| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak jsem se nervově zhroutila

 Příspěvky 110 z 187 [Dalších 177 >>]
Horama
26.7.2013 22:39:10
Kdybych to četla před čtyřmi roky, ušetřila bych si pocit, že jsem jediná neschopná matka uplakané malé teroristky na celém světě. ~t~~t~~t~
ira
  • 
5.11.2012 21:22:34
vyborne napsano, klobouk dolu autorce. tak dobre jsem se dlouho nezasmala. sice mame klidne dite (10mesicu), ale s tim kojenim je stejny problem i kdyz se to postupne spravilo.
mamifi
19.5.2010 13:58:47
Urcite to nebylo lehke, ale dekuju, ze jste tento clanek napsala, Vas styl me ohromne pobavil, jak uz dlouho nic. Drzim palce at to mate s Agatkou cim dal jednodussi. Treba mate vybrano i za pubertu :)
lucka co má tři děti
  • 
12.10.2009 9:38:29
No tak aspon vydím že nejsem sama kdo se záhy po porodu stal anatomickým dudanem u mě je to o to horší že mám ratolesti tři ...jenom kdybi člověk tušil že ne všechna miminka sou stejná:( první byl kluk (uplný andělíček ) jen spal a cucal byl kojený do čtyř let niní je mu 10 let a je již taky otrokem své nejmladší sestry , potom dcera lucinka 5 let (říkává mami ta naše malá je tak krásná ...když spí)kojená taktéž do 4let usínala v pohodě v kočárku sice venku v mrazu ale po příjezdu domú spala i čtyři hodky a naše malá milá eliška 3 měsíce to stejné jako malá agátka cucat cucat a cucat koupu se jen narichlo , na záchod chodím jen sem tam a nějaké procházky ssou uplně tabu protože mi sice mladá usne v kočárku ale musím houpat tam a spátky což venku praktykovat nejde celou domáctnost sem se naučila zvládat v noci kdy malá zaplat panbúh spí (omlouvám se za hrubky ale kojím)je normální že vetři ráno peru a žehlím a mnohdy také vařím na druhý den už jsem s toho jako zombie snad to bude někdy lepší, psala bich dál protože vím uplně přesně jak se cítí všechny mamči s uknoranými a nadměrně savími miminky a protože vým jak dělá dobře vědět že v tom člověk není sám... musím jít makat malá usnula tak ahoj holky a hodně štěstí ...
patricietrileta dcera
  • 
18.2.2009 11:41:45
mam se svoji dcerou da se rict temer stejne zkusenosti.jenom v tom kocarku byla vzdy hodna vychazky vzdy zboznovala.prochodila jsem s ni do jejich dvou let kazdou noc v naruci. a co me tehdy nejvice nastvalo kdyz tchyne rekla ze mam slabe mleko pritom dcera mela krasne vahove pribytky kazdy mesic. kdo si tim neprosel nepochopi maminky drzte se jen vy vite co vas drobecek potrebuje.
Ati123
  • 
29.10.2008 19:41:15
ahoj, datluju tuto zprávu jednou rukou, protože zrovna kojím a směju se tak od srdce, až malému vypadává bradavka z pusy a on mě tak vždycky hlasitým křikem na to upozorní :-). Článek mě moc pobavil, čas od času má náš Macík špatný den a zažívám si taky něco podobného..... díky za to žes mě tak pobavila :-). Ati
Daniela
  • 
23.8.2008 21:32:35
Asi jsem už překonala období fňukání,že jsem se nevyspala víc než 3 hodina denně trhaně, že jsem se naučila chodit na záchod držíc svého syna i dodělávat práci, kterou mám při mateřské, abych mohla synovi koupit aspoň některé věci kvalitnější než z vietnamské tržnice.. Na co to fňukání.... Milé lady, neplýtvejte spisovatelským talentem a pište raději celé knihy. Aby kniha vyšla, bude to muset nějaký odborník přečíst a zhodnotit apak možná pustit, než to bude číst někdo jiný... Na Rodině by měly vycházet ne nudné,ale praktické články, např o nemocích nebo jiných závažných tématech.. Ne takové bláboly co prožívá další desetitisícovka mamin.
22.7.2008 18:31:08
Moje maminka mi celý můj život živě líčila, jaké jsem byla uřvané miminko. Moc jsem ji trápila, rovněž měla podobné pocity, že něco dělá špatně,pocit špatné matky,.. Chodila se mnou po doktorech, aby se zjistilo proč tak pláču. Dokonce jsem si snad vykřičela tříselnou kýlu..
Teď čekám miminko sama a moc se těším, ale jestli bude plakat jako já, když jsem byla malá...Tak nevím jak to zvládnu.
Proboha doufám, že to není dědičné!!
22.7.2008 18:30:12
Moje maminka mi celý můj život živě líčila, jaké jsem byla uřvané miminko. Moc jsem ji trápila, rovněž měla podobné pocity, že něco dělá špatně,pocit špatné matky,.. Chodila se mnou po doktorech, aby se zjistilo proč tak pláču. Dokonce jsem si snad vykřičela tříselnou kýlu..
Teď čekám miminko sama a moc se těším, ale jestli bude plakat jako já, když jsem byla malá...Tak nevím jak to zvládnu.
Proboha doufám, že to není dědičné!!
12.6.2008 9:15:06
Tady: http://www.rodina.cz/clanek6406.htm
 Příspěvky 110 z 187 [Dalších 177 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.