| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Povolání: učitel v mateřské škole

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 21 [Dalších 1 >>]
Eva, Evička 2,5 let
  • 
4.11.2004 13:25:31
Ahoj, my jsme používali plenky hadrové. Já Ti nevím, ale reklamy na suchý zadeček se mi nezdají. Je to jako s vložkami. Ať chceš nebo ne, stejně jí cítíš a v suchu nejseš. Navíc není zanedbatelné, že praní látkových vyjde na půlku - a to včetně žehlení z obou stran v době šestinedělí. Příjemný den
Jana
  • 
17.9.2003 15:40:22
To je soukromá anglická školka? Kolik se tam platí?
Daniela
  • 
16.9.2003 22:47:01
Ahoj prvootče. Ačkoliv nejsem hmotně zainteresována u výrobce Pampersek (a to je fakt škoda :-)), doporučím výhradně tyhle plínky. Já Ti nevím, čím to je, ale prohlédla jsem pár ostatních značek, vypadají dost podobně. Nicméně, fungují jinak. Máme dvě dítka, takže se nám do relativně drahých Pampersek moc nechtělo, ale je fakt, že suché zadečky :-)), hlavně bez opruzenin a moč zachycená tam, kde být měla (nevím, jak to naši kluci dělali, ale v jiných plínách vždycky čůrali vedle :-)) za to rozhodně stály. Možná, že se na trhu objevilo už něco jiného krom Bobby a Hughiesek, ale schválně - zkus to, kup od každé malý balíček, jsem zvědavá, zda můj soukromý názor potvrdíš. Tak - suchý zadeček přeju.
14.9.2003 23:45:32
pokud nemas alergicke dite, myslim, ze je to pouze otazka vkusu - prijemne se zacina Huggieskami, zdaly se mi skutecne nejmensi (Newborn) - velke zasoby ale delat nemusis, mimco z nich strasne rychle vyroste. Fixiesky se mi zdaji nejkvalitnejsi (ale co mama, to jiny nazor), jsou ale take nejdrahsi, muj nejnovsi objev patri plinam z Delvity, s kamaradkami jsme ze zajmem se snazily najit rozdily ve srovnani se "znackovymi" plinami, ale nic ;) pouzivam je pres 2 mesice a jsem s nimi strasne spokojena.
  • 
14.9.2003 15:32:32
Ahoj všem,
poradíte někdo nastávajícímu prvootci jaké koupit plenky? Jednorázové už jsou asi standard, ale na internetu jsem nikde nenašel objektivní srovnání, výhody a nevýhody, ceny... Nechci se řídit jen zavádějící reklamou na obzvláště suché zadečky, zajímaly by mě zkušenosti jiných rodičů. Díky za odpověď.
11.9.2003 21:14:26
Je v Praze 6, je to MŠ BUMBLE BEE v Bubenečské ulici
matky
  • 
11.9.2003 13:36:14
A kde ta Vaše školka je, nejsou to civilkáři _
10.9.2003 21:45:27
Dcera navštěvuje MŠ již třetím rokem a zatím se jí pokaždé podařilo mít vedle paní učitelky i pana učitele. A je to samozřejmě bezva! Chodí do školky, která má rovnováhu ve všem a toto je jedna z věcí, která se mi hodně líbí. Učitelé mají samozřejmě totálně jiný přístup než učitelky, takže se mi stalo, že dcera přijela v prosinci domů v baletní sukni a silonkách, ale zase si užívá daleko větší zábavu a má ve školce vedle učitelky náhradní "maminky" i náhradního "tatínka". Jen v nejmenší červené třídě jsou vždy dvě paní učitelky, jinak se paní ředitelka snaží mít vždy zastoupena obě pohlaví. Je to fakt super školka.
9.9.2003 12:07:17
Přála bych víc dětem, aby potkávali ve školce i ve škole chlapy. Samozřejmě je to o penězích, bohužel. Můj brácha měl od 1. do 3. třídy pana učitele a všichni jsme jim ho záviděli. Ať chcem nebo ne, chlapy jsou jen větší děti a myslím si, že k nim mají tak nějak, co se hraní a zábavy týče, velmi blízko.
8.9.2003 22:25:45
Zrovna dneska šel můj syn poprvé do školky v Praze 3. Když jsem jí na jaře vybírala, zaujalo mě, že právě tato školka má na výpomoc mladého muže - civilkáře, který nejenže vytváří webové stránky v kanceláři, ale střídavě pomáhá v různých odděleních s dětmi. Právě že jsme zmiňovaná neúplná rodina, měla jsem z toho vlivu 100% feminizace obavy. Takhle je to určitě lepší.
Nabízí se samozřejmě otázka finančního ohodnocení, které je u učitelů v MŠ dost bídné a představu příjmu muže - živitele nesplňuje. Myslím, že zde by mohlo být místo pro mladé muže v evidenci úřadu práce. Bez patřičné kvalifikace samozřejmě nemohou být plnohodnotnými učiteli, ale mohli by být třeba jakýmisi asistenty.
No uvidíme.
Ať se všem vašim dětem letos ve školce líbí!
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 21 [Dalších 1 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.