liky, tehotna |
| • |
16.11.2008 13:47:06
ja jsem ted v 6 tydnu, tim, ze ziji v zahranici muzu jit k lekari az za mesic, ale test byl pozitivni asi 1-2 tydny po datu ocekavane menstruace. prvni to napadlo manzela, protoze se mi o cislo zvetsili prsa a jsou bolestiva:-] ja mu neverila, protoze podle lekaru muzeme mit deti jen s umelym oplodnenim:-]] Dale mam velkou chut k jidlu, kdyz nejim co 2 hodiny je mi spatne, jsem vic unavena, nekdy me boli v podbrisku, mam vetsi citlivost na zapachy... take me zajima jestli vysledky sve prace nekde uverejnis?
|
Alena Vaculová, 3 děti |
| • |
23.6.2008 13:44:13
Čau holky, taky jsem zastánce zdravé výživy, ale musím mít jednu připomínku k danému článku. Protože jsem matka 3 dětí a snažila jsem v těhotenství stravovat bez vitaminových přípravků můžu říct, že pouze tato forma mě nestačila. Bylo potřeba tělu dodat jod, kyselinu listovou a DHA kyselinu. Dlouho jsem na trhu hledala přípravek, který by vyhovoval mým požadavkům, ale v té době bohužel nic takového na trhu nebylo. Musím se s váma ale podělit o úžasný objev, který jsem nedávno udělala. Na trhu se objevil zcela nový a 100% přírodní vitamin MAMITA. Zjistila, že bohužel ještě nemají dobrou distribuci, ale když se podíváte na www.mamita.biz, najdete tam všechny potřebné informace a kontakt na velmi milou paní, která vám vše vysvětlí. Můžu fakt doporučit. Mějte se a těhulkám zdar.
|
mjanickam |
|
|
18.3.2008 7:22:52
Babinko jsem také 32tt
a musím říct, že ani nevím, jestli to dítě v tom bříšku vůbec někdy spí! Záda mě taky bolej, ale není se čemu divit - velké břicha a o prsou ani nemluvím... |
Babinka.š |
| • |
17.3.2008 21:25:43
Veroniko...nic si z toho nedelej ja zvracela a lezela prvni 2mesice taky..blbe me bylo hlavne vecer...zadna lizatka nepomahaji..spise jist pravidelne a i vecer,,do rana je dlouha doba..
pozdeji to prejde..tedka jsem ve 32tt a trapi me jine veci..bolest v krizi..docela hruza..tiha briska dost omezuje.prave tedka me kope uz 3h v kuse..auuuuuuuuuuuu |
| • |
17.3.2008 18:13:35
Ahoj,
tak to gratuluji. Já jsem na tom obdobně jsem na konci 2 měsíce a mé proměny jsou také znatelné,ale nejvíc je že nemůžu udělat skoro žádnou zátěž hned mě bolí záda a břicho tak jen ležím a chodím na procházky a nevolnost to je pořád dokola ale předepsali mě těhotenské lízátka tak je cucám každé ráno a čekám co to udělá zda vyhodím ze sebe i ten čaj,.... |
Eva K |
| • |
29.2.2008 13:49:19
Plísňové sýry zvyšují riziko kvasinkových infekcí v těle.
A bohužel se u nás vyskytuje listerie, i když mi i výrobce sýru potvrdil, že se u nás z nepasterilizovaného mléka sýr nevyrábí. Smůla. Obalovaný/v omáčce se může? EVA |
mjanickam |
| • |
5.2.2008 18:58:12
Katy: Já to cítila také a prsa mě bolela tak strašně, že jsem radši ani nespala na břiše! Bylo mě pořád špatně a trpěla jsem nechutenstvím a jedla jsem o víc jak polovinu méně, než předtím....
|
Katy |
| • |
4.2.2008 16:26:19
ahojky. I když moje těhotenství je neplánované. Hned od začátku jsem cítila asi podvědomě žě těhotná prostě sem. Přestala jsem kouřit a alkohol nemůžu ani vidět. Začali se mi zvětšovat prsa a mám je opravdu hodně citlivá - už skoro nemůžu ležet na břiše. Jinak žádné nevolnosti necítím (5 týden) akorát jim o trošku méně než dříve.
|
|
18.1.2008 19:46:16
ahoj Monco, je mi uz 40 a deti mam 9 a 6 a jsem v 7 tydnu tak jestli ti to pripada podobne? :) aja
|
|
17.12.2007 15:15:55
Souhlasím!!!
Jsem cca 5 - 6 týdnu těhotenství... a nemám žádné nevolnosti, jen když delší dobu sedím, tak mě trochu tlačí žaludek, tak se projdu a je to!!! no na porod jsem zvědavá!!! doufám, že to bude také pohoda!!! |
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.