| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Rodila bych klidně znovu, nevěříte?

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 233 [Dalších 213 >>]
Lenka
  • 
15.9.2005 7:22:32
Ahoj holky,
mně syn taky pil po narození (začátek 38. týdne)takhle málo a ubýval na váze. Osvědčilo se mi nechat ho přisát a pak mu rukou vymačkávat mlíčko (jako při odstříkávání) rovnou do pusinky. Zanedlouho bylo po problému - přibral na váze, zesílel a zvládl pít dostatečně sám.
Lenka
12.9.2005 20:47:02
Lidunko, tato klinika má pro šestinedělí pokoje s miminky, dále má na stejném patře 2 pokoje na ambulantní výkony a podobné záležitosti. Pokud je šestinedělí plné, tak tě fakultka přijme s upozorněním, že budeš muset počkat na pokoj. Jiná plná porodnice(pokud by nebyla jediná široko daleko a neměla bys akutní porodní nález by tě prostě normálně nepřijala, fakultka musí)
12.9.2005 19:54:33
Dobrý večer, se zaujetím jsem si přečetla Váš článek a velmi mě zaujala ta část, kde popisujete, že jste dostávala své miminko pouze na kojení. Já mámročního syna, narodil se císařem, protože měl špatné výsledky na monitoru, ale i tak jsem ho měla na normálním standartním pokoji v porodnici u sebe. Nebyl tam hned po operaci, ale okamžitě po mém procitnutí, když jsem ho chtěla, tak byl u mě a hned jsem si ho mohla přiložit.První noc ho měli sestřičky, ale to kvůli mě, protože jsem měla všude hadičky a pytlíky na cokoliv a nemohla jsem vstávat. Pak už byl se mnou, na pokoji se koupal, vážil, spinkal... Vše na normálním standartu bez placení navíc. Myslela jsem, že se dítě nesmí dávat pryč pokud to není nutné, asi naivita, co? Hodně štěstí miminku i klukům, Lída
Petra M. 2chlapci
  • 
12.9.2005 12:09:58
Ahoj Mileno, Ja bych rodila klidne
taky (po treti).U prvniho syna zacli porodni bolesti 19.30a narodil se ve 22.30 u druheho syna zacli bolesti v 9.55 a narodil se 10.25H. Vse rychle a hlavne bez komplikaci.Mejte se Petra
barb, tři děti
  • 
11.9.2005 21:58:40
Můj poslední porod byl taky vyvolávaný, ale vše nakonec dobře dopadlo. Je to obrovské štěstí a radost, když se po prodělání různých komplikací narodí zdravé miminko!
Ráchel, 3 děti
  • 
9.9.2005 15:25:02
Gratuluji k miminku a odvaze nevzdat to s kojením! Pán Bůh je věrný.
8.9.2005 7:13:45
a jen tak mimochodem Libiku já při tlačení řvu jak zvíře:-))) a fakt z radosti jak to jde:-)Tak kdybychom se někdy potkaly při rození tak neboj:-)
8.9.2005 7:13:41
a jen tak mimochodem Libiku já při tlačení řvu jak zvíře:-))) a fakt z radosti jak to jde:-)Tak kdybychom se někdy potkaly při rození tak neboj:-)
8.9.2005 7:10:59
ahoj holky tak já se taky přidám.Sice mám utkvělou představu jak chci rodit,píšu plány a stojím si za svým.A myslím,že mám celkem velké nároky na chování personálu a na zacházení se mnou a s mým miminkem.V nemocnici jsem roidila 2x a přesto,že doktory ze srdce nemusím a čekárny ve mě vzbuzujou hrůzu,byly to porody nádherné,podle mých představ.poprvé trochu haprovalo chování dvou sester na novorozencích,ale nějak jsme se domluvili.podruhé už nebylo co vytknout.Takže ač nejsem příznivkyně doktorů,nemocnic atd i tam se dá rodit a pobývat v klidu.nejčerstvější zkušenost mám ted z léta z porodnice v Jablonci,kde jsem ležela s krvácením a přístup veškerého personálu od uklízeček přes sestry a doktory byl skvělej.Takže jak si myslím,že domluvit se dá i s nima.Ač mi dává zabrat s doktory mluvit a domlouvat se nějak to jde:-).Možná jsme si vybrala dobrou porodnici.Možná mám štěstí.Tak doufám,že i po třetí mě nenaštvou
Apolena.
8.9.2005 2:04:49
Libiku,
já nejsem "alternativní holka" a ani nemám jednu špatnou zkušenost s lékařem - mám jich hned několik (konkrétní příklady na požádání uvedu). Ovšem také mám mnoho dobrých zkušeností s lékaři, například s jedním se mi dobře paří :-).
Přesto si i já myslím, že hlavní problém je v přístupu, a že by bylo třeba velmi naléhavě s tím něco dělat.
Jinak vzhledem ke slabým kontrakcím přeju rychlý porod, žádné komplikace, zdravý výsledek (taky máme Madlu) a spoustu lékařů s velkými vizitkami, neutuchající chutí všechno vysvětlovat a skvělou náladou :-))).
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 233 [Dalších 213 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.