| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Co děláme s ovocem

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1112 z 12 
Hanka, Šíma 3,6, pomněnka za 1 měsíc
  • 
12.2.2001 10:30:33
Milá Lído,
odšťavňovač máme, šťáva je výborná,chutná všem. Ale je na ní velká spotřeba ovoce, takže se pěkně prodraží a manipulace s odšťavňovačem je dost náročná, nedá se dělat do zásoby, protože se kazí. Kdybych neměla myčku na nádobí,do které všechny díly nastrkám, tak by asi skončil ve skříni. A i tak si děláme džusíky tak jednou za 14 dní o víkendu a leze to do peněz.Sušičku má kamarádka, tvrdí, že to chce mít domácí zdroje ovoce a zeleniny, aby se to vyplatilo a navíc to musí taky někdo z rodiny jíst.Tak vám to snad k něčemu bude.
Hezký den Hanka
  • 
10.2.2001 20:11:12
Ráda bych se zeptala, jestli někdo máte zkušenosti s těmito přístroji. Pokračujete ve využívání i po vyprchání prvotního nadšení? Chutná dětem sušené ovoce nebo ovocné či zeleninové šťávy? Jak chutnají sušené ovocné placky? Který přístoj byste spíše doporučily?
Díky moc za radu, v mém okolí nikdo nic takového nemá a občas se mi stane, že po pár týdnech používání skončí vymoženost v komoře.
Lída
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1112 z 12 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.