted moje zlato zrovna spinka ale ve velke posteli a to pokazde uspavam kojenim pak se ani nedychaje odeberu pryc.myslela jsem a myslim ze neco delam spatne uz od zacatku.nikdo nesmel u kocarku ani promluvit,dokonce sem vyjela i na sousedy kteri byli hlucni.v tom prvopocatecnim opojeni jsem si neuvedomila ze se chovam jak blazen,uz to vim ale dcera uz si zvykat na jiny rezim nechce,taky sem byla proti ohradkam a si dcera nechce hrat sama a ja horko tezko v klidu uvarim natoz jine dom.prace.neco zacnu je klid a po chvili to musim prerusit a venovat se Nikolce.
15.6.2006 22:37:12
Ježíš to bylo krásný...Mám doma taky takový vřeštidlo a stejně jako autorka se utěšuju tím,že ho to do dvaceti přejde a že se toho snad dočkám v plném duševním zdraví.Přeju všem stejně postiženým pevné nervy a co nejvíc úsměvů od těch našich sladkých drobečků...
Sylvie a syn Martínek/5 měsíců/
  • 
3.4.2006 18:59:59
Dobrý den, tak jak si tak pročítám, vůbec nemusím mít výčitky svědomí, že jsem někde udělala chybu. Jak vidím, tak tu hrůzu neprožívám jenom já. Můžu říct, že to samé prožíváme doma. Také jenom uklízím s dítětem u prsu, vařím, peru. Při oblékání šílený řev a v kočárku raději ani nemluvím/tedy pokud s ním zrovna nehoupete/. Ale to bych tady mohla o tom psát hodiny a ne jenom já. Tak milé maminky přeji hodně silné nervy
  • 
29.3.2006 1:21:32
Dobrý den,
právě jsem si přečelta, že sháníte homeopata. Tak to se hned ozývám, protože já tyhle věci moc nesledovala, ale v poslední
době mě moc pomohl MUDr.Rakušan, což je pediatr a homeopat a je
skvělý. Opravdu mohu doporučit. Jeho tel. číslo je: 284823570
Hodně štěstí, L.
Blanka, malá uřvánkyně
  • 
20.3.2006 22:00:14
Tak po přečtení Vašeho článku nevím, jestli se smát nebo začít hystericky brečet! Vždyť Vy píšete o mě a mé dceři! Během čtení článku mě popadaly záchvaty smíchu, po uvědomění si "smyslu" už mi tak do smíchu není. JSME PROSTĚ VŠECHNY MAMINY SKVĚLÝ! KLOBOUK PŘED NÁMI DOLŮ...
Zuzana, syn 21 měsíců
  • 
1.2.2006 0:41:06
Fakt děkuji za krásný článek! Já mám podobné dítě,moc jsem se nasmála, jak jsi to krásně trefně napsala. Úplně jsem se viděla. Je fajn nebýt v tom sama :o). Díky.
Zuzana, syn 21 měsíců
  • 
1.2.2006 0:40:13
Fakt děkuji za krásný článek! J8 mám podobné dítě,moc jsem se nasmála, jak jsi to krásně trefně napsala. Úplně jsem se viděla. Je fajn nebýt v tom sama :o). Díky.
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 187 [Dalších 147 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.