| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Těhotenská cukrovka s inzulínem

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 44 [Dalších 24 >>]
Věrka
  • 
30.6.2005 16:31:47
Tak to je docela silná káva. To bych od sestřičky na gyndě nečekala. Nechtěla bys radši změnit doktora. Já to udělala (jsem taky čerstvě těhotná , zatím v 10 tt) a jsem ráda, protože přístup na té minulé gyndě byl děsný.
Renata, 2 dcery
  • 
29.6.2005 20:43:21
Ahoj Marie, nevím, jak se přímo pozná cukrovka, ale vím, že když není miminku dobře v bříšku příšerně kope. První dcera kopala jinak a bolestivěji poslední měsíc a po porodu mi řekli, že jsem měla hodně zvýšené jaterní testy, taky jsem se hrozně drbala, ale přičítala jsem to napínající se kůži. Druhá kopala příšerně bolestivě od začátku (20.týdne)a po měsíci mi řekli, že mám cukrovku. Potom co jsem začala dodržovat dietu a píchat inzulín, bylo hodná. Jinak tchýně mi vyprávěla, že ji hrozně bolestivě kopal můj muž a potom musel nosit strojek na srovnání zádíček a kyčlí a prý byl hlavičkou přilepený v děloze.
Renata
  • 
29.6.2005 17:24:57
Tak jsem čerstvě těhotná. Nedá mi, abych se nepodělila o svou zkušenost. Zavolala jsem na gyndu, chtěla jsem se objednat. Sestřička mi řekla, že je to možné až na konci srpna. Já na to, že jsem těhotná, jestli bych neměla přijí dřív...Na to se sestřička na mně rozkřikla, cituji:"Vy jste se snad všichni posrali, jenom děti děláte. Je Vás teď těhotných jako nasraných. Já se nemůžu v klidu ani najíst, ani vyčůrat, prostě nic a ještě za to dostanu almužnu..." Přeju Vám , aby se Vám nikdy něco podobného nestalo.
rondys, 31tt
  • 
29.6.2005 14:01:15
Fialko,
a to jsou navic jeste rozdilne limitni hodnoty cukru , ktere ti kazdy doktor rekne trochu jine... Jeden mi rekl do 7.3 hodinu po jidle, dalsi 7.5, na mezinarodnich strankach o cukrovce je limit pro tehotne 1hod po jidle 7.9. No a jedna doktorka mi rekla, ze vlastne i do tech 8.9 je to jeste dobre, neb to je limit pro "normalni" lidi a i pro tu tehotnou je to tudiz jeste vcelku prijatelne...
A tak si lze vybrat..o((
Nejlepe ale zjistovat sama a z vice zdroju. Rony
Radka
  • 
27.6.2005 13:24:40
Ahoj, ani nevíš jakou mám radost, že moje zkušenosti někdy někomu pomohly. :-)
q
26.6.2005 10:26:18
BWR znamená test na syfilis, dělá se dvakrát, na začátku těhotenství a na konci před porodem.Když budeš mít Alexie nějaké otázky, klidně odpovím, pokud budu vědět,rodila jsem před 3 měsíci, tak mi ještě něco z vyšetřeních v hlavě zůstalo.
25.6.2005 10:39:01
Tak to ti v pondělí budu držet palečky, pak napiš, a neboj určitě to bude dobré. Zdravého mimíska a krásné bříško:-)
Alexandra___
25.6.2005 10:05:32
Porovnaval mimiska ze nevyrost, ale jak uz jsem psala bylo to spatne videt tak at me dr nestrasi nebo ho pozenu kostemem :o)
Alexandra___
25.6.2005 10:03:42
Zitra mi zacina 9tt. No doufam ze vse bude v poradku, budu hodne pit aby bylo vse hezky videt na UTZ.
25.6.2005 9:29:34
Ahoj, zamlklé těhotenství jsem si prošla a nic mi nebylo, žádné špinění ani bolesti,bylo mi dobře. Hormon HCG-pokud jde o zam.těh. začne klesat (jde to celkem pomalu takže tehotenský test ti klidně může ukazovat //,ještě celkem dlouho) PS: co se ti za 14 dní nezměnilo, ve kterém jsi tt? Držím pěsticky ať ti to dobře dopadne. Marie+prevítek 25t
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 44 [Dalších 24 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.