| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Těhotenství a cestování

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 119 [Dalších 99 >>]
Oggová
17.7.2006 18:10:37
Marie, já měla na začátku těhotenství problémy, přesto od zhruba 15 tt moje dr nic proti kolu nenamítala, samozřejmě žádné terény. Jezdila jsem, bylo to fajn, jen mi potom začalo překážet břicho.
Marie, nastávající babička
  • 
17.7.2006 15:05:09
Zdravím všechny cestovatelky.
Jaké máte zkušenosti s jízdou na kole? Znám mamiku, která ještě v 9. měsíci si jela na kole něco zařídit do vedlejšího města, ale těhotné dceři jízdu na kole (do práce 4 km) raději nedoporučuji. Teď s odstupem času (víc jak 30 let) se na všechno dívám jinak a mám větší strach o to nenarozené miminko. Ale zase ji nechci tak moc ovlivňovat, to si každý musí rozhodnout sám.
Radka
  • 
12.7.2006 13:55:50
Děkuju Hani, já si myslím, že to nic není, spíš mě zajímalo, jestli je to příznak těhu... Vždy mě pobolíval podbříšek a pak jsem dostala MS, ale teď to bolí úplně jinak než jindy a začínám tušit, že to fakt vyšlo. Kromě toho, že mám stále vylmi citlivé bradavky, tak jsem si všimla, že mám i hodně hustý bílý výtok a několikrát se mi dnes udělalo zle po jídle. A nějaký vnitřní hlas mi říká, že to asi klaplo, snad to tak bude.. :)
12.7.2006 11:05:08
mě taky bolel vaječník prostě na jedné straně v podbřišku bála jsem se slepého střeva ale vše bylo ok člověk se má hlídat ale rozumě tak se neboj ahoj
Radka L.
  • 
11.7.2006 15:19:17
Holky, nebolel vás některou při těhu vaječník? Já jsem 22 DC a už asi 3 den mě hodně bolí levý vyječník, včera jsem byla na prohlídce u doktorky a na dotek byl velmi citlivý.. Občas mě i bolí podbříšek jako před MS,a před chvílí jsme zjistila, že mě i hodně bolí bradavky a to mi vždy dělalo jen první den MS a jindy ne. Vím, že to může být vsugerované, ale hlavně ten vaječním mi nejde na rozum.
  • 
11.7.2006 11:28:53
Dobrý den,

také jsem řešila podobné dilema. Našla jsem Evropskou cestovní pojišťovnu. V podmínkách mají pojištění těhotných do dvou měsíců před předpokládaným datem porodu. Nevím tedy přesné týdny. Ale já budu v době dovolené ve 22. týdnu, takže by to mělo vyjít. Zkuste se podívat na www.evropska.cz. Ještě jsem tedy pojištění neuzavřela, ale na bezplatné lince mě ujistili, že i když jsem první těhotenství ukončilo porodem ve 33.týdnu, není to v případě dalšího těhotenství, které není rizikové, problém. Zkuste tam zavolat a uvidíte. Přeji krásnou dovolenou. Karolína
Jana K.
  • 
10.7.2006 10:31:24
Milé (budoucí) maminky, možná mi poradíte, já sama už jsem bezradná...Protože mám příjemné těhotenství bez potíží, ráda bych ještě v létě s rodinou vycestovala do zahraničí, ale zjišťuji, že mě nikdo už nechce v tuto dobu pojistit proti komplikacím souvisejícím s těhotenstvím. V mém případě by se v inkriminovanou dobu jednalo o 28.-30. týden. Nemáte pro mě tip na instituci, která mě v tuto dobu ještě pojistí (většina tuto službu nabízí jen do 24., max. 26. týdne těhotenství)? Moc děkuju!!! Jana
Gábina
  • 
2.7.2006 14:36:36
Čekám první dítě, jsem ve 36.týdnu těhotenství a náš malý je pěkný cestovatel. Ve 2.měsíci těhotenství jsme strávili krásné 3 týdny v Thajsku, cestování letadlem v pohodě, v 5.měsíci jsme byli autem v Itálii, v Dolomitech a Benátkách, v 6.měsíci na pár dní na Slovensku, a ve 34.týdnu jsme ještě na týden vyrazili autem poznávat západní Čechy, a to už začaly tropická horka... Jen jsem se snažila nepřepínat se, častěji si sednout, dost pít, ale cesta autem, řízení, celodenní výlety i dlouhé procházky mi vůbec nevadily. Naopak, cítili jsme se dobře, protože jsme byli celá rodina spolu, bez denních starostí, takže doporučuju!
Martina Douglas
  • 
31.3.2006 20:41:40
Ahoj Vladko, v prubehu sveho tehotenstvi jsem celkove letela 4x, naposledy v osmem mesici a byl 8-hodinovy let, nemela jsem zadne problemy jen otekle nohy. Myslim si, ze pokud nemas zadne zdravotni potize a citis se dobre, miminko je v poradku a nehrozi zadna rizika, tak muzes letet.
Šárka+2
30.3.2006 12:12:54
Vlaďko - letěla jsem letadlem asi ve 28.tt a ve 33.tt a obojí vpohodě. Letěla jsem teda jen asi hodinu a půl. Tušim, že od 32.tt musíš mít potvrzení od doktora, že smíš letět a od 36.tt tě do letadla nevezmou. Potvrzení jsem měla a nikdo ho nikdy nechtěl vidět, natož aby se mě někdo ptal, v kolikátém jsem tt. Každá letecká společnost to má trošičku jinak, některá chce to potvrzení od 28.tt, jiná nevezme do letadla dřív, musíš se informovat u nich.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 119 [Dalších 99 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.