| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kočárkové patálie

 Příspěvky 110 z 67 [Dalších 57 >>]
13.7.2007 10:50:20
Ahoj,
máte někdo zkušenost s kočárkem Atlantic značky Baby Design? Líbí se nám, že má celkem prostornou hlubokou korbu - potřebujeme kočárek na zimu. Šírka korby je u tohoto typu 35 cm, což je dost i na zimní fusak a půlroční miminko. Má přední otáčecí kolečka, dobře se s ním manipuluje, je lehký 14,5 kg. Stojí "jen" 7 000 Kč, v ceně hluboká korba i sportovní korba, fusak, taška, pumpička. Víte někdo o nějakých nevýhodách, které se nepoznají na kočárku v prodejně, ale až při dlouhodobějším používání?
Díky.
Romana
  • 
16.5.2007 14:05:19
Náhodou mně to vtipné připadalo :o) aly Ty jsi nějaká divná :o))
IvetaK
  • 
12.3.2006 20:53:28
Jak člověka zahřeje pocit, že není se svým trápením s kočárem sám!Taky jsem si pořídila tu slavnou trojkolku, která také zatáčí, opakující se situace běhání manžela do kočárkárny s nářadím téměř po každé vycházce, zkoušení na chodbě, problémy s tím se vejít do výtahu jako normální člověk a ne pověšená a připláclá opice na stěně o rozměru 30x30cm, opakované prosby o koupi nového kočárku, atd.Tak ted mám kočár na všech 4 a nemůžu si ho vynachválit a konečně máme doma všichni klid.
  • 
14.1.2006 19:38:22
Milá Klárko,po doufám, že již máš po starostech s kočárkama, ale jistě máš kamarádky, které tyto starosti teprve čekají. Napíšu Ti, kde se stala chyba a již na začátku. V obchodě, kde jsi kočárek kupovala Tě měli upozornit na to, aby jsi si změřila kočárek, že hrozí nebezpečí, že se Ti do výtahu nevejde. Tříkolka, nevím, jakou jsi měla není špatný kočár, ale Tvůj výběr prodejny nebyl ideální. Vem to jako zkušenost pro příště a lépe si vybírej a to platí pro cokoli. Znám prodejny, nevím odkud jsi, kde by Ti nabídly po dobu reklamace i náhradní kočárek. Pokud se rozhodneš pořídit další miminko, raději si vše zjisti předem. Nechci aby to vypadalo jako reklama, ale opravdu myslím, že v tomto případě i ty jsi vše nezjistila. Ono je docela snadné házet vinu na všechny kolem. Přeji tobě i Tvým dětem jen to nejlepší a pokud budeš ty nebo Tvoje kamarádky chtít vědět něco ohledně koupi kočárku, jsem k dispozici.Pa Iva
Radka bezdětná
  • 
3.8.2004 16:26:33
Mě se článek líbil, celkem jsem se nasmála (i když v situacích, ve kterých se ocitla autorka bych se asi nesmála. Pokud se někomu článek nelíbí, nemusel ho číst a být hrubý. Asi to bude o té vytrácející se toleranci.
4.2.2004 10:04:35
Přečetla jsem si příspěvek paní Kláry, tak jako spoustu jiných příběhů, u kterých se pobavím, někdy je mi smutno, ale přijdou mi fajn.Na "Rodině" se mi líbí to, že js si tady lidy dávaj fajn rady, povzbuzujou se, drží si palce a chovaj se k sobě fajn.Říkala jsem si, že to dělá ta mateřská nálada.Maminky a tatínkové se těší na mimča, nebo chovaj drobečky a nebo prostě na ně ta prima "Rodina" působí pozitivně.Proto ve mě úpně hrklo, když jsem si přečetla pár názorů na názory na článek.Je mi to líto.Určitě by to šlo i jemněji a v duchu "rodinné" atmosféry.
Kačka
  • 
5.6.2003 14:33:30
Vážená Kobliho, kdy už mě konečně přestanete urážet. Přečtěte si po sobě Vaše příspěvky a zjistíte, že neustále sama napadáte další, kdo má jiný názor než Vy a Klára - je to snad nějaká sekta nebo, co?

Nebo si SKUTEČNĚ myslíte, že jedině ten Vás názor je správný? A ostatní jsou ... bla bla bla, však vy si to doplníte.

Vaše názory respektuji, pokuste se ale respektovat názory i ostatních.

Kačka
5.6.2003 14:13:39
Mohu vedet proc byste do bazaroveho kocaru dite neposadila, natoz nepolozila? Jestlipak nebudete z tech co se pysni zasadne znackovymi vecmi, aby bylo na prvni pohled zrejme, ze na to mate? Jestli se mylim, pak nechapu co je na bazarovem kocarku spatneho.
Mimochodem, psychopaticke a navic xenofobni mi pripadaji vase, Janiny a Kacciny prizpevky.
Klara je mozna trosku extremistka ve svych nazorech, ale co se tyce "kocarkovych patalii" o kterych bezpochyby debata, na ktere se prave nachazite je, nevidim duvod k hrubostem a neomalenosti. Ovsem... i zeny maji sve dny.... ze? :o)) Tak si z toho nic nedelejte a zkuste se pridat az za tyden ;o))
5.6.2003 11:44:13
Ahoj Kačko, klobouk dolů, že stále ještě dokážeš odpovídat na ty nesmysly v klidu. Máš patrně daleko pevnější nervy. Na druhou stranu nevím, zda to má vůbec smysl, neboť většina jedůvek, které sem přicházejí nemá ani hlavu ani patu a jen se jejich pisatelky snaží prosadit svůj názor na to, že článek Kláry a její téměř psychopatické (bez urážky) jednání při frenetickém nákupu kočárů je jediné správné.
Takže DÍKY za to, že je tu občas někdo NORMÁLNÍ.
5.6.2003 11:37:15
Musím se, Ivano, přiznat, že váš příspěvek už vůbec nechápu. Přece se zde nediskutuje o ceně pořizovaného kočáru?! Každý má právo na to si vybrat, co on považuje za vhodné. Já bych v žádném případě dítě do bazarového kočáru neposadila, natož položila. Ale proto vám neberu vaší volbu, koupit sekáčovký kočár za tři tisíce. Každému co jeho jest. A zmínka o souvislosti mezi inteligencí dítěte a kočáru, ta už opravdu svědčí o tom, že jen chcete poslat nějakou reakci.....
 Příspěvky 110 z 67 [Dalších 57 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.