| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Naše dítě Superstar

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 176 [Dalších 136 >>]
  • 
6.5.2005 9:48:39
Mariano a jak se líbí jméno Tobě? Dobírají si Tě - nebo spíš dobírali si Tě děti, když si byla malá? Ptám se protože jsem v tomto stejná jako Tvoje maminka - mojí holčičce jsem dala jméno Mariana - Marianka. Všichni mi to rozmlouvali s tím, že si z ní budou dělat legraci, nicméně mě se to jméno hrozně líbí, je originální - krásný, pochází od Marie - biblický jméno (bohem milovaná) - (nejoblíbenější jméno na světě, dokonce existuje i verze v japonštině...:-)) Dlouho jsem si nemohla vybrat a nakonec proti všem jsem trvala na Marianě. Po narození mé holčičky začali dávat trapnej seriál na Nově - Mariana královna noci - a to mě dorazilo...:-)) bylo mi hloupý odpovídat na otázku, jak se jmenuje...doufám, že už další filmy a seriály tohoto typu nehrozí! K vánocům dostala Marianka od příbuzných (asi chtěli spíš naštvat maminku) tygříka z Monpračenu. Já se nad tím umím povznést, ale jak to vysvětlit dítěti? Nebude na mě naštvaná, až si jí budou děti dobírat? Doufám, že né - naučím jí jak na to drze odpovídat...:-))
Jaký s tím máš zkušenosti?
Mariana
  • 
6.4.2005 8:54:47
Moje mamka ma takovou zkusenost se mnou.Vedela(tusila) uz od zacatku,ze budu holka-Mariana.Bouzel pozdeji zacali v tv vysilat"Sandokan a Mariana" a k tomu jeste film "Robin Hood",takze v porodnici si mysleli,ze mam jmeno podle toho:-(
Neni to ale tak.Proste se ji to libilo a chtela,abych mela originalni jmeno,co neni zrovna bezne.
Jeste mela 2 dalsi favority-Adela a Petra.Zrovna v te dobe se tak jmenovaly ale skoro vsechny holcicky v porodnici a v nasem meste,takze to nakonec vzdala.
Ikdyz po letech si Petru neodpustila a poctila tim moji sestru.

Petra, 2děti
  • 
12.2.2005 16:43:34
...jo jo, nám se "Chrudoš" tak ujal, že jsme mu tak říkali skoro do roka. Dcera se měla narodit kolem Hromnic a taky jí ta "Hromča" chvíli zůstala:)P.
Eva
  • 
4.2.2005 9:46:57
Mojí holčičce jsou 4 roky a myslím,že jsme jí vybrali jméno,které jí moc sluší. Chtěla jsem jméno neobvyklé, protože si taky myslím,že pokud zavoláte Terezku nebo Honzíka,tak se otočí půlka náměstí. S chlapečkem to bylo stejné,ovšem Erika,kterého jsem chtěla, úpně zavrhl můj manžel. Marečka vybral on se Sárinkou a teď jsem ráda,navíc znám dalšího Marka jen jednoho, takže je náš Marýsek vlastně ojedinělý.
Olina
  • 
26.1.2005 20:20:22
DALGLIESH se to píše :)
Olina
  • 
26.1.2005 20:09:16
Pamatuju si Kevina, Esmeraldu a Armanda a všechno to byly děti Romů. Neromské dítě se seriálovým jménem neznám. Tím nechci říct, že Romové jsou praštění, je to jen o osobní zkušenosti, stejně jako v případě autorky článku.
Lizí
  • 
11.1.2005 20:14:37
Valentýnka i Leontýnka jsou krásná jména, a i když mám dceru Annu-Marii a tahle jména bych nepreferovala, je pravda, že jsou příjemným oživením. Znám jednu Dalmatiku, což je pro mne také hezké jméno, i když na zdrobněliny to moc není... :-)
  • 
11.1.2005 17:17:29
Valentýnka je krasné jméno, my jsme vybrali Leontýnku a jsme naprosto spokojeni. Omlouvám se vsem maminkam, ktere vybrali svym detatkum tradicni ceska jmena, me to proste pripada naprosto hrozne nudne! Jinak vsichni moji kamaradi maji bud Terezku nebo Lucinku proto agituji na vsechny, kdo davaji svym detem puvabna a ne uplne obvykla jmena necht to delaji i nadale, protoze materske skoly jsou vazne preplnene Honziky......
Káťa, zatím bez mimi
  • 
11.1.2005 14:22:42
My používáme Kameliáš - taky to má u okolí úspěch :-)
tlusto vlas
  • 
5.1.2005 20:13:33
hele nic moc to teda není,protože vás znám tek vám to odpustím.cauky baby
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 176 [Dalších 136 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.