| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Otcovské fejetony: Nápověda

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 43 [Dalších 23 >>]
Petra Neomi
  • 
26.11.2004 18:54:19
Mirko, když já čistě pragmaticky vycházím z faktu, že pokud by člověk souložil jen s tím, s kým je ochoten mít dítě, zahajoval by svůj pohlavní život neúnosně pozdě :)) a prožil by značnou část svéaktivní služby" v sexuálním celibátu. Vzhledem k tomu, jak znám své okolí, přijde mi tvůj přístup hrozně idealistický. Na druhé straně, nejspíš se každá pohybujeme v úplně jiném prostředí a máme i jiné životní zkušenosti.
Xantipa
  • 
26.11.2004 13:42:31
Mirko, já taky žádné časopisy nečtu a nečetla bych ani Bravíčko. To čtu, protože ho čte má dcera a já chci vědět, co tam píšou. Prostě budu číst všechno, co čtou mé děti, protože chci mít přehled. To asi všechny matky.
26.11.2004 8:13:01
Jo, Petro, tuším, že to tak leckdy funguje. Ale nemyslím si, že by to bylo nějak příliš zodpovědné.
M.
Šáry
  • 
25.11.2004 23:38:49
Petro,

já to vnímám taky jako Mirka.

Každý máme jiný úhel pohledu, já si taky myslím, že zahájení sexuálního života s sebou nese kromě příjemností i určitá rizika a mělo by také nést (vím, že ne vždycky tomu tak je) i odpovědnost s tím spojenou.

V tomhle smyslu taky hodlám instruovat své dítě, až přijde čas (už dopředu vidím, jak se u toho zapotím).
Petra Neomi
  • 
25.11.2004 23:31:28
Mirko, ono je to spíš tak, že partnera, který se má stát otcem tvého dítěte si vybíráš podle jiných kritérií, než partnera do postele :)) Ne vždycky se to totiž kryje :))) Zvláště v těch zmiňovaných nácti letech.
25.11.2004 23:16:20
Jo, jo, jo, Lula, tak nějak jsem to měla na mysli. I ty vztahy, ačkoliv jsem o nich nepsala. A taky by to mělo být o určité důvěře vůči partnerovi. - Už jsem tu byla zpucována za svůj nejspíš dost staromódní názor, že by si holka měla vybírat partnera i podle toho, jaký by to byl asi táta pro její (jejich společné) dětí...
M.
Lula
  • 
25.11.2004 22:20:56
Mirka urcite, ze by dievcata mali byt upozornene na moznost, ze antikoncepcia zlyha, ale pokial viem, to percento nie je velke a vyskytuje sa skor z dovodu nedosledneho uzivania tabletiek. Samozrejme, ze staci aj 1 zo 100 tis., ale toto by hadam nemalo tvorit to gros tej sex. vychovy, akoze "davajte si pozor na sex, lebo co ak nahodou zlyha antikoncepcia". Skor by to malo byt "davajte si pozor na svoju antikoncepciu..." + podrobny rozpis situacii, kedy moze antikoncepcia zlyhat (nie len HA). A ako som uz pisala, gros toho by malo byt v zdoraznovani vztahu, ze vlastne tak je aj ten sexualny zazitok najkrajsi (co je mozno trochu staromodne, ale ked sa to mladym nebude zdoraznovat, obavam sa, ze to bude fungovat ako v Beverly Hills 90210 - kazdy s kazdym) No a samozrejme, tak ako v Bravicku :-), by mali dievcata a chalani vediet, ako sa mozu zachovat, keby nahodou k otehotneniu doslo.
25.11.2004 15:52:57
Ahoj Xantipo!
Tak pokud se v Bravíčku píšou nějaké dobré věci a informace, tak se mu omlouvám. Je fakt, že ho nečtu, jako už roky nečtu žádné ženské (ani dívčí) časopisy; jen občas se mi dostane něco do rukou - a podle toho si udělám obrázek o ostatních časopisech toho typu (možná pravda trochu nespravedlivě). - Jmenovaní známí bydlí na Moravě, blíže to specifikovat nebudu, kvůli jejich právu na soukromí. - Připouštím, že obsah sexuální výchovy si možná určují školy samy, pak by mohlo dojít k tomu, že na jedné škole učitelé říkají to a na jiné něco jiného.
- Syn začal chodit do první třídy, jsem upřímně zvědavá, jak to budou mít se sexuální výchovou na jeho škole... (Jo, nám se Bravíčka nejspíš vyhnou; počítám spíš s "Ábíčkama" apod...)
M.
  • 
25.11.2004 15:48:28
Ja bych z toho zase takovou vedu nedelala. Kdo chce, tak si to precte, kdo nechce, nevadi.

Pokud ma nekdo lesbicke sklony, tak k tomu casopis nepotrebuje a pokud to ma nekomu pomoct, proc ne?

Pokud holka lesba neni, tam ji casopis nepresvedci. Nebo Vy byste se snad s chlapem vyspal jen tak, abyste to zkusil? Pochybuju.

Kdyz mi bylo 13, taky jsem cetla Bravo a zaridila jsem si zivot podle sveho a ne tak, jak se tam radilo. To da rozum, ne?

To chce klidek!!!
Psychouš
  • 
25.11.2004 13:19:57
Z kdysi skvělého komiksu Čtyřlístek se vyklubal ideologický manipulační škvár.
Je to nechutné masírování dětských duší. Jiného typu, než lifestylové časopisy, je ale skryté a osobně ho považuju za mnohem odpornější.

Čtyřlístek fuj a hanba!
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 43 [Dalších 23 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.