| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Otcovské fejetony: Kouzlo druhých Vánoc

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1115 z 15 
15.1.2004 13:45:46
Fakt lednových slev zaznamenávám už několik let, takže mě na rozdíl od autora nepřekvapuje. Pokud se chcete chovat racionálně, doporučuju následující postup: když něco potřebujete, sledujte ceny a počkejte si na leden. Další velké slevy (aspoň oblečení, elektroniku nesleduju) bývají v červenci. Pod stromek si dávejte to, co udělá radost, a ne, co jste našel v obchodě a bylo za dobrou cenu.
U nás je to pro dospělé pár osobních věcí, u kterých na ceně nezáleží. Levnější nikdy nebudou. Hračky pro děti se stejně nezlevňují, a stejně určitě ne ty, co chcete.

Základem je koupit to, co potřebuju, ne to, co mi někdo nabízí.
15.1.2004 13:27:35
Nemohu si pomoci, ale pohodlnější nákup vánočních dérků mi připadá jako poněkud chabý důvod k přestupu na jakoukoliv víru...
Citronove koliesko
15.1.2004 13:07:40
Tak my sme tento rok po Vianociach do obchodov vtrhli a nakúpili sme fakt dobre. A musím povedať že tento povianočný nákup sme plánovali dopredu takže boli aj peniažky. Najprv sme kúpili umelý stromček za 50% z pôvodnej ceny aj s pravými šiškami (!!!) a potom ozdoby tiež za 50% z ceny. Doteraz sme stromček nemali (chodili sme k rodičom). 2.1. sme ho kúpili a 2.1. sme ho aj rozložili a ozdobili. A môžem povedať, že rozžiarené očká mojej 3,5 ročnej dcéry boli pravé a nefalšované :o))) A ešte máme trochu výhodu pretože polovica našej rodiny slávi Vianoce až 6.1. a Nový rok majú 14.1. takže aj darčeky pre nich sme nakupovali bez zhonu a za polovičné ceny. Uvažujem, že aj ja prestúpim na ich vieru, je to oveľa pohodlnejšie a aj lacnejšie :o)
marka
  • 
15.1.2004 12:52:46
chytreeeee!
Jarma
  • 
15.1.2004 11:16:26
Přesně takto to mají už po několik let zařízeno jedni naši známí. Opravdu mají v prosinci klasické vánoce - tedy hezkou pohodu, mnoho času před nimi (stihnou klidné procházky v přírodě i staré Praze), mnoho času během nich (žádné narychlo balení, pouštějí si hudbu, dívají se na pohádky, povídají si a rozjímají:-), opravdu si to pochvalují a užívají si té atmosféry, kterou dříve, když byli celí nervózní a často rozhádaní, ani necítili. Dárky si dávají o měsíc dříve, tedy v listopadu a mají pravidlo: každý jen jeden dárek pro každého. Lednové slevy je tedy míjejí, pokud jde o nákup dárků, ale mohou je využít pro nákup čehokoliv jiného, protože na ně mají - nejsou vyčerpaní po prosincových útratách. :-)
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1115 z 15 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.