| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Otcovské fejetony: Zvláštní opatření

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 87 [Dalších 67 >>]
Sylva
  • 
11.2.2004 18:23:51
Ale kdepak, Petro, my z tebe debilku neděláme, zvládáš to sama. Jasně, že můžu být bez šminek. Taky můžu být bez automatické pračky, mrazáku, mikrovlnné trouby, auta...a proč, proboha?! Je to fajn, zpříjemní to život a nikomu tím neublížím, pokud vyperu prádlo v automatické pračce nebo se namaluju, ne? A nebo ve jménu kdovíčeho budeme prát na valše, jezdit na koni do práce (smí se to? není to vykořisťování toho koně?) a HLAVNĚ se nebudeme malovat.
A navíc - Monty se přeci nemaluje a taky jsi na ní něco našla.
Jako kdyby spása lidstva stála na tom, že se všechny ženské přestanou malovat...
11.2.2004 14:53:05
Sylvie, to mi připomnělo, jakou radost mi dneska udělal chlap v obchodě... on dal svůj nákup k mýmu a prodavačka omylem namarkovala oboje dohromady, tak se tam pak s ní lehce dohadoval a řekl přitom: "Já bych tady slečně ty rohlíky zaplatil"... to bylo velmi, velmi příjemné, vzhledem k tomu, že mi bude za pár měsíců třicet. :o)
11.2.2004 14:41:02
:o))) Právě naopak - manželovi se nejvíce líbím "jen tak" :o) Jenže v tom se dost dobře na ulici vyjít nedá :o) A ksicht mám taky pořád svůj vlastní, dělá mi dobře, když mě díky tomu lidi považují za sedmnáctku (na kterou se i cítím), než si namalovat obličej přiměřený mému věku, který radši ani nebudu prozrazovat :o)))

Jinak, Petro, já z tebe blbečka OPRAVDU NEDĚLÁM, jenom jsem myslela, že bys mi mohla pomoct vyřešit dilema - oblékat se dle manžela tak, abych "podtrhla svou krásu" (rozuměj - volné bříško, odhalené nohy) nebo dle mne tak, aby mě "mráz zbytečně neofouk a sluníčko nespálilo" :o) Nicméně přiznávám, že mně chlípné pohledy opravdu nevadí, co mi vadí jsou oplzlé řeči nebo dokonce vynucování si tělesného kontaktu. Ale s tím si chválabohu umím poradit.

MMCH Petro, proč nenapíšeš rovnou, že tě napadají chlípné myšlenky, když vidíš upraveného chlapa? Schválně - popiš nám, jaké? ;o) Přimluvím se u správce serveru, aby dal k diskuzi hvězdičku...

s.
Gréta
  • 
11.2.2004 14:22:29
Ahoj Petro,
Tvoje názory vykazují velkou konzistentnost, navíc si Tě pamatuju z dřívějška. Ráda bych se tedy dozvěděla něco víc o Tvé ideální ženě, klidně i muži. Čím se tito lidé přes den zabývají? Chodili do školy? I žena? Odkud získávají finanční prostředky? Jak se vyrovnávají s nároky pracovního prostředí tohoto světa?
Mají nějaké koníčky? S jejich výběrem se nechali inspirovat svými zájmy, nebo společenským blahem?
Jak to vypadá u nich doma? Kolik mají pokojů? Mohou snést žít ve městě? Mají auto? Čím perou?
Do čeho se obléká žena? Předpokládám do volných šatů s náznakem květů - ale co v zimě? A co muž? Používá žena něco z kosmetiky, nebo hrdě ukazuje světu každou novou vrásku? A mýdlo? Holí se?

Ještě by mě zajímalo, ví o Tvých názorech Tvůj muž? Co si o nich myslí? Co by se stalo, kdyby měl názor jiný než Ty?
Lenka
  • 
11.2.2004 13:08:59
Kdo chcete lépe poznat Petru Halámkovou, na této stránce je vyhledávač, když do hledaného textu dáte její jméno a zadáte hledat, objeví se vám její příspěvky. Hodně zajímavý čtení k pochopení jejího uvažování.
Jana
11.2.2004 12:53:36
Petro, chces rict, ze "nahlednes do charakteru" pouze tem, co nejsou naliceni a potuluji se horach a lesich? :o))

A k tomu vyzyvavemu obleceni a liceni: kdysi me dost obtezoval nejaky muz, kdyz jsem vyrazela prave do tech hor a byla jsem oblecena velmi neeroticky, nevyzyvave a nalicena jsem nebyla ani trochu. Az ted me napada, ze on me vlastne neobtezoval, ze jenom nahlizel do meho nenaliceneho, omaskacovaneho charakteru :o)
Manzelovi se libim nalicena i nenalicena, ucesana i neucesana (oblecena i neoblecena, prijela i neprijela ;o))))). A kdyz si vezmu kratkou sukni, nedelam ze sebe nic jineho. Jsem to ja v kratke sukni. Kdyz si vezmu pytel od brambor, zase jsem to ja, ale v pytli od brambor. A kdyz se budu chtit pretvarovat, zvladnu to urcite i uplne nenalicena, neoblecena a v horach.

JaninoH,
souhlas, taky se rada citim hezka :o) A nedelam to proto, aby me za rohem prepadl chlipnik.
J.
11.2.2004 12:40:20
Petro,

no tusim je prave problem v tom Tvem rozebirani vet a jejich vyznamu, ktery delas ciste podle sve "filosofie" a vysvetlujes nam zde co ktery autor svym prispevkem vlastne rekl..

jana
Lenka
  • 
11.2.2004 12:00:41
Petro můžeš mi prosím napsat jaký prospěch mám z toho, že jsem nalíčená??? Fakt nechápu. Cítím se dobře , když dobře vypadám a to ať jsem v zaměstnání nebo jdu vynést koš, tak určitě je to prospěch pro mne, jaký ještě jiný???
Petra Halámková
11.2.2004 11:39:30
vaše zdejší skutky to jest věty a jejich význam jsem zde právě rozebrala a o váš vzhled se přitom neopírala, jak taky, když vás nevidím
Pamian
11.2.2004 11:38:00
podle sebe soudim Tebe ... muze tedy Tvoje veta znamenat i "pokud bych z toho mela financni ci jiny prospech, budu se ja, Petra H., pretvarovat i nenalicena a v lese " ??? Diskutujes Petro dost ofenzivne a napocitani do alepson dvaceti nez neco napises by Ti mohlo jen prospech :-)))
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 87 [Dalších 67 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.