| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Je mi to moc líto…

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1113 z 13 
H
  • 
15.8.2002 11:40:06
Musím reagovat na článek i příspěvek. Ano příroda je krutá , ale my se k ní nechováme hulvátsky. Ekologie - to je pro většinu jen prázdné slovo, a když někdo mluví o šetření přírody tak stejně skutek utek. Vždycky když se dějí takovéhle tragédie napadá mě jen - to máme za to, jak se k ní chováme my. Vím, že mě za tento názor ukamenujete, ale nejprve se zkusme zamyslet. A to že pan prezident nepřijel - stejně by "kohoutek" nezastavil - vůbec mu to nemám za zlé.
Lida a 2holky
15.8.2002 10:45:44
Jeste neni vsemu konec a nektere oblasti na "nejhorsi" teprve cekaji. Musim vsak vyjadrit hlubokou uctu nasim pozarnikum, armade, policistum, cervenemu krizi a vsem ostatnim, kteri zvladaji situaci na 1*. Dekuji za vsechny postizene a jsem na nasi krasnou zemi moc a moc hrda.
nechápající
  • 
15.8.2002 10:01:44
Ahoj,
já sama za sebe musím napsat, že je mi moc líto lidí, kteří přišli o své domovy. Já sama v zatopené oblasti naštěstí nebydlím.
Velmi mě ale rozčílil přístup našeho pana prezidenta, který se původně rozhodl nerušit svou zahraniční dovolenou !??!?!?!
Sice nakonec přijel, ale až včera večer. Záplavy máme od pondělka, letadlem je to tu cca 3 hodiny a on přiletěl ve středu večer. Já vím, že by třeba nemohl pomoci, ale myslím, že i psychická podpora je velmi důležitá. Že s ním nedorazila první dáma, snad není třeba komentovat.
Divím se, že to zatím nekomentují žádné noviny - i když, teď jsou důležité novinky o záplavových oblastech. Mě jako občana jeho přístup pobouřil.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1113 z 13 

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.