| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Otcovské fejetony: Zvláštní opatření

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 87 [Dalších 57 >>]
Petra Halámková
11.2.2004 11:32:59
pokud by z toho měla finanční či jiný prospěch, tak by se přetvařovala i odlíčená v lese...
11.2.2004 11:09:11
Petro,

Oblekani a liceni ma velkou skalu podob..

Pokud chces operovat se slovem "imidz", tak vlastne i ty tim, ze se nelicis a chodis zrejme specificky oblekana vytaris svuj vlastni "imidz", davas tim svetu kolem sebe taky neco najevo..
Ale rozhodne to neni zprava: "ja jsem charakter"..

Charakter, vnitrni prednosti se nemeri podle vrstvy licidel, ani podle druhu obleceni...
POkud nekoho chces poznat blize, chces merit jeho miru charakteru, tak s nim zacni komunikovat, merit jeho skutky ...

Mavala jsi tady vetou "delate ze mne blbku"..ne nedelame, Petro...delas ji ze sebe sama tim, ze lidi hodnotis podle jejich zjevu a ne podle jejich skutku...

Zkus s nami komunikovat bez ohledu na to,zda chodime v pytlovitych gatich, dzinach ci suknich a bez ohledu na to zda mame na hlave vrabcci hnizdo ci nejmodernejsi uces a na ksichtiku namalovany jiny, novejsi;-))tady to je stejne jedno..ne?

Takze jak se dari Tvojim detem?

jana
11.2.2004 11:05:57
Petro, já se sice normálně vůbec nemaluju, dokonce považuju některá líčidla (třeba Dermacol) za vyloženě škodlivá, ale že bych automaticky brala všechny nalíčené ženy jako přetvařující se zmanipulované bytosti, to fakt ne. :o) Přetvařovat se může i člověk, který si v životě nenamatlal ani jelení lůj na rty. :o)
Navíc někdy je to líčení i potřebné, když půjdeš třeba jako host do televize, tak tě samozřejmě v maskérně nalíčí, protože před kamerou bys nenalíčená a nenapudrovaná vypadala jako mrtvola. Dokonce i chlapi se kvůli tomu přepudrovávají. :o)
Pamian
11.2.2004 11:02:58
Tak mam pocit, ze jak tu na sebe vsichni (vsechny) stekate, tak nejak zapominate na to cist co kdo napsal (a misto toho ctete jak to napsal). Me osobne pripada, ze pravda je na "obou stranach barikady" a ze v podstate mate velmi podobne nazory - jen jedna vidi reseni v tom "neprovokovat" a ostatni v tom "umet se ovladnout". Me pripada normalnejsi, aby se "chlipnik" umel ovladnout, protoze me treba musi nejvic obtezovali prave kdyz jsem "za hezkou" nebyla - v obnosenych dzinach a vojenske kosili, zaprskanou od barev na stavbe treba. Na druhou stranu si nemyslim, ze kazda zena by musela k tomu, aby se citila (a byla) pritazliva licit. Nakonec i vetsina modelek rika, ze v soukromi chodi nenalicene a ze krasa vychazi hlavne zevnitr a ne z proporci obliceje. Takze slava vsem zenam, ktere se maji rady (at uz na- ci nenalicene) a vsem partnerum, kteri si rozumeji :-)))
Hanka a Naty
11.2.2004 10:42:05
Tak teď jste mně Petro opravdu rozesmála :o) Nevím jestli bych na někom ,,v lese,, ,kdo bude nenalíčený poznala jeho charakter..... I taková ženská se může přetvařovat, aniž by k tomu potřebovala šminky.
A ještě něco : Ono i takové decentní nalíčení může podtrhovat přirozenou krásu.
Milada.
11.2.2004 10:38:46
Petro,

prosím Tě, nešil..nech tohodle psaní, stejně to dopadne jako minule - nás prostě nepředěláš! Pojď se radši bavit o dětech! Co Tvůj syn, jak je na tom?

Milada
Petra Halámková
11.2.2004 10:38:01
Jano Z, napiš mi prosím způsob, jakým nahlédneš do charakteru ženy či muže, kteří jsou oblečeni a nalíčeni "na imidž". Jak poznáš jeho či její skutečné vnitřní přednosti, když se přetvařují a dělají ze sebe jiného člověka? Já jsem na to ještě nepřišla. Leda tak, že by se odlíčili a jeli na hory či do lesa nebo tak něco.

Móda a líčení není nic jiného než manipulativní diktatura. Ano já tvrdím, že kdo žije módou, tak je zmanipulovaný.
11.2.2004 10:35:26
Janino, Malino,

ja za Petrinymi nazory vidim nejakou pokroucenou filosofii/nabozenstvi...

jana
Hanka a Naty
11.2.2004 10:26:09
Janino H. naprosto s Vámi souhlasím....
Nebo mě napadá, že je to ještě také možná o závisti :o)
Vendy
  • 
11.2.2004 10:21:02
není Petra náhodou spíš Petr? Takový nešťastný muž v ženském těle :)
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 87 [Dalších 57 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.