| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kočárkové patálie

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 67 [Dalších 47 >>]
3.6.2003 20:02:24
30 let a dve VS? Tak to potes!!!! :o)) Z vasich prizpevku bych odhadovala, ze je vam 16!!! Tak to jste me dost zmatla! Tak to No Comment...
Kačka
  • 
3.6.2003 19:48:54
Vážená paní Kobliho,
Z Vašeho příspěvku: "BTW: prave kvuli takovym "inteligentum" jakymy jsou (zajiste slecny) Jana nebo Kacka jsem utekla z chatovacich a jinych, pro blbce snadne dostupnych serveru na Rodinu.cz a poridila jsem si ICQ. Prave proto, ze diskuse se tu vedou na urovni dospelych lidi a i kdyz pisatele ne se vsim souhlasi, neuchyluji se k hrubostem. A prave pro to, ze jsou si tady lide docela blizko.
Takze mile damy, pokud mate potrebu se vyjadrovat hur nez prasata, tak navrhuji, abyste byly spravcem serveru vylouceny a vase prispevky smazany"

Pokud se někdo sám vyjadřuje tímto způsobem, vypadá poněkud hloupě, pokud někoho kritizuje za to, že se vyjadřuje... jak píšete, zřejmě si nevidíte ani na špičku nosu...

Já jsem nepoužila ŽÁDNÉ urážlivé slovo a už vůbec se nevyjadřuju jako prase.

Pouze (opakuji již asi po 100) jsem napsala svůj názor, byť je jiný než máte Vy, nikomu a ANI VÁM ho nevnucuji.

Proč jste přesvědčená, že zrovna Váš názor je jediný správný?

Jen tak na okraj, nejsem slečna, je mi přes 30 a mám 2 VŠ, troufám si tedy tvrdit, že nejsem blbec. Vy jste samozřejmě, jak píšete, na jiné úrovni, nicméně pochopte, prosím, že není cílem každého se na Vaší úroveň dostat.

Kačka
Debbie
3.6.2003 19:29:59
A jeste dodatek:
Je to fakt smutne, kdyz zeny povazuji moznost krasneho porodu v porodnici jako "sazku do loterie". Tim nechci Sylvu nejak zesmesnovat. To jenom svedci o situaci v ceskych porodnicich:-(
Debbie
3.6.2003 19:27:20
Sylvo,

Aha, tak ze ty mas asi uplne jinou predstavu o porodnici. Chapu, nevim jake mas zkusenosti. Porodnice by mela byt ( a nekde tomu opravdu tak je) "oaza klidu a miru", pro matku, otce a dite.

Uz jsem tady popisovala drive muj porod. Vubec si neumim predstavit, ze by personal - setry a lekari byli tak neprofesionali a nesnazili se, abychom se citili co nejlepe. Urcite by pece nemela byt zavisla na jejich naladach atd... Rekla bych, ze my tady vlastne resime tak trochu jiny problem a to je uroven porodnic v CR. To by ale bylo rozsahle tema... Ja mela nadherny porod jelikoz jsem rodila v porodnici, kde vsichni meli naprosto profesionalni pristup.
3.6.2003 19:19:50
BTW: prectete si po sobe sve reakce. Budete se divit jak se sama dokazete cilit, kdyz vam nekdo oponuje :o))


(viz: Promiňte, ale myslím, že v minulém příspěvku jsem se vyjádřila dost jasně, že to z mé strany považuji za uzavřené, nehodlám se opakovat, není zde místo pro toleranci.)


jasna arogance, ne? :o))
3.6.2003 19:18:36
BTW: prectete si po sobe sve reakce. Budete se divit jak se sama dokazete cilit, kdyz vam nekdo oponuje :o))


(viz: Promiňte, ale myslím, že v minulém příspěvku jsem se vyjádřila dost jasně, že to z mé strany považuji za uzavřené, nehodlám se opakovat, není zde místo pro toleranci.)


jasna arogance, ne? :o))
3.6.2003 19:15:42
Kacko, z predchozich prizpevku se mi zda, ze se na tento server chodite s lidmi jen hadat a ze vas to asi i bavi. Jenze mate smulu, hadat se s nikym nebudu. Jen me mrzi jak dokazete byt neomalene kriticka k neci praci (viz: Milá Kláro, myslím si také, že Vaše články jsou o ničem, nezajímavé a nudně psané, mimochodem nejste z Kolína?...) byt by byla sebenudnejsi a sebepitomejsi, coz nebyla, prece to nebudu servirovat takovym nevychovanym zpusobem. Vzdyt si to muzete nakrasne myslet, ale proc se hned snazit o takove ponizovani? Z vasi reakce je jasne citit arogantnost a touha po konfliktu. Nezda se vam?

....Hmmm, Asi ne :o(

Kačka
  • 
3.6.2003 16:03:06
Vážená paní Kobliho, můžete mi, prosím KONKRÉTNĚ napsat, kde jsem se uchýlila k hrubostem a vyjadřovala se jako prase?!?
Děkuji Kačka
3.6.2003 15:33:43
Klary prizpevek me nahodou pobavil. Pripomnelo mi to meho sefa, ktery ma chronickou smulu na auta :o) kdyz ho nevykradou tak mu to nabouraj nebo mu selze nejaka soucastka... :o))
Ovsem po precteni prvni odezvy me zamrazilo. Proc tak silna slova? Nekdo tady psal, ze Jana se vyjadruje negativne i v jinych debatach, tak asi nebude zcela normalni. Takova mala zakomplexovana provokaterka, ktera na sebe potrebuje stuj co stuj upozornit.

BTW: prave kvuli takovym "inteligentum" jakymy jsou (zajiste slecny) Jana nebo Kacka jsem utekla z chatovacich a jinych, pro blbce snadne dostupnych serveru na Rodinu.cz a poridila jsem si ICQ. Prave proto, ze diskuse se tu vedou na urovni dospelych lidi a i kdyz pisatele ne se vsim souhlasi, neuchyluji se k hrubostem. A prave pro to, ze jsou si tady lide docela blizko.
Takze mile damy, pokud mate potrebu se vyjadrovat hur nez prasata, tak navrhuji, abyste byly spravcem serveru vylouceny a vase prispevky smazany.
Na Rodinu.cz nedam dopustit. Je to (a nejen) muj nejoblibenejsi diskusni server, i kdyz zatim rodinu jen planuji. Fuj!... to jsem se zas rozcilila :o(

Pa Verca-Kobliha
Kačka
  • 
16.5.2003 11:15:53
Promiňte, ale myslím, že v minulém příspěvku jsem se vyjádřila dost jasně, že to z mé strany považuji za uzavřené, nehodlám se opakovat, není zde místo pro toleranci.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 67 [Dalších 47 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.