| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Děti s poruchou příjmu potravy

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 53 [Dalších 13 >>]
Natalie, student
  • 
11.7.2005 11:26:44
Samozrejme ze muzes byt modelkou, zalezi to na tom, jaky mas oblicej, jestli jsi necim netypicka, jakou celkove mas postavu. Dneska spis "leti" neobvykle divky, necim zajimave, nez jenom kostricky s co nejvetsi podvahou :) Zeptej se v agenture, urcite Ti poradi, jestli jsi ten typ, ktery zrovna shaneji. a nezapomen: jedno odmitnuti neni vsechno, agentury kolikrat shani divky treba na jarni katalog a tam potrebuji jine typy nez treba na zimni katalog a tak, takze taky zalezi na case. mej se fajn,
Nat
Dominika
  • 
18.6.2005 15:13:29
Chtěla jsem se zeptat jestli bych mohla být modelkou,když měřim 171 cm a vážim 54?Nemám nadváhu?Je mi 14 let a jenom se tak ptám žádnou dietu nehodlám držet.
odpoved pro Zuzku, maminku Adelky
  • 
1.5.2005 15:18:42
ahoj Zuzko*
myslim,ze by bylo pro vas obe tvorive,kdybyste si promluvili o tom,proc Adelka nema chut k jidlu. Zeptat se ji, co by chtela k veceri, snidani, obedu... prilezitostne. Rozhodne ne kazdy den. Mluvit o jidle asi tak casto jako o jinych vecech. Ani vic ani min. Nesmi se to vytlacit a nekomunikovat o tom a take to nesmi byt kazdy den hlavnim tematem rozhovoru.
* A treba at s Tebou nekdy Adelka pripravi veceri. A nekdy jezte treba pri svickach... (treba o nedelich, nebo nejake dny, ktere uznas sama za "mimoradne a hezke" at se s jidlem pro Adelku vaze take nejaka hezka a mila vzpominka, zkusenost)
*no, je hodne tezke radit , sama jsem prosla anorexii a bulimii a vim, ze o tom vlastne nic nevim. Ze si nemuzu byt sama se sebou jista. Ale to, co mi pomohlo, byl a je, pristup meho pritele. Laska = prijeti, neodsuzovani, nedomlouvani, nevycitani, ale jasne stanovisko, jak veci vidi, co mysli ze je dulezite a co by rad, aby bylo (ohledne jidla) * nezmerna trpelivost a pokazde vyslechnuti "stale se opakujicich" strachů a pripominek k jidlu z me strany
**
Drzim pesti, a preji hodne sily a duvery mezi Tebou a Adelkou*

JAJDA
13.4.2005 6:56:43
Mně tohle přijde trochu zavádějící. Měla jsem spolužačku, která byla opravdu tlustá a vážila stejně jako já, která jsem v té době byla dost vysportovaná. Nižší byla jen asi o 4 cm. Vysvětlovaly jsme si to tím, že svalstvo je těžší, ale nevím. Každopádně podle váhy se to posoudit nedalo.

Myslim, že u některých výpočtů se bere v potaz i věk. A míry stejně těžkých a stejně vysokých lidí by taky byly dost různé.
Máří
  • 
12.4.2005 22:37:38
Takže: svoji váhu v kilogramech vyděl mocninou své výšky v metrech.
Tj. bude to 42 : (1,61 x 1, 61)= 16.2

A teď normy: u žen je normální 19 - 24, u mužů 19 - 25. Širší norma sahá až k 17,5. Pod 17.5 již můžeme reálně hovořit o podváze, nad 24-25 o nadváze. Nad 30 jde již o obezitu.

Jak již správně vypočetla a napsala Líza, o nadváze u Tebe nemůže být řeč, spíše naopak.
M.
R.F.
  • 
4.4.2005 20:58:04
U lekare jsem stimhle byla uz mnohokrat.Jenze bez zadneho vysledku.Koncem minuleho roku me doktor poslal na operaci se slepakem,asi myslel ze se to tim vyresi.Ale je to porad stejne.Podstoupila jsem i hnusny zakrok "Gastroskopie" jenze take nic nezjistili,tak proto jsem žádala tady na netu o nejakou pomoc od lidi a ne od doktoru:o(Ale stejne,dekuji vam za odpoved:o)
Psychouš
  • 
4.4.2005 15:03:50
Pokud chcete skutečně pomoct, poraďte se s lékařem.
  • 
4.4.2005 13:39:59
Ahoj Lidicky,Moc vas prosim o vasi pomoc.Merim pouhych 162cm a vazim 67kg.Vim ze to neni tak hrozne ale jeste pred vanocemi jsem vazila 62kg.Nemuzu ani uverit k cemu takovemu jsem se mohla dopracovat.Od malicka mam velke problemy s prijmem potravy,v poslednich 3 letech mam velky problem,ze kdyz se najim jakeho koliv !!tepleho!! jidla,tak behem 10-20 minut musim jit na zachod na velkou:o(nevim cim to je.Mam velky strach ze to semnou pujde z kopce a budu tlusta.Mam velky strach ze budu po me matce,ta je obezni,i muj otec:o( Chtela bych od vas nejakou radu ktera mi zarucene pomuze.Hladovku nedrzim,to ne,ale myslim si z meho pohledu ze se ani neprejidam,tak nevim v cem je chyba.Moc ale nesportuji,jakmile ale nekdy zacnu,tak se pak porad koukam na vahu a ta nikdy neklesa,vim,taky jak by mohla kdyz sportuju jen jeden den.A jakmile vaha neubiva tak si rikam...Prdim na to stejne nezhubnu.Mam asi slabou vuli,ja nevim! Tak vas timto mockrat prosim o nejakou radu.Nechci byt tlusta!!! Mejte se krasne a zijte zdrave.Muj E-mail. Hodakr@quick.cz.
Lucka+Amaia
  • 
30.3.2005 16:45:58
Petro, to mas dost podvahu, ale nepises, jestli jsi tak "stavena" nebo ne. Ja mela pred tehotenstvim 50 kg (174 cm), ale u me to bylo normalni (zadny diety, normalni strava, pravidelna). Po diteti jsem trosku kulatejsi (54 kg) a vyhovuje mi to vic. Tak snad po druhem mi zas neco zustane a dopracuju se aspon na tech 58:-)
Lenka-prdelatý andílek
  • 
30.3.2005 14:17:57
Tak to mě fakt dostalo, ale mě se to stát nemůže.To vim určitě protože zas tak hubená taky nejsem.Ale rozhodně bych se takhle neponížila.
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 53 [Dalších 13 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.