| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Můj táta hrdina

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 35 [Dalších 15 >>]
19.6.2004 12:02:02
Ted me napada, ze by nebylo od veci, oznamit treba velkym letakem, zravym sberacum uprostred akce, ze vsechno zbozi je napusteno specialni chemikalii, ktera pri poziti zpusobi velke travici nesnaze. Treba by sli hromadne oblehat nejdrive pohotovost, a pak policii.:-))) Na druhe strane byla by z toho mozna žaloba za poplasnou zpravu a to by zastrašeni žroutou asi nestalo za to.:-))) Stejne pochybuji, ze by si z toho vzali nejake pouceni.:-((
Dzerza
  • 
18.6.2004 23:05:00
Jednou jsem si cetl navod od S12 :)) Mooc zajimave cteni. Ale ani unest se to nedalo. Bylo toho 5 nacpanych sanonu...
Dzerza
  • 
18.6.2004 23:01:39
Pani zrejme nevi, o cem je rec :) Co typ/vyrobce PBX to jiny letak... Jenze v dnesni dobe uz je stejne vsechno online, takze na vystavy uz chodi asi fakt jenom sberaci.
Olina
  • 
18.6.2004 17:36:33
A to ti na čtení nestačí jeden výtisk od každého? :P
Helena
  • 
18.6.2004 16:55:58
Vypozorovala jsem, ze nekdy je tito "sberaci" pak rozdavaji dal. Asi pro dobry pocit ze sebe sama, ze jsou hodni. Zajimave ne ?
Nekteri si tak asi uspokojuji svoji potrebu neco darovat, rozdavat, starat se. "A z ciziho se rozdava nejlepe".
A mozna se proste u stanku s metrem "perou" za svou rodinu, zname sousedky apod., (proste tlupu), kterym noviny pak rozdavaji. Stare odveke pudy v kazdem z nas, ktere nejsou dostatecne korigovany kulturnim chovanim. Nam to pripada smesne a ubohe a oni se tim realizuji, je to pro ne dulezite ! Mozna stary duchodce bez peněz v modernim, tak jinem svete, nema moc moznosti jak se jinak realizovat. Nechci to omlouvat, take se mi to nelibi, ale kdyz nejsem pri "novinove zteci" duchodcu v metru primo poslapana a podupana, tak me takovehle uvahy s jejich chovanim trochu smiruji.
Dzerza
  • 
18.6.2004 11:19:36
Tak ja jsem si je vzdycky precetl a cas od casu jsem se k nim vracel :)
Betty, Majda 2,5 roku
  • 
17.6.2004 23:47:33
Tohle nadšení se bohužel netýká jen dospělých. Když si vzpomenu na INVEX - veletrh telekomunikačních firem, je mi dodneška špatně z davů školáků, co si rvali plné igelitky "suvenýrů". Moc by mě zajímalo, co doma dělali se štosy letáků o pobočkových ústřednách, elektronických vrátných, ISDN a dalších náramně zajímavých věcech.O tužkách, propiskách, balónkách nebo třeba i kusech kabelů nemluvě. A nejhorší je, že když něco takového vidím, najednou se cítím trapně já sama za ty lidi.
17.6.2004 15:32:07
Ale no tak klidek, narodem zlodeju jiste nebudeme, jen se proste do prostredi, ktere pralo vyžírkám tech vyžírek narvalo co nejvic. Fakt je, ze taky vlastnim jednu tasku s logem EU ( vlacim ji s sebou, protoze kdyz neco s cim jsem nepocitala koupim, tak se hodi) ale taky nemam tuseni co by mohl clovek s tema taskama delat, kdyz bych jich mel 10.

Proste si myslim, ze to je klasika, normalni clovek si vezme od uvadecu po jednom kousku zbozi( casto je taktne odlozi zpet) a jde pryc nebo se chvili podiva na film, zalezi na tom o jakou akci jde.

Jinak mi to spis pripomina jednu uchylku typickou pro nektere typy starych lidi, kteri prohledavaji skladky a postupne si povedenejsi kousky zbozi stehuji domu, jde o patologicke chovani(tedy spis neco jako nemoc, takze budiz).

Ale je fakt, ze kdybych se dostala jako obsluha do davu sberacu, tak asi utecu, by me nakonec nesezrali taky:-)))
17.6.2004 14:59:15
Jednou jsem měla tu čest zúčastnit se akce vysoce postavených pracovníků našeho Okresního úřadu. Na stolech byly hromady nádherně upraveného jídla na mísách, radost pohledět, jak to umí kuchaři krásně připravit.
Ale co nastalo potom...
Tady ti pánové v drahých oblecích a dámy v krásných róbách se na to vrhli jak kobylky. Cpali to do sebe hlava nehlava, páté přes deváté, no doma by toho snědli polovinu. A nejvíc mi vadila ta rozežranost, někteří si 2x kousli do celého kuřecího stehna, odhodili ho a vzali si druhé!
No, tak tohle my sponzorujem z našich daní...:-) (((
Kája
  • 
17.6.2004 13:00:00
Klasika. Ale jestli to někoho uklidní, tak jsem zažila nejen veletrhy v tuzemsku, ale i v Německu. Nejeden vystavovatel byl nucen sprintovat za "sběračem", aby od něj získal nazpátek to, co mu ukradl. A mnohdy šlo o exponáty u kterých bylo naprosto jasné, že nejsou na rozdávání. Třeba socha z čokolády.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 35 [Dalších 15 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.