| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku K výživě batolat a dětí předškolního věku

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 88 [Dalších 68 >>]
Bara
  • 
29.1.2010 21:22:36
Nic proti,ale HAMANEK, je teda dost desna presnidavka, nejen, ze hrozne chutna,ale kdyz si prectete slozeni, tak to svemu diteti nemuzete prece dobrovolne davat. kor kdyz je na trhu takovych moznosti. Pripojuji se k Selskemu jogurtu Hollandia a take doporucuji Chocensky bily jogurt. je to pochoutka. jelikoz i muj mrnousek ńeni jedlik, pridavam mu do svacinoveho jidelnicku i bobiky a lipanky, take je miluje. jinak od 1 roku mi zacal marodit - strevni infekce, hnusne hnisave angyny, streptokokove bacily - nasledovaly navstevy nemocnic, pichani antibiotik..., porad nejake infekce dychacich cest, rymy a vse se vleklo a muj drobecek jen hubnul a plakal. Pak teda babo rad. take jsme nevedela co s tim a tak kdyz bylo hodne zle, kupovali jsme mu elatinove medvidky, aspon pro nejakou tu energii.Uzili jsme si spolu opravdu dost tezke chvile. nekecam,ale rok a pul byl nemocny,vkuse.Uz jsme neverila, ze neco pomuze.Priznavam, ze jsem uz i hystercila a jednu dobu ho do jidla i nutila, nastesti moje mam zasahla a nenechala me takhle blbnout, zoufalstvi... pak nastalo leto a my byli cele leto u babicky s dedou, tam zacal ruzovet a konecne se uzdravovat...abych to zkratila. dnes mu jsou skoro tri roky, papa uplne vsechno :))))a krasne prospiva, muj sen se naplnil. je mu tedy 33mesicu, vazi 13kg a miru nevim,ale je proste drobecek. ale uz se to lepsi a ja ted pevne doufam, ze bude jen lip, no teda jsem zvedava, co skolka,ale to je uz dasli kapitola. vsechny moc zdravim. a preji zdrave a krasne deti.Bara. PS: moc bych neresila ty veci,jako jaky druh jogurtu davat a tak, zensky, musite to na svych detech zkusit, kazde ma svoje chute, svoje obdobi a svoji osobnost.
  • 
8.1.2010 14:33:50
No tak to je dobre.
Taky jsem si ten pytel koupila:-(
A hledam na internetu co to je ten inosinat a co nenajdu. Dalsi nachytane lidi.

Je to opravdu podraz.

Dam to nekomu, kdo neresi ani glutaman.

Alca
27.5.2009 13:02:46
v červnu bude mít náš syn DOminik 2 roky, během asi posledních 2 měsíců mi nechce jíst moc pečivo. Začala jsem to řešit kupování celozrných chlebíčků a tak jako většina, nechceš, nejez! Nejraději by jedl jen párek a to i spečivem. Obědy sní celkem v pohodě, kromě ted těstovin. Asi od jednoho roku přestal jíst i jogurty a o mléčných výrobcích ani nemluvím, ty prostě nejdel nikdy. Doufám, že se to zlepší. Jinak je hodný a živý, váží 13kg, což je v normě. Jen někdy, když není najezený, tak je vidět, že je protivný. Ale jinak je tozlatíčko. Mějte se.
oddTom, Matěj04 Ignác06 Líza08
2.5.2009 21:57:17
A je to úplně zadarmo, Hamánek je charita, že. :D ;)

Ještě tak cpát děti do reklamy... :)
  • 
2.5.2009 19:13:45
Holky, mám tip na super soutěž – Hamánek TV (www.hamanektv.cz). Vítěz si zahraje v TV spotu, navíc je tam spousta cen. Zkuste tam přihlásit svoje dítka. Třeba některá z nás bude mít štěstí a vyhraje :). Já to zkusím určitě.
18.3.2009 11:43:30
Já mám sice syna již školkového, ale taky mu od začátku kupuji jen Hollandia jogurty.Přirozeně zrají v kelímku, mají příjemnou konzistenci a ani bílý jogurt, který já sama u ostagních jogurtů sama moc nemusím, je poživatelný, stravitelný a i si na něm, pochutnám. Takže taky doporučuji Hollandii.
18.3.2009 11:43:01
Já mám sice syna již školkového, ale taky mu od začátku kupuji jen Hollandia jogurty.Přirozeně zrají v kelímku, mají příjemnou konzistenci a ani bílý jogurt, který já sama u ostagních jogurtů sama moc nemusím, je poživatelný, stravitelný a i si na něm, pochutnám. Takže taky doporučuji Hollandii.
Silvie
  • 
3.3.2009 12:07:30
já dávám malé ovocnou Hollandii, je bez Éček a ostatní chemie a obsahuje zdravé jogurtové kultury a hlavně - malé moc chutná. Problém ale asi bude sehnat ji v Anglii, je to čeký výrobek.
23.2.2009 13:41:41
určitě bych volila BIO pokud chcete mít jistotu toho NEJ bílý nebo nějakou ovocnou příchuť, ale bílý je moc dobrý, sama je kupuju.... když byly děti malé tak s banánem a teď jim dám i kakao do něj nebo domácí marmeládu, to je dobrota ~R^ ~;) a nebo choceňský bílý, je smetanový a výborný taky. Čtěte složení, některé firmy dávají do bílého želatinu a podobně a to si myslím že je zbytečné. jde to i jinak ~z~ tak snad jsem vám trošku poradila i když ve finále to stejně leží na Vás ~x~ hezký pobyt doma ~x~
noodelz78
23.2.2009 13:14:43
Chci se zeptat, jaky ochuceny jogurt mohu davat svemu 16ti mesicnimu synovi. Vidim, ze vetsina maminek dava activii .... zijeme v Londyne a tady se activie nedoporucuje pro deti mladsi 3 let. Pri posledni navsteve Cech mi v podstate nikdo nedokazal poradit (dokonce ani v lekarne) a tak bych se ted rada pripravila. Chystame se domu v polovine brezna a uvitam jakoukoli radu. Dekuji
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 88 [Dalších 68 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.