| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak jsem se nervově zhroutila

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 187 [Dalších 157 >>]
Theresay
2.6.2008 11:27:47
Ahojky, tohle je to samý u nás. Sousedi věčně buší do topení :( Já jsem hotová, manžel je hotový Rv
Úplně jsem se v tom článku našla :-D Akorát že s kočárkem je to taky těžké, tam vůbec nevydrží, je jedno jestli s ní letim nebo jdu pomalu, pomohla až klokanka, takže já všechno zařizuju s klokankou, bez ní ani ránu :-)
Taky mám v paměti zaryté datum kdy jí budou 3. měsíce, bude to příští týden a já pevně věřím že se dočkáme a přejde to, ale bojim se že ne ;((

Přeju všem hodně štěstí a vydržet :-)
Jana D.+ 3 měsíční Zuzanka
  • 
19.3.2008 14:26:06
Naše Zuzanka měla od narození potíže s ublinkáváním a odříháváním, bubliky v žaludku ji pořád trápily. Pro mne to znamenalo mít jí pořád na rameni. U novorozeňátka to znamená obě ruce plné, protože je potřeba podpírat i hlavičku. Vysvobozením pro mne byl BABYŠÁTEK. Zuzku jsem mohla mít ve vertikální poloze, stále na dosah a při tom mít obě ruce volné. Myslím si, že by to mohlo zabírat i v případě Agátky, byla by v teple, na maminčině těle jako v náručí, při chůzi by se pohupovala, když by usnula, nebylo by potřeba jí přendavat do postýlky a maminka by měla volné ruce. Šátek vřele doporučuji všem. Pokud by se někdo bál poškození páteře dítěte, strach mít nemusí, při správném a pevném úvazu je páteř dobře podepřena (profesí jsem fyzioterapeutka, vím o čem mluvím :o) ).
Sand moje zkušenos někomu usnadní život Jana

• 
12.1.2008 22:00:42
Zdravím vtipnou a trpělivou maminku. Dlouho jsem se při čtení článku tak nepobavila. Mé záchvaty smíchu přehlušuje jen křik mého 6 týdenního syna, kterého chovám v náručí, zatímco druhou rukou klovám klávesnici. Jsem ráda, že problém plačícího mimi není jen můj. Přeji vám hodně zdraví.
6.1.2008 17:05:21
a jéje...pardon, můj text patřil úplně někam jinam..
6.1.2008 17:03:45
Právě jsem dočetla článek o Agátce. Jsem v 6tém měsíci a přesně stejně si představuji jak bude mé miminko vypadat... :-)--článek ve mě vzbuzoval chvilkama pocity údivu a návaly smíchu zároveň :-) Obdivuji Vás maminko Agátky a ostatní maminky, které zažívají něco podobného..s tiše si přeji, abz to mé miminko bzlo o něco klidnější.. :-), ale vím, že jestli nebude, budu ho milovat úplně stejně a dělat stejné věci a cítit se stejně hrozně a..... Prostě bude moje milované. Držém všem pěsti a silné nervy.
hodinka
Iveta
  • 
13.4.2007 21:52:14
Když se mi před 11 lety narodil syn,tak jsem si taky něco podobného zažila. Začalo to v porodnici, kde před den spinkal a v noci se měnil v sirénu,budil mimina,sestry mi ho odnášely, co ho bolí, a říkaly "to si užijete, má převrácený den"..Přes den málo spal,max. na chvilku u prsu, od kterého se ještě odtrhával, usnul jedině v kočárku tak na pul.h,, s kterým se muselo jezdit nepravidelným,zvláštním trhavým pohybem, v noci vyžadoval ne krmení, ale nošení,a stejně ječel.Zkoušela jsem ho na radu dokt. nechat i vykřičet, ale po pul. hod. spíše nabíral dech, , a nám tekli nervy.Ale je pravda, když se uřval( po nošení), spal někdy i 5 h v kuse, takže jsme měli aspon to min. spánku. Do toho jsme chodili každých 14 dni na rehab., neb dával hlavu na jednu stranu( krátce), byl hodnocen jako rizikový.Tam dostával hystericke zachvaty, jakmile se s ním manipulovalo, většinou se i vzteky počůral, chodila jsem domů zpocená, jak po maratonu."Ale je pravda, že se hezky vyvíjel ve 14 měs.pěkně chodil----(pak už jen neustále běhal a utíkal)Prostě byl a je do dneška-hyperaktivní, ale chytrý a zvídavý a hlavně citlivý kluk. Pro nás čas plno zážitků smazal a nechal jen ty hezké.Nyní mám miminko=dceru, je to taky živlík,ale spí v noci i 9 h,takže zatím hurá..
Zdeňka, Natálka 06/06
  • 
30.3.2007 9:55:45
v tom článku viděla sebe. Každý detail souhlasí :-) A to jsem si myslela, že jen já to mám takové...
  • 
26.2.2007 18:24:35
vše,co popisujete naprosto přesně odpovídá maší dvouměsíční Elišce.co jsme se vrátili z procházky podudává a já civím do monitoru. občas za nespokojeného vrčení sprintuju na záchod a snažím se to stihnout dřív než se ozve vřískot(přemýšlím,že se s Eliškou budeme dělit o plínky). Naštěstí mi moje hodně dobrá kamarádka půjčila šátek, takže už vládnu oběma rukama a můžu si ke kojení a dumlení namazat chleba...Hodně lidí mi radí "nechat vyřvat", ale na to prostě nemám.Mají mě za idiota a straší mě, že vychovám "rozmazlenýho spratka", ale řekla bych, že rozmazlování je něco úplně jinýho.
m.a.f.i.e
22.1.2007 15:56:43
Nebojte se naše malá měla také místo dudlíku mě, postýlku jsme měli jen pro dojem a v kočárku nechtěla vegetit ani zanic a přesto z ní vyrostla poměrně psychicky vyrovnaná školačka se samými jedničkami. Přeji pevné nervy a vaší malé zdravý hlas. :o))))
Jana, 6-měsíční syn
  • 
17.12.2006 22:43:10
Ahoj, příspěvek mě strašně pobavil a rozesmutnil zároveň - máme totiž "vymodlené" děťátko, které se chová úplně stejně......
Jsem ráda, že v tom nejsem sama, že také existují maminky, které nemají jenom ty usměvavé drobečky, které celý den nezapláčou a prospinakají celou noc.
Přeji nám hodně pevné nervy a ...... snad bude jednou LÉPE :))
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 187 [Dalších 157 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.