| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jedete na dovolenou s cestovní kanceláří nebo s cestovní agenturou?

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 27 [Dalších 7 >>]
10.6.2018 20:49:23
Zajímáte se taky o svoji ekologickou stopu?
Bobo
  • 
9.6.2018 14:48:03
Jenom doplním, že zase vkládáte příspěvek z období 2. světové války. Jak jinak, není z vaší hlavy. Tj. Lidice. Nikdo Vám na ně již tradičně neodpovídá, ale zřejmě jste fascinací násilí zcela posedlá. I když jsem vyrůstala a chodila do škol před rokem 89, nejen o Lidicích jsem věděla základní informace již ve 3.- 4. třídě. To byli ve školství ještě pořádní učitelé, dnes jsou tam i takové trosky jako Vy. Zřejmě se domníváte, že zde jsou jen dementi, kteří neznají svoji historii. I když se kloním k názoru, že ve skutečnosti ani učitelka nejste. Když se probírají jen trochu odbornější věci, tak se hned "dekujete".
Bobo
  • 
9.6.2018 13:06:00
Jste vzácná:-) Vždy jen opisujete, ve vaší hlavě se prohání vítr. Názory konvenují s desetiletým dítětem.
Zufi.
9.6.2018 11:25:18
Zareaguji pouze na toto-zaháčkovaná...
Moje témata např. o Komenském, roce 68, Anně Boleynové.....jsou také z období holokaustu?
Jinak mi račte vlézt na záda, nebudu už na vás reagovat.Neznáte mě a dovolíte si takové závěry. Jak vám by to bylo příjemné...
Sbohem.
Bobo
  • 
9.6.2018 10:38:48
Do Itálie, či Chorvatska případně Řecka nejezdíme. To je podobné jako si zajet na Lipno. velký rozdíl v tom není. Létám s manželem ve dvou. Finance nám umožňují realizaci 2 až 3 delších cest v roce. Zajímáme se o arabské země, země v Asii a možná i v Jižní Americe.
Bobo
  • 
9.6.2018 10:34:50
S CK necestuji, snad jste pochopila. Vy jste opravdu hloupá a v hlavě máte jen válečné události. Zřejmě reminiscence na nějaké násilí, co jste v životě, raném dětství zažila. O židech zde s oblibou plácáte a přitom o nich pravděpodobně nic nevíte. V historii jste zaháčkovaná v období II. světové války. Vždy ze sebe děláte či záhy uděláte trubku. Nejraději něco stupidního otevřete a potom s infantilní výmluvou utečete. Příklad, nyní nemám čas - učím, mám dozor... A přitom pravděpodobně stále sjíždíte nové příspěvky. Pokud nelžete a učíte, je to malá tragédie pro žáky, rodiče a na konec i pro společnost. Jinak mám dojem, že stále lžete. O vašich majetkových poměrech, o rodině, o cestování do nejhroznějších destinací atd. Jste skutečná??? Vaše dětské názory na politiku, obecná témata vypovídají o Vaší nezralosti, neinformovanosti.
Zufi.
9.6.2018 9:52:40
Jinak ,,vzít osud našich cest do vlastních rukou,, je samozřejmě ~R^, ale jak pro koho.
V současnosti, když jezdíme s vnoučky 4 a 7 let, tak vybíráme opravdu pečlivě právě cestovku, manžel by bez ní prostě nejel.
Zufi.
9.6.2018 9:50:09
Neschopná~t~?
No, jak myslíte, ale neodpověděla jste mi-20 tis. s ck?
Bobo
  • 
9.6.2018 9:36:12
Souhlas a mj. měli svobodu ve volbě denního programu. My volíme vždy jen jednu zemi a při příští cestě trochu prozkoumáme případně sousední. Záleží také na ceně letenek. Rozhodneme se dle chuti. Vynecháváme drahé destinace jako jsou prakticky všechny hospodářsky vyspělé země. Kanada, USA, Austrálie... Před zhruba 2 týdny jste mohli letět s kombinovanou letenkou do Kolumbie, Ekvádoru až na Galapágy a zpět a cena kolem 18.500 Kč/za open Jaw letenku/. Dobře vím, že jen letenky z hlavního města Ekvádoru na Galapágy přijdou běžně na částku kolem 500 dolarů. Takže bomba. A během 2 týdnů nahlédnete do dvou zemí a ještě na tajemné ostrovy Galapágy. Cesty do JV Asie jsou pro individuálního cestovatele velmi cenově příznivé. Nikoliv ovšem s CK.
Analfabeta
  • 
9.6.2018 9:27:17
Dcera byla takto s kamarády v JV Asii, procestovali Vietnam, Thajsko, Singapur, nějaké ostrovy a přilehlé okolí. Nijak se neomezovali, ubytko hledali za rozumnou cenu. Byli tam měsíc a vyšlo je to na cca 50.000,- na osobu.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 27 [Dalších 7 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.